182096
  • passatgt
    Mondjuk az elképzelhető, hogy nem átcsúszott a traktor alatt, hanem oldalt csúszott a fal felé és a traktor csak a motorfedelet kapta el, úgy szakadt le az egész. Ha a feje is ott lenne, már nem beszélgetnénk arról, hogy kórházban van, szerintem...
  • a.carkey
    Gyerekek, nyugi!

Red Flagnél is vannak problémák ...

• j0rmungandr
    Ezt szerintem egy kicsit többet mutat távolabbról
  • Szabi #151948
  • Norbi1990
    Szerintem a traktor nem becsukott motorházfedele levágta az egész légbeömlőnyílást/motorfedelet.
  • Laceee
  • G_ArchAngel #151945
  • lac coo
    Vagy egy csöpp gázelvétel, ha már villog a sárga a kormányon ....
    Nyilván tragikus dolog, de szerintem senki nem hibázott, ennek nem sok esélye volt, de sajnos összejött.
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.10.05. 13:33:19
  • Shep
    Az emberek mindig felelőst keresnek ha tragédia történik.
  • G_ArchAngel #151942
    Egyelore ennyi hivatalos: sulyos fejserulest szenvedett, mutik (mashol azt irjak, hogy tul van a muteten es az intenziven kezelik)
  • contraste
    Akinek nem inge.. Akinek viszont igen nezzem magaba es fejezze be az ertelmetlen vitat, mert felesleges, ez egy ilyen sport, nem kell keresni felelost, mert ez ilyen! Egyedul remelni lehet, nekunk legalabbis.
  • Shep
    A dolgok megvitatása mellet mindenki szurkol neki de azzal, hogy te ide beírtál egy Hajrá Jules-t és szépen leoltottál mellette mindenkit semmivel nem vagy jobb nálunk, max azt hiszed.
  • Shep
    Azonnali SC? Ezt te sem gondolod komolyan. Ez nem egy játék ,hogy na 1 gombnyomás és már hopp ott a SC, kicsit lassabban megy a dolog. Legalább 1 perc eltelik mire meghozzák a döntést és kiküldik a kocsit, na ez azon az 1 percen belül történt. Persze úgyis mindenki hibás lesz de továbbra sem tudjuk a baleset pontos részleteit addig meg hiába okoskodtok ,hogy azonnali SC, meg így, meg úgy.
  • contraste
    Gratulalok a sok okoskodonak ilyenek vagytok ti! Normalis emberek ilyenkor osszetartanak es ki ki a maga modjan drukkol, hogy semmi gond ne legyen ti meg muvelizek az ostoba okoskodasaitokat es veszekedtek???. Ti szegeny emberek...

Hajra Jules!
  • Dietrich
    ezt mond el Bianchi családjának is..
    egy azonnali SC megelőzhette volna ezt a balesetet.
  • Dietrich
    ami jól láthatóan nem tud annyira lelassítani mint kellene.
  • G_ArchAngel #151935
    Bianchi apja annyit nyilatkozott, hogy a fia allapota kritikus es a mutoben van jelenleg.
  • Shep
    Akkor mostantól minden egyes alkalomnál legyen SC? Ez egy veszélyes üzem, pont abban a pár mp-ben zúgott bele, ez ugyanúgy megtörtént volna ha SC van, mire meghozzák a döntést, meg kiküldik már simán megtörtént a baj.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.05. 12:33:04
  • lac coo
    Erre valo a sarga zaszlo.
  • Dietrich
    semmi köze a pályának ehhez..miért nem küldték be a SC-t ha traktor volt a pálya mellett?
  • BooMiller
    Nem rakok be képeket itt a cikk abban benne vannak.

Sportgéza
  • benőmenő
  • BooMiller
    Értem mire gondolsz, de utólag én is tudom a lotto számokat.
  • Norbi1990
    Igen. Az autó orrával. De Bianchi a sisakjával is eltalálta :(
  • mcmoha
    Máskor száraz időben két tenyérnyi karosszéria darab miatt beküldik az SC-t, most Sutil kocsijának mentésekor nagy ívben tojtak rá. :(
  • BooMiller
    Gondolom azt a magasságot érti.
  • Norbi1990
    Mika Salo szerint aki az FIA 4. bírója volt, látta az esetet videón és állítólag orral találta el a traktort.
    :(
  • mcmoha
  • G_ArchAngel #151923
    Neked van igazad, semmi nem volt abban a kommentben, csak leirtad, amirol te tudtal, nem tudom miert kellett torolni, de szerintem engedd el a temat...
  • Szabi #151922
    ...
  • bakkerman
    „Jules állapota kritikus, csak abban bízom, hogy jó kezekben van. Ott álltam az autója mellett, nem akarom részletezni, mit láttam” -Sutil
  • Szabi #151919
    ha továbbra se érted akkor így jártál, ha lesz következő kommented is ezzel kapcsolatban akkor kapsz néhány hetet átgondolni..
  • G_ArchAngel #151918
    Sutilet igen.
  • Totti5
    Nem látni.
  • SimaSuna #151915
    Itt látni a balesetet..

• mcmoha
    Volt egy videó, de már törölték is.
  • Shep
    Azért én megnéznék egy videot, hogy pontosan mi is történt. Érdekes azért, hogy máskor mindegy mi történt van egyből video itt meg csak spekulációk, meg unatkozó hülyegyerekek rémhírei.
  • allock #151910
    Maria egy emelőhátfallal fejezte le magát majdnem, önhibájából, én úgy tudom. Két eset teljesen más.
  • G_ArchAngel #151909
    Most mar azt is olvastam, hogy felszallt a helikopter, de nem Bianchival. Valoszinuleg amiatt, amit Norbi1990 is irt.
    Illetve a twitteren irtak, hogy egy palyabiro is sulyosan megserult. De errol inkabb japan infok vannak.
  • adam46
    Amúgy mi történt, a traktor alá csúszott és a fejét pedig beverte a traktorba, hasonló eset Maria-éhoz?