FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Errõl szó sincs, egyszerûen formálódik, és azt már tényleg mindenki maga dönti el hogy változik az F1-l vagy sem.
Az F1 magában hordozza a változást, prototípus kirakatsorozat, lesz itt még full elektromos versenyautók is..
Jelenleg ez jobb (szvsz) mint a pár évvel ezelõtti, mert engem az autó mozgása érdekel, és nem tetszett a reflexjáték, ez persze most is megvan a gyors kombinációkban, de azért mozog az autó látszik hogy nem egyszerû.
Amikor azt mondták, hogy ezeket az autókat a majmok is elvezetnék (az is hülyeség volt persze), a kipörgésgátlóval, blokkolásgátlóval, rajtautomatikával, brutál aero-val, az sem volt jó.
Ez sztem jobb.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
élõben is jobb, Szujóék elmondták csak a TV szûri ki...
viszont nagyon komoly az is, ahogyan a fékcsikorgatások hallatszódnak😄DD
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
😉
Persze ettõl még jó versenyek lesznek....a gyári merci mögött.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Az autók mozgása nekem kifejezetten tetszik, pláne vizes pályán lesz jó, de Monaco-ban is élmény lesz már most látom.
Technikailag az F1 jelenleg is legmagasabb színvonal, ennyi cc-bõl ilyen fogyasztás mellett nem lehet jobbat mutatni, persze vannak megszorítások amivel lassítják ahogy mindig is voltak.
A motorhang meg...ez is versenyautó, és az nem a hangtól lesz gyorsabb, ahogy azt a diesel LMP1-s autók bemutatták.
Az autók kezelése és mozgása nekem bejön, a kinézete röhej, a hang meg ahogy írtam, hangra nincs értelme gyúrni.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
2013 : 1:29.274
2014 : 1:32.478
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ha pilóták szerint nézzük akko:
Masgnussent lehet kiemelni pozitívként, nem tudni mennyi ebbõl az autó, de az tény, hogy profi a srác, elsõ versenyt hiba nélkül lehozta az élmezõnyben. Koba csalódás, amatõr hiba, pedig a rajt még jó volt beugrott 2-3helyett aztán csúnyán elfékezte.
Ha csapatokat nézzük akkor még vackabb a helyzet mert van a merci aztán semmi...redbull megkapta a mclaren-mercedest meg a williamst versenyezni. Aztán jöhet a középmezõny vége a ferrari vs torrorosso vs force india.
Magáról az f1-rõl:
Tegnap már írtam, abszolút csalódás, mint tegnap írtam ritka ronda autók, vérszegény hang, 12000fordulat/váltás = ez így nagyon gyenge, nincs versenyhangulat, olyan mintha autóznának, még az elõzés is babazsúrnak tûnik. Abszolút meg lehet érteni ájjlebobbit.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
érdekes látni, hogy mindegyik csapatnál szinte csak az egyik autó mûködik normálisan...
A Mercedes erõs, nagyon erõs...Mclaren dobogó esélyes csapat idén, a Ferrari szokásos, de Raikkonen máris hátrányban hozzátéve azt, hogy a fékekkel még szenved, a Williams még mindig sötét ló, ma peches versenyük volt, de én Bottas tempóját látva bõven a Mercedesek tempóját hozta volna...Kobayashit sokan szidják remélem összszedi magát csúnya hiba volt. Sauber ahogy számítottam gyenge, Lotusok és a Caterhamek várható volt, hogy feladják a küzdelmet így is csoda, hogy Grosjean teljesítette a futam 3/4-ét...
Rosberg pedig 4. gyõzelmét aratta, Ricciardo és Magnussen szenzációs volt, Button pedig parádés taktikai érzékkel került 4. helyre <#taps>#taps> kár az idõmérõért
Ferrari gyenge, Kimi teljesen szét volt esve, Alonso mint ha ott se lett volna.
A közönségkedvenc Kobayashi-t most tessék ekézni, mert amit lemûvelt az elszomorító volt.
Lotus örülhet, végre tudtak tesztelni😊 ( nagyon hazavágta õket tavalyi a pénzügyi gondok ). Mire ebbõl felállnak...
nem állok be a hülyékhez a sorba akik benyelik a kretén dumát a költségcsökkentésrõl és egyéb faszságokról amik miatt egy csettintésre az értékes idõ elpazarlásává vált az F1...rohadtul remélem változtatnak de naív se vagyok...idén ebbõl már semmi sem lesz
Vér gyenge még Kimi, hogy a kocsi miatt vagy mert vér gyenge az pár futam alatt kiderül.
Ilyen tények mellett plz ne menjünk el.
"Na ezért kár volt, de hát elõl kellene menni, nem hátul vagánykodni a kicsikkel. 😄"
"Ezt leszámítva vér gyenge volt, egy közepesmassahátvéd szint"
Várj, szóval azért volt massaszínvonal gyenge, mert a csapat rosszul hozta ki õket, ezért õ visszaesett? Csak én látok ebben egy kis ellentmondást? 😊
Igen, talán ez zavart a legjobban, nekem kifejezetten tetszett az elmúlt pár évben, hogy sok meglepetést tudnak okozni a gumik. Eleve én azt nem tudom, hogy hogyan keveredhetett az F1 közelébe egy olyan gyártó, akinek az utca termékeit sem túlzottan ismerik el komolyabb autós körökben...
Egyébként ez egy hígfos sajna de ez van, költségcsökkentés persze lol... 200-300 millákat tolnak el jól lecsökkent😄
Remélem börni amikor feldobja a talpát vagy jó útra térnek, vagy valakinek eszébe jut egy másik szériát indítani.. pálya rengeteg van ami versenypálya nem tilke szar....
Másik fele hogy költséget lehetne töredékére csökkenteni, okosan egyszerûsítésekkel... mindegy majd nézünk amcsi szériákat😞
A medve nem játék.
Nem tudom, de az azért elgondolkodtató, hogy míg õ végig körözgetett az 5. helyen, addig Kimi folyamatosan a fékeivel küszködve elõzgetett jópárat, meg a rajtnál is rögtön sok helyet jött fel.
Tudom persze, hogy az elsõ 4 helyen elég gyorsak voltak elõtte, a Ferrari viszont nem túl gyors még, de a csapattársához képest akkor is elég passzív volt, hiába a jobb helyezés, ha Kimi autóját rendbeteszik, szerintem versenyen verni fogja (idõmérõn nem feltétlenül, de nem is azért járnak a pontok).
Idén elõször terveztem kimenni a Hungaroringre megnézni õket, de ezek után már nincs túl sok kedvem.
Nos, pár dolog:
-Eredményhirdetésnél kijelzõk vannak, nem fizikai értelemben is megfogható zászlók.
-Undorító ez a spórolás. Remélem nem válik általánossá, de a vonatozás alapján mintha a tavalyi Monacot néztem volna ...
-A Pirelli átment a másik végletbe, pedig fasza lett volna, ha a gumira is tényleg figyelni kell.
-Még, hogy idén nem lesz undorító gumitörmelék a pályán? (by Pirelli) Lófaszt mama. Tele volt megint ...
-DRS mintha nem is lenne. Unalmas, szar versenyeknek nézünk elébe. Egyetlen "öröm" lesz, ha valaki technikai probléma miatt feladni kényszerül.
-Magnussen, Ricciardo, Kvyat korrektnek tûnik, de a többi genya megdolgozhatott volna a pénzéért, legalább egy elõzést bemutatva ...
-Nem kaptunk teljes képet, két hét múlva lesz a következõ, de elõre félek, hogy dögunalomba fullad a harmadik futamra, no nem a merci elõny, hanem ez a vonatozás.
-McLaren gyorsnak és megbízhatónak tûnik, a Ferrari megbízhatónak, de hogy gyors-e, na abból szart se láttunk. Hogy most az utóbbinál a célba érés fontosabb volt-e, nem tudom, de kíváncsi lennék egy versenyre még az elején SC nélkül.
-Az 54,5 szerintem az üzemanyag-mennyiség volt ...
A medve nem játék.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Valahogy nem hiszek ebben...
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Undorító ocsmány szar az egész. Még több szarra kell figyelni, már nem elég csak a gumival szopni, jön még millió szopó változó pl a fogyasztás...az elején beállnak egy városi integetõs túrára és azt hiszi az ember verseny van.
Hát itt egy páran már azokat az éveket is vissza fogjuk sírni amikor ugyancsak siránkozás volt a régi régi versenyekért autókért de mégis volt mit nézni.
http://gaborszantai.co.uk/