• AnuluWork #149731
    Nem akarok senkit elkeseríteni, de ne várjatok csodát! Még a felöltözés kapcsán se ...

Olyan ütés érte a fejét, csoda, hogy akkor életben maradt. Ha teszem azt ő Niki Lauda jelenlegi kondijában szenved balesetet, tuti azonnal ottmarad. Valószínűleg az mentette meg, hogy mentálisan és fizikailag is fitt volt, többet elbírt, mint más elbírt volna.

De tényleg nem tudom, hogy mi a jó. Hogy van egy képünk róla, hogy milyen volt, és ez megmarad, vagy az, ha idővel valami bulvárszar leközöl róla egy fotót, ahol bemutatják valamilyen borzasztó állapotban.

Mert hit ide vagy oda, ez nem olyan fejsérülés volt, hogy beveri a fejét, és ez kiüti egy időre, majd felkel, és Steven Segal szintű felgyógyulásnak leszünk szemtanúi, bár titkon a kezdetek óta ezt reméltem, de aztán olvastam, hogy mit mondtak a sisakjáról ...

Schumachernek komoly koponyaalapi törése volt, ahol ugye az agy nagyon megsérült, volt komolyabb bakteriális fertőzése is, aminek elhúzódása miatt IS tarthatott ilyen hosszú ideig az, hogy csak nemrég jött ki valamilyen szinten a kómából, mondhatjuk: felébredt.

Először is egy nagyobb ponton tört be úgy a feje, hogy a balesetkor a sisakja úgy szétrobbant - ha igaz az a hír amit a mentős mondott aki ellátta -, mint amikor egy dióra rácsapsz. Még ha nem is volt bizonyos területeken sérülés, az agyzúzódás következtében még több területen állhatott le részlegesen vagy teljesen az agy működése (idegsejt, táplálóér, stb.), ami már elég ahhoz, hogy valaki ne legyen később 100%-os. Mondták, hogy hatalmas nyomás volt a koponyájában, mely tk. az első hetekben jelentette a problémát (plusz a bakteriális fertőzés). Amint stabilizálódott az állapota, felkeltették a kómából, és amint felkelt és szállíthatóvá vált, a háza közelébe vitték. Hogy most mi lesz vele, fogalmam sincs, de még ennél sokkal egyszerűbb esetnek kinéző szituációban, mint Maria de Villota esete is a halált a korábbi agysérülése okozta, nem sokkal a balesetét követően ...

Bár én is reménykedem, bízom a teljes felépülésben, mert mást nem lehet tenni, de azért felteszem közben a kérdést magamnak, hogy ha úgy alakul, és nem lesz 100%-os, vagy még 50%-os sem, akarok-e egy olyan Schumachert valaha is fényképen, esetleg felvételen látni, mint amilyenNÉ lett, vagy maradjon meg emlékezetemben olyannak, mint amilyennek megismertük?