FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcmoha
Ricciardonak tele lehet a töke az F1-el, háromszor kell indulnia, hogy végre megkapja a pontjait. 😄 Maldonado meg a villástargoncán váletlenül a rakodó programot kapcsolta be. 😄 Azért jó futam volt, bár az SC dobott rajta sokat.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Master91
"Mivel a hibrid rendszert nem minden körbe használják" * teljes kihasználtsággal
Master91
És mi ment a rádióba?

Adta a jelenés a csaptank hogy mi nem mûködik.

Ezt miért kell rinyának és sírásnak felfogni, hogy ha egy pilóta közli a csapattal hogy valami nem a jó az autóval?
Magyarázatot kérek!

Nem esett lényegesebben vissza mint Riccardo. Nem volt DRS-e, de késõbb helyre jött. Mivel a hibrid rendszert nem minden körbe használják (idõmérõn is kell 1 hûtõ kör, mikor feltöltik a cuccost ) így olyan 2-3 körönként lesz lényegesebben hátrányba mint amúgy ( már ha ezzel volt neki baja, és valószínûleg nem a benzines motorral van a gondja )

De az utolsó 5 körre lehet nem is volt már neki akkora probléma a kocsival...
Sõt, biztos nem, mert ott már nem volt sírás <#banplz>
lac coo
A radioban ment 😊En azt nem ertem, ha tenyleg ennyivel rosszabb volta vas mint Ricciardoe, akkor tekintve higy o mit csinalt versenyen, Vettelnek vissza kellett volna esnie a francba.Vagy nekem ez igy nem kerek......

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

kifli
És ugye egy családi/boltbajáró autónál ez a fõ szempont <#eljen><#eljen>
lac coo
Gondolom ez inkabb tetszik a pilotaknak is 😊 Egesz eletukben versenyeztek, itt meg egyedul korozgetes vagy vonatozas van 😊))))

Master91
Mondd már meg hogy hol megy a rinya?
Gyakrabban kell motor generálra vinni, mint egy francia autót izzó cserére - cáfold meg, ha nem igaz, hadd nevessünk

http://gaborszantai.co.uk/

HunnernesKonge
linket 😄
Totti5
Hamilton: "Mindvégig pengeélen táncoltam"
Rosberg: "Nem szeretek második lenni Lewis mögött, de ez volt életem legizgalmasabb versenye!"

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

kifli
a nagy szagértõ <#kuss>
Jacek
"Csapattársa, Nico Rosberg elárulta, nem örül újabb vereségének. „Nos, nagyon nem szeretek másodikként célba érni Lewis mögött – ezt egyáltalán nem szerettem. Másfelõl viszont talán ez volt a legizgalmasabb verseny, amit karrierem során valaha is teljesítettem. Remélem, hogy mindnyájatoknak nagyszerû versennyel szolgáltunk, nektek, és a tévé elõtt ülõknek is. Úgy vélem, a mai a sport nagy napja volt, egy fantasztikus elõadás az Ezüstnyilaktól. Remélem, nagyon élveztétek, én pedig visszatérek, és megnyerem a következõ futamot!” – ígérte a német versenyzõ, aki egyébként 61 pontjával továbbra is élen áll a bajnoki tabellán, 11 ponttal megelõzve csapattársát."

Cikk

Jacek
vissza igényli az AFÁ-t és dobogón van😄

Végre egy jó futam. Két merci kicsit külön játszik de én így is élveztem😄 Most még csak játékos bírkózás van de a szezon végén lehet kajak egymásnak mennek😄 Vettelnek nem gurul a bringa ahogy megszokta az évek során aztán megy a rinya mindenért...Ferrari 2009et idézi de sztem idén nem lesz futamgyõzelem. Elég kegyetlen mikor egy-egy merci motoros auto körbeautózza õket.

Jacek
<#nyes>

V43 1105
Maldonado:

+10 sec, + 5 rajthely kínára, +3 büntipont, 12-nél ugye nincs egy futam.. :-D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Button (jó ez az autospelling)

Bruttó szépen ment, amig el nem fogyott alóla a technika

A Renault nem, de a Red Bull jobban megy, mint a Ferrari

Christian88
Azt hiszem jól tette Massa és Perez, hogy "váltottak" 😄

http://www.twitch.tv/hegii

Totti5
Szerinted jól megy a Rönó?

Krisztiam
nah hol van Vettel? mi lett vele? nem megy a V6-os motor? 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

a.carkey
Mondom az okot. Évek óta az. Domenicali ...

A medve nem játék.

a.carkey
Álljatok már le, este megnézhetitek az M2n! Úgy néz ki a hörr és az M1 viszi tovább az este választási részét ...

A medve nem játék.

Ha a két McLaren nem hal meg, akkor a Ferrari nem szerez pontot. Az egészet átnevezhetnék Mercedes 1-re, vendégszereplõ a Red Bull.

lac coo
Szemlátomást bénább volt, fantáziálatlanabb és közömbösebb Wettel mint Ricciardo !

Jacek
Fõleg a Mexico vs Venezuela meccs volt látványos 😄

Jacek
<#eljen>

lac coo
Rég volt olyan verseny, hogy nem aludtam nyugodtan végig ...😊
most sokszor felriadtam, na , mondom itt már talán történik valami 😄D

Master91
pont hogy a williamsek elõtt már nem adta le pf 😄

Nem lehet hogy a Wilkók is belassultak ugye?
Mert persze rájuk nem hat az hogy már szinte hideg a pálya ilyenkor + keményebb keverékeken kellett menni + többet is fogyasztottak mint az Rb-k az egész futam alatt, mi?

Szerintem meg szemüvegbe nézzétek a futamot
b-type
Az sztem is inkább egy keserû érzés volt mint valóság,..dee ettõl persze az is lehet.
..csak én inkább kiábrándultságot mondanék.
Ricciardo király volt, meg a Merci csata is.<#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Jacek
😄 nem ad le erõt mi?😊))))))))))))) a Williams ellen meg leadja😄DD le kellene venni a vettel szemüveget néha..

Master91
Jó nézni hogy 1 tudatlan megint meg szólal.
Milyen semmire hisztizik?
Az semmi, hogy nem volt darabig DRS? Az semmi, hogy egyenesbe egyszerûen nem ad le elég erõt neki a gép?

Button is 1 hisztis mert bemert szólni a rádión hogy szar a drs?

Gondolkozzunk már...
Totti5
Jó olvasni, hogy ma se nézted a versenyt. Amúgy meg remélem nem kell hogy töröljelek, szóval most szólok, hogy ezt hagyd abba.

Firerock
Jó nézni hogy a kislányt veri a csapattársa. Külön öröm amikor a semmire hisztizik. A Ferraris pilóták (!) legalább csöndben viselik ezt a szánalmas teljesítményt.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Dietrich
versenyzõi meetingen elhangzott, hogy tilos a TO a mai futamon a nézõk visszacsalogatása végett? mert betílthatnák a többin is és akkor végre versenyeznek is, mert tudnak csak nem engedik.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

allock
pl?

#hhwnd

contraste
alap. Jövõre takarodhatna el innen roncsderbizni.

ain't got no history

contraste
Alonso eleget várt.. hihetetlen, hogy ott szopatják 4 éve, csak az idõ száll el felette. 1000x jobban megérdemelné, hogy kompetitív autója legyen, mint páran a mai mezõnyben.. McLaren Honda maybe??

ain't got no history

Master91
Maldonadonak simán 10 helyet adnék a következõre 1 rovással együtt. Azért megint oda tette magát a FIA, szégyen!
Fõleg úgy, hogy az MTVA nem kereskedelmi TV, hanem közszolgálati. És tõlünk kapják a pénzt. -,-'

Master91
Akkor is meg rohadhatnak mert 5-6 perccel 19.00 elõtt cseszik szét, és most 5 perc reklám és ajánló fog menni.

Én meg értem hogy kell a reklám, de kibaszott himnuszt meg pezsgõzést igen is nézni akarom a tetves tv-n, aztán reklámozhatnak akármit

Ja azt még tegyük hozzá hogy Online mûsor se lesz mert "minden kamera kell a választásokra" (persze 2-3 ember 1 kamerával nem hiszem hogy ne tudná levezetni az online mûsort )

Nem baj, jó futam volt. Majd twitteren beszélek Szújóval..
Totti5
Jó kis futam volt. McLaren és a Ferrari teljes csõd. 2 hétig hallgathatjuk Montezemolo fröcsögését hogy milyen szar az F1 😞

Hamilton fantasztikusan ment, lassabb gumikon is gyorsabb volt. Parádés csatát vívtak.

Force India erõs volt, ahogy a Williams is jól ment. Red Bull ott volt, de gyenge a motor és vannak még ott gondok bõven. Vettel bekrepált DRS nélküli elõzése viszont igen szép volt.

Maldonano 10 sec? ez most komoly??? remélem itt nincs vége, ha már Ricc meg lett hurcolva a semmiért, akkor ezért én simán eltiltanám 1 futamra. Ez nem normális amit csinált.

gibson9
Hihetetlen, hogy nem lehet még várni 5-6 percet, amíg lemegy a díjátadó és az interjúk.. nagyon fontos volt, hogy 5 percet levágjanak, fõleg úgy hogy azóta is reklám megy..

Jacek
szopjanak lovat.....!!! reklámra van idõ..

V43 1105
A választási fostalicska miatt van.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

a.carkey
"A Ferrari 1991-hez képest nem teljesít rosszul!" 😄

A medve nem játék.

Botond
Szerintem van vmi policy, hogy ha a két versenyzõjüknek együtt 3 vb címe van, akkor átkapcsolnak gigasz*pató módba. Csak 2001et nem értem, hogy miért törték meg ezt a szép hagyományt. 😄
Master91
Remek, éppen láthattam a díjkiosztót.

Süllyedjenek el...
Botond
Hát ha holnap becsõdöl a daimler gmbh meg a renault, akkor még meglehet az. 😄