FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet csak én nekem van kedvem hányni ,de ez akkor is pofátlanság 😄
Merci sem egy szent csapat😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ma lezajlott a @redbullracing tárgyalása a Fellebbviteli Bíróság elõtt, Párizsban. Mindenki elmondta az érveit, ítélet holnap várható.
Ez okés, DE EZ --->:
A @MercedesAMGF1 ügyvédje azt kérte a bíróságtól, hogy @danielricciardo kizárásánál szigorúbb büntetést szabjon ki a @redbullracing-re.
Mondják õk??? Akik tavaly megúszták az illegális tesztet ???
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ain't got no history
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
-Domenicali és seggnyalói kirúgása, kerékcsere során csak ránéznek a gumikra, és maguktól cserélõdnek azok.
-Bahreinben az már majdnem 4 pont lett volna! 😄
A medve nem játék.
Ez az új szintén kereskedelmi igazgató, csak x évvel fiatalabb, mint Briatore.
Specialtiásai:
"Strong passion and understanding of Marketing dynamics but with great focus on ROI and all the aspect of Finance.
Execution, Execution, Execution!
Take out 120% from each member of the team" 😄
A medve nem játék.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
ain't got no history
Kb. januárban már tudták, hogy elküldik, de nem tették. Gondolom mert Boullier a McLarenhez ment. De eddig várni?! Kb. mindent rosszul csináltak, Massa megtartásától a legalapvetõbb kérdésekig.
Mondjuk akkora kontraszt lesz a következõ verseny az eddigiekhez képest, hogy majd lehet anyázni Domit. Mert hogy nem a 9-10. helyért fognak versenyezni, az valószínû. 😊
A medve nem játék.
A Ferrari már a negyedik élcsapat, melynek élén tavaly óta személyi változás történik. Ross Brawn önként távozott a Mercedestõl, Eric Boullier pedig a Lotustól átigazolt a McLarenhez, ahonnan Martin Whitmarsht szintén a sorozatos kudarcok miatt távolították el."
Ja igen, megint egy olasz 😄
Ennyire ragaszkodnak a Olaszokhoz?
22 mins ·
Lemondott Stefano Domenicali - mondjuk ennek már évekkel korábban meg kellett volna történnie.
Nem õ az egyetlen felelõs, de mégiscsak õ kormányozta eddig a hajót.
ain't got no history
A medve nem játék.
Nem tudom mennyi ideje volt erre felkészülni
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
http://topgearhungary.blogspot.com/
Tegnap viszont ha rohadtul másnaposan és félkómaban de vegignézem mindent ami volt: Wtcc, Sbk, Motogp, Indycar és jól szórakoztam... Soha rosszabb technikai sport hétvégét!
ugyan nem gondolom, hogy én voltam, de akár lehettem is. Miért:
Engem pl. érdekel szinte minden technikai autósport, ezért az IC is, ez mindig is így volt.
Ellenben nem érdekel az a fitymálás ami pl. téged is jellemez a témában, gondolok itt a 'tízszer annyiba kerül és tízszer olyan szar' címre ami pl. neked bejön, és az egész F1- való állandó összevetés aminek a magva lényegében csak annyi hogy lehessen mûszánakozni.
Számomra ez a visszatetszõ, nem is szeretnék ezzel azonosulni, még ha lenne is a témában(IC) véleményem azt nem ilyen társaságban beszélem el.
Az F1 ilyen, és én pl. ilyennek is szeretem (bizony!), vannak dolgok amik nem tetszenek, de magam szórakoztatására nézem és foglalkozom vele, nyilván nem tenném ha sz@rnak gondolnám. Tehát ja, érzékenyen érint ha megpróbálják manipulálni azt amit én is frankón el tudok dönteni, miszerint mire fordítok idõt és energiát.
Ne itt keresd a szemellenzõt...valahol ott lehet nálad.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."