precise#151826
Az, hogy button menyire tartotta a lépést hamiltonnal eléggé megkérdőjelezhető, pl 2012-ben hami 4x esett ki első helyről tech hiba miatt. Button összesen nem esett ki ennyiszer, mégis kevesebb pontot szerzett mint hami. Az olyan futamokon melyeken mindketten célba értek hamilton 7-3-ra nyert. (több mint 2x annyiszor mint a csapattársa ami azért nem túl szoros). Plusz 2-vel többször esett ki hami mégis 2 ponttal többet szerzett.
2011 hulladék éve volt ham-nek, bár azokon a futamokon melyeken mindketten célba értek azért verte buttont 7-6 ra. 3-3 győzelem, szóval tény, hogy kiegyensúlyozottabb volt kettejük csatája.
Hami szerintem a leggyorsabb, tehát ha arról van szó ki tud gyorsabban végigmenni egy kört az autóval adott pályán hami ver mindenkit, alonsóstul vettelestől. Más kérdés, hogy ez kevés az f1-hez, és lehet ez miatt marad örök 1x-es vb, nem tud olyan kiegyensúlyozott lenni mint mondjuk button vagy alo.
Ez a button nekem egy annyira szürke ember, hogy elmondani nem tudom, nem emlékszem semmi komoly dologra amit tett. A rajtnál még látja az ember, aztán egyszer csak a végén odakeveredik az elejére általában taktikával. Ezt meglehet tenni egy középmezőnyben, de szerintem ha odaültetnék akár rózsi, akár hami helyére, ugyanebben a felállásban nagyon durván be lenne darálva.