182095
  • Stockbauer33 #153394
  • mcmoha
    Duna is HD-ben ad.
  • repvez
    Most akkor az M2-n az éjféli cuccokat adják HD-ba a többi sima adás?
  • BooMiller
    Megnézve akármekkora merci fölény várható, k.... várom már a jövő hetet:))
  • BooMiller
    F1 2014 fia Gála hivatalos éves összefoglaló.
  • bakkerman
    Kiminek az első győzelménél csak az első megivott Finlandiája volt jobb élmény :D
  • G_ArchAngel #153388
  • mcmoha
  • bakkerman
    Akkor tenyleg maradt a Merci foleny ha egy masik csapat pilotaja is ezt igy kimeri jelenteni
  • Stockbauer33 #153385
    Végül megkérték, tippelje meg, hogyan fest majd a melbourne-i rajtrács első hat helye: „Az első két pozíció birtokosát nem nehéz megjósolni - ha nem jön közbe semmi váratlan, - sajnos a Mercedes pilótái lesznek azok. Aztán remélhetőleg a két Ferrari, a többi nem érdekel.” – mondta mosolyogva a 39-szeres futamgyőztes Vettel.
  • Stockbauer33 #153384
  • Stockbauer33 #153383
  • benőmenő
    Szegény Hami milyen fáradt. A pulcsijából ítélve azért, mert épp le alvázvédőzte a verdát a melbourne-i hétvégére. :D
  • kjhun
    Ha, már szóba hoztad a versenyt.

Figyelem!! A köztv márc. 15.-ei átalakulása érinti a Forma1-es futamok közvetítését!!

Vetítik:
    DUNA TELEVÍZIÓ: Péntek (Március 13.) 23:30 (Felvételről)
    Szombat (Március 14.) 6:45 (élő)
    Szombat (Március 14.) 16:10 (ism.)
    Vasárnap (Március 15.) 5:30 (élő)
    Vasárnap (Március 15.) 13:25 (ism.)
    M2: Szombat (Március 14.) 22:25 HD
    Vasárnap (Március 15.) 22:35 HD
  • Totti5
  • Jeffjohnson
    A problémát én abban látom, hogy volt egy olyan hír, hogy a Mclaren nem adta oda az FIA-nak a cctv felvételeket, amik a balesetről készültek. Amire egyébként minden joguk megvan mert ez privát teszt, csak furcsállom.
  • Stockbauer33 #153378
    „Nehéz lesz, hogy nem lehetek ott Ausztráliában, de megértem az orvosok javaslatát. Ha az a kérdés, hogy akarok-e egy második becsapódást 21 napon belül, a válaszom egyértelműen: NEM!” - írta a spanyol, ezzel megerősítve azt az értesülést, amiről már brit és spanyol források is beszámoltak, miszerint az orvosok 21 nap pihenőt ajánlottak a spanyolnak, és az Ausztrál Nagydíj hétvégéje ebbe még pont beleesik.

2003 óta egyetlen futam sem telt el Alonso részvétele nélkül, leszámítva persze a 2005-ös USA Nagydíj gumibotrányát, ám több mint tíz év után most először nem lesz ott a spanyol egy versenyhétvégén.

Helyére a McLaren tesztpilótája, Kevin Magnussen ugrik be, aki tavaly eddigi egyetlen dobogóját Melbourne-ben szerezte, most azonban nehéz dolga lesz, ha meg akarja ezt ismételni, már csak azért is, mert eddig mindössze 39 kört tudott futni a csapat problémás új autójával. A dán a következőket írta:

„Sajnálatosak a körülmények, de így is izgatott vagyok, hogy versenyezhetek Melbourne-ben. Már alig várom!” Magnussen üzenetére Alonso is reagált: „Sok szerencsét a versenyen, haver!” Erre pedig a dán így felelt: „Kösz, haver. Örömmel hallom, hogy jól érzed magad
  • mcmoha
    Tudom de mivel Alonso hálisten jól van gondoltam lehet egy kicsit humorizálni.
  • Totti5
    FIA megkapta a telemetriai adatokat és semmi rendkívülit nem láttak benne ami arra utalna.
  • mcmoha
    Ha Melbourne-ben Button és Magnussen piros gumicsizmában és gumikesztyűben ül be a kocsiba azonnal egyértelmű lesz mi volt Alonso balesetének valódi oka.
  • Totti5
    Amíg az agyrázkódás ellenkezője nem bizonyosodik be, én maradok ennél a verzánál. Teljesen érthető a dolog.

Lehet hogy beteg volt azért, lehet a szél azért... lehet technikai hiba is, vagy akármi más.

Ha más van úgy is ki fog derülni egyszer...
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.03.03. 18:18:34
  • G_ArchAngel #153373
    A kerdes, hogy miert vesztette el az iranyitast az auto felett. A tortenetnek ez a resze hianyzik.
  • Totti5
    Oda van íra, agyrázkódása volt. Nincs baja, csinálhat bármit, de ez nem játék. Ki kell pihenni, és nem kockáztatni mondjuk egy balesetet a nagydíjon ami ilyen esetben halmozottan kihathat.
  • passatgt
    A jó öreg Wikipedia szerint, idézem:

"Az agyrázkódás további kezelésének alapja néhány napos ágynyugalom (lehetőleg kórházi megfigyelés alatt), amit még hetekig tartó pihenés követ."

"Az agyrázkódás 3–4 héten belül gyógyul"

Gondolom pontot úgyse szereznek, így meg olyan mindegy, hogy ki ül az autóban és biztos ami biztos alapon inkább otthonról nézi
    Utoljára szerkesztette: passatgt, 2015.03.03. 17:28:25
  • G_ArchAngel #153370
    Azert az ilyen kiheverese nem 2-3 het, hanem 1-2 nap.
  • bakkerman
    plusz lehetnek átmeneti idegrendszeri,gyomorpanaszok is,például nem tud úgy táplálkozni ahogy eddig,étvágytalanság,random hasmenések,hányingerek,amit egy civil ember le tud kezelni,de egy f1-es pilóta akinél fontos a jól összerakott energiadús étrend,a napi rutinhoz szükséges összeszedettség mind testben mind fejben,annak ezek az "apró" gondok hirtelen felértékelődnek,főleg egy nagydíjhoz közel ahol 4 napig csúcsra vannak járatva már a szabadedzésektől kezdve. Szerintem ne gondoljunk egyből a legrosszabbakra,2. futamon már ott lesz
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.03.03. 17:01:53
  • G_ArchAngel #153368
    Szerintem nem az autoval volt baj, semmi ertelme nem lett volna titkolni. Foleg, mert balesetnel a FIA is atvizsgal mindent, nekik pedig vegkepp semmi erdekuk visszatartani informaciot.
  • Stockbauer33 #153367
    Ez a sérülés nem marad titok ilyen közel az első futamhoz.Extra egy világbajnokról van szó
  • desigo
    Legalább annyi infó lenne,hogy Alonsoval vagy az autóval történt valami.
    Nem túl korrekt ez a titkolózás...
  • mcmoha
    Richard Burns jutott eszembe. :(
  • Peppus
    Vagy csak egyszerűen olyan szar az autó, hogy 1-2 futamig Magnussen is tökéletes lesz áramszedőnek. Addig talán összerakják ezt a roncshalmazt, és addigra Alonso is "felépül"
  • Count Adyn
    Hát olvasgattam most kicsit, a sérülés sulyosságától függetlenül előfordul ilyen dolog:
    Post-concussion syndrome is a complex disorder in which various symptoms — such as headaches and dizziness — last for weeks and sometimes months after the injury that caused the concussion.

akár hónapokig is előjöhet ien szédüléses fejfájásos tünet, ami elég ciki egy verseny közben. Reméljük a legjobbakat és hogy csak óvatosságból kell kihagynia...
  • G_ArchAngel #153362
    Lehet ez egy karrier vege? Majd lassan megtudjuk mi a baj... (remelem nem valami sulyos, pl daganat es most derult ki)
  • repvez
    Azért ez már tényleg nem kerek , hogy semminek és senkinek nincs baja,de akkor miért kell gyógyulnia? egy 150 el történő baleset egy ilyen autóval szinte meg sem érzik vagy ha mégis volt agyrázkódás akkor is a következő versenyre vagy napra már rendbejött a pilóta régebben is.

Itt valami biztos, hogy volt ami miatt titkolóznak.Meg ha igaz, hogy azt sem tudta melyik csapatnál van meg ki is valójában.
  • BooMiller
    De hogy ekkora kamuzás legyen össze vissza, na ez a vicc...
    Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.03.03. 13:35:49
  • Count Adyn
    Hát lol b+
  • bardocz
    "+Kimi"

:'DDD
  • Stockbauer33 #153357
    AUSZTRÁL NAGYDÍJ: MÁRCIUS 13-15.

+Kimi
    Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.03.02. 22:19:31
  • repvez
    A facebookos boxutcára üzent Alonso a magyaroknak :D