Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Verseny:
Izgalmas versenyt vártam de megint elmaradt a Hamilton Rosberg csata, ami már kicsit idegesítő, hogy nem a pályán dől el ki a jobb. Jó lenne már egy tiszta verseny, ahol keményen harcolnak egymás ellen.
Alonso:
Pont hétvégén jelentette ki, hogy ezt az egészet csak az újságírók csinálják és marad a Ferrarinál....... meglátjuk mi lesz. Szerintem sem lesz a Ferrari vele vagy nélküle jövőre vb. mert Merci v. RB vb lesz jövőre a kérdés csak az, hogy Newey nélkül mire képes a RB de Alonsonak sem a Ferrariban sem a Mclarenben nem lesz vb nyerési esélye mert mind2 csapat nagyon le van maradva a dobogó tetejétől.
Honda:
Szerintem a Honda-nak más lesz a helyzete mert, amikor a Merci bejött egy fix "fejleszthetetlen" motorspecifikáció volt de most egy teljesen új erőforrás rendszer került a kocsikba. A Mclarenben pedig a most legerősebb motor van ezért a Honda-t még tapasztalatokkal is tudják majd segíteni. Én azt várom, hogy jól fognak szerepelni, bár ha egyből vb esélyesek lennének, akkor az nagy meglepetés lenne.