FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Szóval akkor kõmûvesek és szobafestõk állapítják meg, hogy egy kocsi hogy versenyautó hogy lesz biztonságos. Ez logikus nem? Sõt jobbat mondok nem is õk, hanem fognak 3 majmot meg 3 dobókockát és annyi mm-rel csökkentik valaminek a magasságát amennyi a dobott számok összege. Talán ezt még össze tudják adni, vagy lehet ott is a majmoktól kérnek segítséget, lényegtelen. Szóval hozzá nem értõ emberek próbálják biztonságossá tenni a Forma1 et. És valószínûleg, hogy a kocsik orrából csináltak egy rámpát, kevesebb lesz az alá csúszás meg a ráfutás ugye?
BattleTag: kabel15#2672
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Szerintem az kb. akkori lehet 😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"Ecclestone késõbb azt is leszögezte, hogy a költségvetési sapka 2015-ben biztosan bevezetésre kerül. „Már jóváhagytuk a költségvetési sapka bevezetésére vonatkozó szabályt, szóval az mindenképpen be lesz vezetve, ez már tény. Abban is egyetértünk, hogy 200 millió dollár legyen a határ, arról azonban még nem született megállapodás, hogy pontosan mi is számítson bele ebbe az összegbe."
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
A medve nem játék.
a) drágán adják az autókat és a kiscsapatoknak nem éri meg megvenni
b) olcsón adják és még szarabb lesz az anyagi helyzet
sehogysem jó ez...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ferrarinál mûködik az a rendszer, ami eddig egyik csapatnál sem (?), mégpedig az üzemanyag spórolás.
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
Ez úgy hangzik, mint a szakmatárgyak az ofõmmel 😄
(persze tudom: az egyetem más, nagyobb mennyiségû tananyag, stb.)
szomorú,hogy nekem elviekben sokat kéne tudnom ebben a témakörben,de minõsíthetetlen volt az elõzõ félévben a tárgy oktatása az egyetemen,az meg csak a pláne hogy a vizsga 5%-ban sem tartalmazta a leadott anyagot -.-
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
gondolom hajóé 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Nagyon nagy segítség lenne, ha ezt az autós kérdõívet gyorsan kitöltenétek! Max . 2 perc,de még talán annyi se!
https://docs.google.com/forms/d/1Mbr0ZfJWBdUh7ZMNMe-Ri50X5LyVvIYHDbI9v-ROXfM/viewform
Ha esetleg van köztetek Ford Fiesta tulajdonos, amiben 1.0 literes Ecoboost motor van és érdekelné egy rövid interjú akkor az egy email-t a [email protected] írjon egy e-mailt!
Hatalmas köszönet a kitöltõknek! Mivel új regisztráló vagyok ezért konkrétan nem tudtam weblapot betenni!😊
Köszönettel,
Godap8909
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...