• AnuluWork #152424
    Sok baromság között van pár megállapítás amin nem röhögtem, de amikor én elkezdtem versenyekre járni, lótúrót a hülye reklámok miatt mentem ki, hanem mert hangos volt, gyorsak voltak az autók, és izgalmasak a versenyek, legalábbis nem hülye büntetésekkel került valaki előnybe vagy hátrányba, hanem mert max. technikai problémák miatt megszopta. Mégis, sokkal több kiscsapat volt, és sokkal jobban emlékszem rájuk ÉS a versenyzőikre úgy 95ig, mint utána. Pedig nem volt sokkal több motorszállító sem, sőt, még gumiból is ált. kettő volt, mégse volt olyan szezon, ahol az ember bealudt verseny közben, pedig ez a kezdetek óta sima körözgetés, ami bas.ott fárasztó tud lenni hosszútávon. :) Mindent lehetett.

Lehetett többször irányt váltani és tudtak is (főleg Mansell volt az, aki minden tükrében látszódott az előtte haladónak), annyiszor cseréltek kereket, ahányszor akartak, volt edzés, időmérős és verseny motor, időmérőre külön gumi, nem spóroltok a motorokkal sem, és a csapatoknak voltak bármelyik pilótájuk által felhasználható tartalék autóik. Még olyan csóróknak is, mint az Arrows. stb.

Szerk: Szóval nem mond annyira sok hülyeséget ha a FB és twitter dolgot leszámítjuk, csak én az alapokhoz mennék vissza, ő meg minél több pénzt akarna.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.11.17. 12:59:51