182094
  • Totti5
    Biztos.
  • BooMiller
    Ezt nem is láttam:))

"A német sajtónak is panaszkodott erről. “Egyetlen dolog volt, ami egyáltalán nem passzolt ma”- kezdte a német versenyző.

“Nem voltak grid girlök! Ezen változtatni kellene, nagy kár volt érte. Elfogadhatatlan! Alapjaiban rázott meg. Ha a férfiak felé hajlanék, akkor más lenne a helyzet, de odaállni az autóval, és George-ot és Dave-et látni magam előtt… Nem nagyon örülök neki. Mi az értelme? Ez Monaco, remek tradíció, nem kellene ezzel tönkretenni! Nevetséges!”

“Meg kell kérdeznem Bernie-t, miért nem voltak grid girlök. Nem valami vicces Georg és Dave között állni”- idézte a Berliner-Kurier."

:DDDD
  • BooMiller
    Közben tudták hogy rosberg nem fog jönni, ezt elfelejtették közölni Hamival.... Mert a beszélgetés ugy hangzott hogy kérdezte a csapatot mert mintha kivetítőn azt látta volna hogy rosberg a boxban van. Szerinted ha tudja hogy rosberg nem jön ki akar jönni?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ugyan már Lauda megmondta a frankót ez balfaszság volt a javából....
  • lac coo
    Itt leginkább a hulladék pálya a fő ok ....Nem szabadna ide semmilyen autóversenyt elhozni !
  • Totti5
    Nem hagyták, hanem hívták, mert Hamilton panaszkodott a gumikra és gyorsan!!!! ( mert ez a lényeg, kapkodtak ) ez a döntés született. Rosszúl számoltak, ennyi történt.
  • BooMiller
    Ott tevedsz hatalmasat hogy ez egy csapat.... Vannak kulon szerelok meg mernok, de egy taktika van hogy ne legyenek vitak. A problema ott van hogy a merci tudta hogy nem jon rosberg megis hagytak kijonni...
  • AnuluWork #154627
    Most miért ne örült volna? Nem ő hívta ki Hamiltont, hanem a csapat. Nem kell belemagyarázni semmit az örömébe. Zsinórban 3x nyert Monacoban. Kb. ott él. Én is örülnék.

Ja, és Vettel is örült. Először ő is polkorrektkedett, de amikor látta, hogy Rosberg is örül, ő is megjegyezte, hogy ja, akkor ő is örül. Talán nem véletlenül. Mi ebben a baj? Amikor feltartás miatt megy el egy pole, vagy kiütik az első kanyarban a túlsztárolt Verstappen-félék, akkor sem kellene örülni? Hamilton se volt szomorú, amikor Glock még előzött egyet Brazíliában ...
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.05.24. 18:16:59
  • Totti5
    Digi 2. Indy 500. Most.
  • lac coo
    Bar nem ugy tunik, alapjaban ez egy csapatsport.
    Ha elrontja a szerelo bukta, ha hibazik a kiengedi ember, vagy reszeg az egyik szerelo es nem talal ra a kerekanyaval az is bukta, ha pilota rosszul megy az ha mernok rosszul hivja ki az is..
    Rozsi jogosan orul, Hamilton es a csapata elrontotta, nem volt kotelezo ez a kiallas, Roszi es az o csapata meg jol csinalta...Ennyi.
  • Totti5
    Az a baj hogy a TV előtt ölő és fészbukozó szurkoló csak a irigy, beképzelt, kisgyerek, durci, sértődött érzelmeket ismeri.

Rosber örült. Akár tetszik akár nem nyert. Hogy min múlott az ő szempontjából lényegtelen, sok pontot hozott Hamiltonon. Nem ő hívatta ki, nem ő tett keresztbe Hamiltonnak. Ő csak ment. Így alakult. Elmondta hogy tempóban esélye nem lett volna, egyszerűbben mondva bevallotta hogy lassú volt és Hamilton elpicsázta egész hétvégén ( ezekszerint ilyen egyszerűen kell írni..................... ). De innentől kezdve neki semmi mást nem kellett tennie. Örül, ünnepel, győzött.

Hamilton pedig nem durcás, nem kisgyerek és nem tapló volt. Mérges, dühös és csalódott.

Azért vicces hogy olyan szituációban ahol a két pilóta kvázi nem volt érintitt a dologban kapja az osztást egyik azért a másik azért... a csapat hibázott, Hamilton csapata.
  • bakkerman
    na rosberg tegye össze a két kezét hogy versenyben maradt a vb címért,de nem baj,nem lesz mindig ekkora mákja,és meglesz a 3. VB is! Go Lewis!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ja és ezzel,ahogy ünnepeltette magát a német elmehet a büdös picsába

Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.05.24. 18:07:06
  • Peppus
    Az ilyen döntések miatt lesz valakiből közönség kedvenc, vagy egy unszimpatikus pilóta.. Rosberg nem egy népszerű versenyző, pont az ilyen döntései, jellemvonásai miatt. Persze, szíve szerint az ember beleröhögne a másik pofájába, hogy te szerencsétlen köszi a győzelmet :) Hamilton is szíve szerint levert volna az egész csapatnak egyet, de nyelt egyet és végre sportember módján viselte el a vereséget. (Mert ő sem mindig úgy viselkedik ahogy kellene) De ezek kellenek, hogy imádjanak, népszerű legyél, és ez sincs meg Rosbergen. Mint ahogy sok minden más sem... Picit visszafogottabb győzelmi mámor, Hamiltont megveregetni hogy bocsi öreg, valami kedves gesztus, és máris egy hős a szemedben, nem egy utolsó szarházi, aki úgy csinál, mintha élete győzelmét aratta volna...De persze ezt nem lehet tanítani, ez ott legbelül van, ami a döntő pillanatokban megmutatja milyen ember is vagy..
  • repvez
    És még kérdezik, hogy mi a baj a F1-el? Hát az, hogy nem a pilóta dönt nem akkor megy ki a boxba amikor ugy érzi, hogy már lassabb , nem nyilatkozhat szabadon mikor látszólag elbaszták a taktikát akor is jópofizni kell és diplomatikus választ addni.
    Miért nem lehet szabadon elmondani, hogy igen elbaszta a csapat és ezt azért számon kérem rajtuk.

Hozzanak olyan szabályokat, hogy a pilótának csak a versenyzésre kelljen koncentrálni és a boxban meg legyenek csak el magukkal az adatokkal amit később kielemeznek.
  • Totti5
    A Mercedes egyszerűen elszámította magát, amikor a monacói futam hajrájában a boxba hívta Lewis Hamiltont – árulta el Toto Wolff. A címvédő mindeközben nem vádaskodott, mi több, kiállt hibázó csapata mellett.

Kanadát kedveli, odafogja tenni magát.

Vettel meg sunyi módon megint ott van. Bele van szürkülve a dobogóba. Jó látni hogy mennyire felszabadult és mennyire jó a csapat morál is ( "dobogón" ollé a kupa felemelésénél stb... ) csak egy kicsit lenne jobb a Ferrari, h mehessen a győzelemért...
  • Totti5
    Igen.
  • BooMiller
    sokatmondó

• Master91
    miből lesz nyaklánc a következő edzés előtti interjúra? :o
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.05.24. 17:14:38
  • HTS s3rg1nh00
    fogd be a szád,a fotelszagértők megmondják hogy Rosberg semmit nem tett a győzelemért és maximum kukásautót kéne vezetnie,különben is a fizetésének a felét azonnal utalja át Hamiltonnak mert félő nem marad a celebfijúnak kerozinra a következő hálivúdi kiruccanásra.
  • bmwcrash
    Nyilván nem, de azért ez egy elég durva hasonlat a mai versenyre:D
  • Fernandooo #154614
    Jellempróba: Valakivel kiállsz egy bicaj versenyre. A másik végig előtted van, egyre távolodik, lassan már szinte az orrotok előtt van a cél, tudod, hogy semmi esélyed semmire, erre azt látod, hogy valaki megakasztja egy bottal a jóval előtted levő bringáját és az hatalmasat esik, így elmész mellette és előtte érsz a célba. Örülni fogsz a győzelmednek akár csekély mértékben is?
  • Fernandooo #154613
    Sosem csíptem Brióst. Nem az F1-be való, alvilági alak. És azért ne rakjunk már össze egy Alonsot, akit kb. a teljes autósport az egyik legjobbnak tekint, egy Rosberggel, aki hozzávetőleg ilyen, és ehhez hasonló "győzelmeket" tud begyűjteni és annak is úgy örül, mintha vérre menő, kerék-kerék elleni, 60 körös folyamatos csatában győzte volna le Hamiltont 0.100 mp-vel...
  • bmwcrash
    Tényleg nem értelek titeket. Mégis mit kellett volna csinálnia Rosbergnek, szomorkodnia? Kiesett előle a legnagyobb riválisa, akivel amúgy sem szívlelik egymást, tudott közeledni a bajnokságban plusz 3-szor nyert sorozatban Monacoban (az most lényegtelen, hogy megérdemelten-e), még jó, hogy örül.
  • Master91
    Nem mindenki egyforma, igaza van, vannak jellemtelen emberek
  • AnuluWork #154610
    Miért? Rosberg most? :) Viszont Briós tudott. És ő is ott vigyorog. Most ne menjünk bele a mekis kémbotrányba, ott is megúszta.
  • Stockbauer33 #154609
  • LaszloLedzenyi
    Na ne , én kb 2003 óta Alonso fan vagyok de tuti hogy tudta mi lesz :D itt "úgymond" harc megy szóval mindenki a maga malmára hatja a vizet lásd MSC Monaco, Rosberg Monaco stb.-stb.
    Utoljára szerkesztette: LaszloLedzenyi, 2015.05.24. 16:38:48
  • Fernandooo #154607
    Na ne hülyéskedj. Legyél szíves egyértelműen bebizonyítani, hogy Alonso tudott a háttérben meghozott mocskos döntésekről. Egyébként a lényegben egyetértünk: Ez a győzelem sem ért egy fillért sem.
  • Master91
    megelőztél, pont ezt kerestem :D
  • AnuluWork #154605
    Pedig győztél már így:

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.05.24. 16:32:54
  • Master91
    szemüveget akkor viselj, nehogy károsodjon a szemed
  • Fernandooo #154603
    A tied az ragyog az intelligenciától.
  • AnuluWork #154602
    Miért. Vettelből is kibújt az őszinteség a végén. :D
  • Master91
    ennyi fasságot egy kommentbe
  • Fernandooo #154600
    Hát nem tudom, ha én így "győznék", valahogy nem tudnék így vigyorogni meg pezsgőzni, ez hétszentség. De persze mindannyian mások vagyunk, vannak jellemtelen emberek és vannak, akiknek ez a hasonlóság okán (mi másért) tetszik, szerintem meg ez az igazán legalja.
    Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.05.24. 16:29:48
  • AnuluWork #154599
    Mert szőke, gazdag és csinos a felesége? :) (Eddig) 3x nyert Monacoban. Az év végén is totál korrekt volt a végén bár veszített. Semmi olyan nincs benne, ami a többiekben ne volna meg. Én pl. örülnék neki, ha Vettel is felpattanra a szopórollere, de azzal, hogy 2. lett, legalább izgalmasabb a VB, mégha az egész hatalmas illúzió is. :)

Szerk: „Addig, amíg a Mercedes nyer, teljesen mindegy, hogy a Ferrarinál, vagy a McLarennél versenyez." Na ez igaz a versenyre is.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.05.24. 16:30:17
  • AnuluWork #154598
    Perez jutott róla eszembe.
  • simonl #154597
    Eddig nem tartottam sokra - emberileg - Hamiltont, pontosabban nem is foglalkoztam vele, de a mai nyilatkozata után Ferrari szurkolóként is minden tiszteletem: "visszajövök és megnyerem"
    Rosberg egy elkényeztetett hisztis [email protected], valóban kicsit visszafogottabban kellett volna ünnepelnie.......

Na de így lesz izgalmas a vége:)
  • b-type
    60 kör volt Grosjean gumijában, ezt tudnia kellett Max-nak is..
    Oda nem adhat pozíciót márpedig ekkora tapadáskülönbségnél bárhol..tök mindegy kívül vagy belül hagy helyet, elmegy Verstappen.
    Ez a legkevésbé volt Grosjean hibája, már ha azt nézzük hogy próbálja megtartani a pontot érő helyét.
  • Peppus
    Azért ennyire ne fényzzük már, Maldonado stílusban közlekedett és neki sem jött be, ahogy ez lenni szokott.. Agyatlanul menni mindenki tud, ez a pálya nem alkalmas erre. Elbaszta pár ember futamát.. Sebaj, majd apu jön és segít.
  • AnuluWork #154594
    Monza 88. Berger nyert. Bár köze nem volt a versenyhez a körök 95%ban ...