FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként nekem a Daniel féle csapitárs olyan, mint amikor Alesi odaigazolt a Ferkához. Kb. a legrosszabbkor.
A medve nem játék.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A medve nem játék.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Mindháromra már rakok is azonnal. <#nyes>#nyes>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Legalábbis ezt gondolom.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A medve nem játék.
utcai fronton már van tapasztalatuk turbós v6 motorral, kérdés, hogy ez segített-e az f1 erõforrás megtervezésében.
<#fejvakaras>#fejvakaras><#wilting>#wilting>
Red Bull: A Mercedes akár két körrel is hamarabb célba érhet Melbourne-ben
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
BattleTag: kabel15#2672
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Nulla tenaci invia est via"
BattleTag: kabel15#2672
http://gaborszantai.co.uk/

<#idiota>#idiota>