182096
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
G_ArchAngel #151704 -
#151703 gyapotszedő/banánhámozó kéz
(nem komoly :P) -
#151702 Túl szoros a karóra és feldagadt -
#151701 CSak nekem tünik egy kicsit aránytalanul nagynak Hami keze? A PS egy kicsit mintha el lett volna baszarintva -
#151700 Ros=diCaprio :D -
#151699 Megvolt a nagy találkozás is.
Lewis Hamilton 6 hrs · Edited · Me with mini Lewis! Pumped for the weekend!
-
Stockbauer33 #151698 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Stockbauer33 #151697 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#151696 -
#151695 -
#151694 Ne szivass vaze. -
#151693 Mindjárt jön valaki, és megmondja, hogyez nem kompresszor, hanem turbo -
#151692 A feltöltőből csak a turbina látszik a kompresszor meg nem, ezért gondolom, hogy ők is a motor másik végére tették. Aztán lehet, hogy tévedek. -
paj01 #151691 én azt olvastam h pont hogy nem. Inkább a Renault megoldására hasonlít. -
#151690 http://www.blikk.hu/blikk_sport/schumacher-eveken-at-csalhatta-feleseget-2291335 -
Úgy látom lenyúlták a merci ötletét.
Utoljára szerkesztette: mcmoha, 2014.10.01. 10:55:33 -
#151688 Mi történik még ezzel a családdal. -
#151687 Hiába no, Cora már rég kivonult Magyarországról ... -
#151686 -
#151685 -
#151684 Cora Schumacher összeomlott -
#151683 1 ujjat :D -
#151682 A szabadedzésen. -
#151681 Kíváncsi vagyok mit mutat a srác. -
#151680 A 17. születésnapját kedden ünneplő holland tehetség Szuzukában elődje, Jean-Éric Vergne autójába ülhet majd bele, s ezzel minden idők legfiatalabb versenyzőjévé válik, aki valaha is részt vett F1-es nagydíjhétvégén. -
#151679 Erre már nincs szükség, ha a témához nem tudsz hozzászólni. -
#151678 Elkepeszto milyen elvetemult gondolataid vannak, raadasul erre azt sem lehet mondani, hogy "egy velemeny" vagy "nezopont" egy adott, tortenesrol, emberrol, ami vitathato, nem, Te bzmeg mar a jovobe is latsz:D beszarok komolyan... hihetetlen, mekkora a szakadek itt nemely ember elmeje es a valosag kozott, szociologus baratom imadna.. :) -
#151677 Mert mennek mint állat. -
#151676 Ehhez képest Spa1998 lóf... :D
-
#151675 Erre visszatérünk majd 4 év múlva amikor lesz Ric-en nyomás, VBért küzd, belemegy vagy kényszírtik kétes helyzetekbe, nekiesik a sajtó meg a megmondóemberek.
Vettel és az RB sem volt mindig első sor és padlógáz, én meg arra emlékszem:), de keményen küzdöttek és oodáig jutottak! -
#151674 Ezt én spec. nem így gondolom. Sztem Ricciardo nem megosztó figura. Minden céco nélkül teszi amit kell.
Vettel-nél sok minden volt, pl. a Red Bull eddig nekem absz. szimpatikus név volt, rengeteg versenysorozatban részt vettek, és még több versenyzőt támogattak a Dakar-tól a hajókig, repülőkig, autókat motorokat, extrém sportokat, tééli sportokat....kevés van ahol nem láttam, talán országúti kerékpársportban (bár a Paris Roubaix kérdőjelesen országúti :D ) nem láttam ami neves.
Az F1-ben meg kissé unszimpatikus pénzcsapat lettek, egy fiokcsapattal, a fő csapatnál pedig nagy technikai előnnyel.
Vettel pedig a kirakatemberük lett, nagyon jó érzékű versenyző aki sztem is többet kapott mint ami a képességei okán elérhető lett volna.
Nagy biztonságban versenyzett, nem kellett a szerződése emiatt aggódnia...hasonlóan indult ilyen szempontból mint Hamilton, és benne sem szerették ezt sokan, saját nevelésű versenyző akit akart a csapat, nem pedig a versenyző kepesztett a csapatért..engem ez spec nem zavar, mindenhol megy a vadászat a csapatok részéről
Aztán persze ott van Webber rengeteg technikai problémája aminek a tizede ha jutott Vettel-nek, márpedig a semlegesek és a Webber kedvelők a kiegyenlített küzdelmet kedvelik..
Bernie Vettel hype-ja sem segített, Bernie eleve favorizálta a Red Bull-t, hisz szerinte üzletemberek kellenek ebbe sportba, az üzletemberekkel viszont nem szívesen rokonszenvezek én pl. ...általában az üzleties megközelítés hazavágja a küzdelmeket.
Vettel-t győzelmei sem segítették, 9 futamot nyerni zsinórban végig az első sorból rajtolva könnyed versenyzéssel.
Ment az F1 hype, hogy ez minden idők legkeményebb mezőnye, ennyi világbajnok még soha, és hű meg ha..
A versenyen meg mit láttál, Vettel elrajtol az első sorból, Vettel padlógázzal megy át ott ahol a többiek elveszik a gázt, Vettel bármit csinál az aranyba van öntve, ha nekimegy Webber-nek, ott is Webber a hülye.
...
Egy dolog marad meg nekem Vettel-ből, az az egy gumiégetése, az szép volt...de egyébként már néha most is elfelejtem hogy van.
Ricciardo meg egy más világ, nem kirakatembernek hozták, versenyeznie kellett az üléséért, az első futamán elvettek tőle egy második helyet, és telibevigyorogta :D
simán, minden sallang nélkül tök jókat előz, nem csinál nagy ügyet abból sem hogy megint és megint elveri Vettel-t, helyén kezeli...jövőre lehet hogy egálban lesznek, vagy Vettel erősebb lesz. Nem foglalkozik a világbajnoksággal, ez később persze elmúlhat.
Szal egy nyitott, könnyen megfejthető figurának tűnik(!).
:)
-
#151673 ha te tudsz, adj már valami elemzést Bianchiról, olyan ritkán látom a futamon légyszi ! -
#151672 Érdekes amikor a Toro-ban ment nem utálták, de amúgy jól mondod, veled erről nincs értelme beszélni.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.27. 18:29:14 -
#151671 volt Alonso is ilyen
-
#151670 Tipikusan az vagy te is, aki nem tud, tisztan gondolkozni a pilotak nyers vezetesi tudasarol ugyh maradjal csak szepen a seggeden. -
#151669 Akkor úgy mondom, hogy értsd:) Vettel szimplan egy visszataszító tapló kis arrogáns pöcs, ha a Caterhamben kullogna is ellenszenves lenne, nem a VB cimei miatt utalja senki. Vagy legalabbis a nem segghulye ellenszurkolok nem. -
#151668 Dehogynem. Minden pilótával ezt csinálja a nép. Ha nem a kedvence van középpontban, akkor az ellenfél 1-2 hibáját, döntését, vagy szokását elkezdik kifigurázni, majd átmegy sík hülye utálatba. Nem kell ugye emlékeztetnem senkit pl Vettel mutogatása / rádiós örömei győzelmekkor, na pont így lennne Ric hét mérföldes vigyorával is amikor minden hétvégén őt látnák a dobogón évekig. Az átlag szurkolók nagyon egyszerűen működnek, akár az interneten akár a pályákon kint, akik nem a sport miatt nézik, hanem egyszerűen csak imádnak valaki nem kedvelni.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.27. 13:02:42 -
#151667 vakok? te csupa szem vagy ugye? :D -
#151666 Nagyon nem látod jól az egyének tulajdonságait, ha azt hiszed, Ricciardo-t csak a 4 VB cím választja el a közutálattól. Ha 10-et nyer sem lesz kozel olyan ellenszenves, mint a kalacskepu. Ez nem a VB cimeken mulik, szanalmas, hogy mennyire vakok sokan... -
#151665 Jaja. Rosco eltűnt pisilni szombat éjjel Rosberg autójában. :D