• Fernandooo #150517
    Kimit totálisan respektáltam, a McLarenes, nehéz, hihetetlenül peches időszak alatt csak neki szurkoltam. Vagyis ritkábban lehetek Kimi gyűlölő. Azonban van olyan, hogy valakit már nem hajt szinte semmi, csak a zseton és ez meg is látszik. Nála ez van. Eleve nagyon visszatetsző volt ez a mindenbe totálisan beleszarok és örüljetek, hogy egyáltalán rajthoz állok stílusa amióta visszatért, de plusz egy lapáttal rátesz idén a tökéletes eredménytelensége, ami a csapattárs eredményei tükrében már igen csak kínossá kezd válni. Kár azzal jönni, hogy új autó, meg idő kell, ezeket már túltárgyaltuk. Ráadásul talán a Ferrari vezetőségét sem lehet több éves türelemre inteni, amikor már a pontszerzés sem várható el Mr. Beleszaroktól úgy, hogy eközben Alonso a lehető legtöbbet bekaszálja. Mindenki képes néhány futam alatt alkalmazkodni az autójához, csak ő nem. Érdekes is lenne, ha Hamilton azzal jönne, hogy "hé, várjatok egy évet, mert most még csak meg kell szoknom a mercit". Vagy ha Ricciardo valami hasonlóval állna elő. Ilyesmivel kb senki nem takarózik, mert alig pár futam után nevetségessé válna.

Kimi nem béna. Nem ezt mondom. Szerintem most szarja le a legjobban a dolgokat és alig várja már, hogy vége legyen a szezonnak. Nem érzem, hogy örömöt szerezne neki ez a sport, az örökös fapofa, a flegma, ostoba, kétmondatos válaszai, mind-mind ezt sugallják. Kihunyt belőle a tűz Jóval korábban, mint másoknál, de vélhetően ez történt. Van ez így. Szerintem a szezon végén végleg tudomásul fogja ezt venni és csendben kivonul az F1-ből.