Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
valójában a Mercedes nem uralja ezt a 'szabad versenyzést', egyszerűen utaznak rajta, mert így lett. De a Mercedes-nek egy valami fontos, a Mercedes nyerjen...ez végül is érthető.
De ez a -nálunk szabad a verseny- dolog, ez egy kirakat, lett egy ennyire kiemelkedő autójuk, és két egymással már a gokart-s időkből rivalizáló versenyzőjük. Ez a helyzet adta magát, és a Mercedes utazik....bel szólni nem mer, mert az nagyon sz@rul venni ki magát amikor ekkora technikai fölényük van, ezért aztán befogták egy vitorlába...csak az a baj hogy ez a vitorla csapkod, de még így akkora az előnyük, hogy ihaj.
DE
szintén egy MotoGp-s hasonlattal élve, bocsesz, amikor a Honda Hayden-nel akkora előnyre tett szert hogy behozhatatlannak gondolta mindenki, Rossi az igazi kihívó, nagyon nagy hátrányba hozta magát az év első felében.....akkor a Honda megpróbálta a kinevelt és Spanyol Pedrosa versenyzőjével megnyeretni az évet, és Hayden-t befogták új alkatrészeket tesztelni, mert hogy belefér.
Aztán úgy alakult hogy Pedrosa kiverte Hayden alól a motort az utolsó előtti futamon, és hirtelen Rossi vezette a bajnokságot.
Rossi ugyan elesett, és ezzel Hayden behúzta a címet. A sors egyik nagy igazsága volt (sokat nem láttam).
De jó példa arra, hogy ezt az évet a Mercedes még nem nyerte meg, van egy élesedő helyzetük, és egy duplapontos utolsó futam...
..és sztem a Mercedes vezetői egyre görcsösebbek lesznek, minél inkább veszélybe kerül a tuti befutójuk.
Sztem, saját meglátás, ritka b@lf@sz egy vezetés ez Wolf-l és Lauda-val...pláne hogy nem egy oldalon nyilatkoznak, hanem Lauda zsigerből mondja amit gondol, Wolf meg próbál profi lenni (szvsz!).