IXEMGabeo#149494
azért a Force indiáknak óriási grat, nem semmi, amit mentek ma...11., 12. helyen haladtak a legelején és a gumitaktikájuknak köszönhetően a 2 Williamst bedarálták, de még a 2 Red Bullt is tartották...Hülkenberg kiállása előtt, Perez pedig kiállása után...remek csapatmunka volt Perez simán dobogót érdemelt volna:(
Bottast sajnáltam, mert ő se ment rosszul, de tegyük hozzá a Williamsnek nem nagyon volt itt taktikai érzéke ma ott volt a boxkiállás vagy ,ha...Massát már vagy 8 körrel előbb el kellett volna engednie Bottasnak és akkor hamarabb utolérte volna a Vetteléket...
Rég nem láttam ilyet, hogy egy biztosnak tűnő vezetés foszlik semmibe műszaki okok miatt;) régmúlt Forma 1-t idézte...ilyenkor kell nagyot menni és Rosberg nem semmi, ahogy tartotta magát, de, ahogy Archangel is írta...Merci még beteg autóval is tudta magát tartani:DDD hatalmas előnyük van...
Ric azt hiszem jobban teszi, ha megbecsüli ezt a győzelmet, Vettelnek nehéz dolga lesz...
Mellesleg Vettel...rajt után 2. helyen állt, boxkiállások után beszorult a Force India mögé...Riccel azonos tempójuk volt, de a 2. kiállásuk után mégis elé került az ausztrál...szimplán pechje volt ma, de én nem mondanám, hogy olyan hűű, de nagyon kikapott volna...szoros a csata kettejük közt és ez újabb pikantéria