FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Ugyan már! Ráadásul a Honda is visszatérni készül. Ha a Renault miatt otthagyja a RBt, amikor nyerhetne még vele vagy ötöt, ha minden marad, csak más motort szereznek, akkor hülyeséget csinál.

Egyébként nekem a Daniel féle csapitárs olyan, mint amikor Alesi odaigazolt a Ferkához. Kb. a legrosszabbkor.

A medve nem játék.

V43 1105
Nem kapnak motort Mercedestõl ....

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

a.carkey
Nem a Ferrarihoz kell menni, hanem kivágni a Renaultot a picsába, és betenni helyette egy Mercit, ahogy a Brawn csinálta a Hondával ...

A medve nem játék.

mcmoha
Visszavonulás elõtt pár levezetõ év a Marussiánál az az igazi. <#idiota>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

V43 1105
És Schuberth .. <#taps>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

allock
egyszerû, szép, letisztult <#eljen>

#hhwnd

desigo
Alo 10-es,Kimi 17-es,Koba 1001-es odss vasárnapra.
Mindháromra már rakok is azonnal. <#nyes>
Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

BooMiller
Érdekes lesz az biztos, mivel mindent látnak a telemetrián (sajna) ezért miden autónak meglesz a tempója amit bír, és azon fog körözni😊
Legalábbis ezt gondolom.

Így van, merciék lehalnak versenytáv végefele a többiekkel együtt és a kétörhem meg dobogós.
Totti5
Tuti ez lesz, de el sem indulnak és megnyerik!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Igen sztem sincs meg a merci szintje sebességben/motor erõben. Ferka jobb fogyasztással meg gumikezeléssel nyerhet + a két pilóta skillbõl hozhat vmi extrát. Ha ez nincs meg akkor szopóág lesz megint. Lesz cirkusz ez elején az biztos😊

BooMiller
Szerintem lesz asztal csapkodás a hétvégén😊

a.carkey
Én úgy látom - nem biztos, hogy igazam van -, hogy a Ferkánál ha nincs is Merci szintû sebesség, hacsak nem altatnak, de van egy stabil sebesség, amit a verseny minden szakaszában fognak bírni, és a gumikat se úgy koptatják, ahogy a többiek. Ez az idõmérõn akár lassúnak is tûnhet, de az említett, "versenyen akár tíz másodpercet is lassulhatnak a végére" helyzet talán náluk vehetõ majd észre a legkevésbé. A gumikopás szerintem idén is fontos probléma lesz.

A medve nem játék.

Jeffjohnson
Ugyanez jutott eszembe. Csöppet sem olyan gyenge a RB mint amilyennek be próbálják állítani.

kifli
mindenki a redbullt és a mercit találgatja, a ferrarit mintha senki nem tudná hova rakni (sajtóra értem), kíváncsi leszek idén mit tudnak majd az új motorral.
utcai fronton már van tapasztalatuk turbós v6 motorral, kérdés, hogy ez segített-e az f1 erõforrás megtervezésében.
Jaj már, ezek a hangzatos címek. Várjuk ki a versenyt inkább.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

kabel15
Newey idei húzása. Tele tömik a kocsit banánnal, és ha meg akarja õket elõzni valaki Mario stílusban kidobnak 1-2 eléjük.

BattleTag: kabel15#2672

Szabi
<#idiota>

A síelés szelleme ismét kísért. <#szomoru1>

Síbalesetet szenvedett Gerhard Berger
Pluskast
Mindenképp! 😊

Jeffjohnson
Akkor TS-en reggeli meeting lesz úgy látom <#vigyor>

contraste
Nálunk a hölgy is rajongó😊

ain't got no history

kabel15
Itt is hasonló a helyzet 😄

Pluskast
Jaja! De jó lesz a reggeli kávét a tv elõtt elszürcsölgetni 😊 Az asszony persze ennek nem nagyon örül de tudja, hogy az F1 nálam "szent és sérthetetlen".<#vigyor>

sztem a Mercik és a Ferrari motorosok közül is meg fognak állni jócskán

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

majd meglássuk😄 lényeg, hogy nagy mértékben fogadni mernék, hogy talán, ha az egyik Bull végigmegy, vagy az egyik Caterhames utolsó helyen...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Master91
RedBull jóval többet ment mint a Lotus összeségibe, inkább Lotus 2. és Rb 4.
zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Red Bull 2. kanyar, Lotus 4. kanyar, Caterham 3 kör <#banplz><#eplus2><#vigyor1><#hawaii><#ejnye1>

bakkerman
én is már tûkön ülök,nagyon várom,a koránkelést,a reggeli mellé a zümmögést,áá <#taps>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

allock
Caterham végig megy! Koba pontot szerez <#email><#buck>

#hhwnd

Szabi
kéne tippversenyt csinálni, hogy melyik autó hány kört bír majd ki 😄D

desigo
Kajak hétvégén futam.El sem hiszem <#fogmosas>

kabel15
Ez nagyon komoly. De ilyeneket már sajnos manapság nem látni. 😞 Túl nagy a leszorító erõ.

azta de jó kép<#bohoc>

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Fel kell épülnie! Meg kell várni minden hivatalos infót, van még remény és ezt a család sem látja másképp...

bakkerman
én még a balesete után 2 héttel is reménykedtem abban,hogy felépül és ott lesz a szezon nyitón,nyílván erre mostmár nincs esély,de még mindig bízok abban hogy rendbejön,és 1 év múlva már el is felejtjük ezt az egészet. Istenem mennyire nem szerettem amikor Mika-val harcolt a pontokért,mindig a finnt csíptem inkább,aztán meg már a sokadik VB címe után elkezdtem ellene szurkolni,de mostmár drukkolok neki,hogy ezt a "futamot" sikerrel vívja meg,és REMÉLEM hogy láthatom még a képernyõn...õ a Forma 1

bakkerman
<#eljen><#worship>

Master91
Fasza az az árnyék !
mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

desigo
Botond
Még 9 nap!