FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
Nem, ez nem így mûködik:) Ha nincs limit és a Ferrari 20000rpm-el forog akkor a Merci csinál egy 20500-al forgót, de a Renault egy 21000-est:D Aztán próbálja emelni a Ferrari meg a Merci is:) Aztán jön az omega koncert mint Kiminél állandóan:D
Csak példák voltak de kb ez lenne, volt régen...

Igen valami ilyesmi lehet, tudják, hogy a jobbak közül õ az, aki a leginkább balhézós természetû, így az õ elmozdulására van a legnagyobb esély.
Master91
Hírverés

tegyük fel jövõre is bebukja Alfi a vb-t, 2015be meg nagy ferrari veszekedések miatt át megy McLaren Hondába és Vb lesz.

Mit fognak mondani? Hondával VB lett Alonso
V43 1105
Elérhetõ, ez nyilván így van. Hamilton, Vettel erõsen bebetonozottak jelenlegi csapatuknál.

Azon kívül, hogy erõsen VB esélyes, még valami ?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Master91
Elérhetõ

erõsen VB esélyes
V43 1105
Kérdést tennék fel, mindenkinek:

Szerintetek miért ragaszkodni a Honda annyira Alonsohoz?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Egyrészt, meg nem tudom hány éve be vannak fagyasztva a motorfejlesztések. Jó hogy atom biztosak már a technikák évek óta ugyan azt gyártják minden esetleges hibát kiküszöböltek. Szerintem nagyobb fordulat sem jelentene gondot így, sokat fejlõdött az ipar a gyártás meg a felhasznált anyagok terén. Jövõre lesznek azért gondok még a motorokkal szerintem de lemegy egy szezon aztán visszaáll a rend.

mcmoha
Kiváncsi vagyok miféle pályája volt a Benettonnak Spanyolországban?

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Balyy
köpcenti? lol

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Master91
http://www.nemzetisport.hu/f1/f1-elarverezik-m-schumacher-elso-gyoztes-autojat-2296123

Össze dobjuk rá?

---------------

Lefoglak bannoltatni, írjad még.
nekem biztos nem, még a google is alig talál rá annyira ismert modellek. eleve japán autó=újrahasznosított mûanyag, német=precizitás, biztonság, erõ.

de már privátban is leirtam neked mi a dörgés kisöcsi
Jogos. :)

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Master91
ne etessétek!!! ez egy senkiházi
Proudia,Dignity nevek nem mondanak semmit,igaz?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

már nem vitatkozás képpen de 3800 köpcentinél tudomásom szerint nem gyártottak nagyobb motorral mitsut.
fifi
én a tiednél egy sokkal nagyobb motorú Mitsuval járok, de abban sincs "titán ötvözetbõl kirakják a pörgettyústengelyt"...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

uhh:DDD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Master91
:DDDDD
bmw*
csak el van keseredve a fiú, konkrétan idézem, hogy én "nagymotoros BWM-vel járok", õ neki meg hiába idõsebb nálam egy kicsivel még egy jogosítványt sem tud felmutatni.
Sajnos ez a valóság, a stílusán kiütközik a helytelen neveltetésébõl adódó primitív stílus, ezen nem lehet változtatni.
Stílus.
V43 1105
Kocsis alreg, ez teljesen egyértelmû. :-D

Master91
Ne etesd. Ez egy köcsög. Nem tudom miért nem bannolták még, direkt játssza a segget
V43 1105
Hallod te mirõl beszélsz õszintén.. azt se tudod szerintem milyen alkatrészek alkotnak egy Forma 1-es motort ..

bakkerman
Marussia 1 motor hiba,1 fékhiba,1 other :O :O a grafikon alapján a mezõny egyik legmegbízhatóbb autója volt :DDD csak éppen sebessége nem volt,de legalább nem kellett sokat költeni biztosítóra :D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

mcmoha

Jacek
Inkább ahoz van köze hogy limitálták a fordulatszámot, ha nem lenne limit lenne megint füstölés.. szerintem jövõre sem lesz változás mivel lejjebb megy a limtit 14e-re...
De a nyírjunk ki mindent az F1-ben project szépen halad... mos t a kötelezõ 2 kiállás jön.. lol

szerintem már nem sajánlják a motorra alóvét, mindenhol spórolnak pl mûanyag kaszni, de a motort azt nagyon rendbe rakják, szerintem titán ötvözetbõl kirakják a pörgettyústengelyt meg a visszacsatoló mechanikáját a KERS nek és mechanikailag sosincs gond meg gondolom titán szinkronos a váltó is mint a tds BMW-kbe azok is örök élet plusz egy nap.
bakkerman
idén egyáltalán elfüstölt valakinek a motorja úgy elég komolyan? Mint régen? Én nem emlékszek

a.carkey
http://www.youtube.com/v/_N4FNxYoBK8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

A medve nem játék.

immovable
Nagyon fáj?
a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Jó, de ez most új lesz. Vagy bejön, vagy nem.

A medve nem játék.

Fura Alak
Amióta bevezették spórolási okokból, hogy egy évadban bünti nélkül csak bizonyos számú motort használhatsz fel, azóta keményen ráálltak a megbízhatóságra a motor fejlesztésnél.

a.carkey
Persze, mert kiforrott dolgok vannak a gépezetben. A jövõ évi turbó motorok meg azért mégis másak lesznek.

A medve nem játék.

HTS s3rg1nh00
szvsz grandiózusan nem fog megnõni a hibák száma,de nyilván a mostaninál több lesz.volt nemrég egy olyan hír,miszerint az Mercedes motorjának alkatrészei a 4000 helyett 5000 km-t is elmentek.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

régen egy egy versenyt, vb címet ez tetetett izgalmassá...most meg szinte évek óta alig alig volt motorhiba pl...vannak persze és mindig is lesznek egyéb mûszaki hibák, de nem ilyen szinten, mert volt olyan a múltban, hogy egy versenyzõ futamokon keresztül kiesett motor és egyéb hibák miatt most pedig futam közben bedadog egy váltó az is lehet kibírja a végéig...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
bizarr lenne,de inkább mint az idei unalom :D

a.carkey
Megmondom én mi lesz a jövõ évben: mûszaki hiba, mûszaki hiba, mûszaki hiba dögivel. Hét versenyzõ lesz esélyes az utolsó két futam elõtt a vébécímre.

:D

A medve nem játék.

HTS s3rg1nh00
Brazíliába is inkább csak péntekre mondanak esõt,szombat-vasárnap már alig várható 2-3 mm

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

idén oda is esõ kéne, mint tavaly

mellesleg idén szinte nem is volt esõs futam:O Ausztrál idõmérõ, a Spai idõmérõ és Malajzia volt egyedül...Maláj nagydíjon is felszáradt az aszfaltcsík

bakkerman
jövõre én eltudnék képzelni jó pár forgatókönyvet,ami eladható,és benyelné a "nép"
-Alonsot hozzák ki VB-nek,a szöszi seggében való 4 évnyi kullogás után megszerzi a harmadik vébé címét,ami bevonz jópár spanyol céget = Bernie zsebe megint megtelik
-Raikkönen lesz a VB,visszatér a Ferrarihoz,és Alonsoval hatalmas csatában az utolsó fordulóban megnyeri a 2. vb címét,mondani se kell,marketing szempontból ez is 10/10-es
-Hamilton az elsõ mercis tanulóéve után a második szezonjában ismét "régi" fényében tündököl,kevesen tartják VB esélyesnek,de precíz vezetéssel,szorgalmasan gyüjtögetve a gyõzelmeket,és dobogókat,behúzza a második VB címét,ezzel õt el is csitítják karrierje végéig,mondván 2x VB-ként ígyis beírja magát a törikönyvekbe.

Hirtelen ennyi jutott eszembe,de persze a legnagyobb esély arra van,hogy a dojcse blonde begyûjti 641. vb címét is

Dietrich
a nézõszámra akkor leszek kiváncsi amikor lesz újra mexikóban is F1 futam.
mert most õk töltik meg a texasi pályát elsõsorban.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Carlos
Nalunk is ez van. Kiveve hogy tegnap este 20 percig neztem aztan meggyozott, hogy annyira nem is erdekel az engem. :-)

Þór vígi þessi rúnar

zzeN
Why Vettel is so quick - The Racer's Edge 36 Part 1

"explains why Seb can be looking one way whilst Mark is looking another."

Érdekes az biztos.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

mcmoha
Igen, Bernie kitûnõ szkripteket ír. <#awink>

b-type
Jövõre elvileg nem nyeri meg a VB-t.
Nincs benne üzleti érdek, ..bármi is lesz, jövõre más lesz a világbajnok, azután lehet megint Vettel.
Majd lesz valami a 'szabályok szellemével nem egyezõ dolog', vagy simán máshogy alakul...bárhogy is, szvsz jövõre nem lesz bajnok.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Jeffjohnson
"arra senki sem gondol"
Valószínûleg gondolnak rá csak éppen, amit meg lehet tenni a RB-al azt már mondjuk egy Force India-val nem lehet. Ilyen Vettel stílusa és a kocsit tökéletesen rá szabták. A RB abban jó, hogy élrõl rajtolva nagyon gyors és hatalmas elõnyt kiépítve pedig már könnyen tudják uralni a versenyt. Ebben az évben nem is de korábban azért látszott, hogy forgalomba autózva bizony gondjaik vannak. Ráadásul a csapat sem hibázik megfelelõen taktikáznak a kerékcserét nem rontják el. Összeálltak mint anno a BSB <#idiota>