FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeffjohnson
Ez a 3. hsz amiben azt ígéred, hogy nem írsz többet nekem. Most tényleg ennyit ér a szavad?

idõm

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nem én kezdtem el a támadást...ami az igazság azt nem látod be innentõl kezdve minek fecséreljem rád az idõd?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jeffjohnson
Na akkor most mégis foglalkozol velem?
Pedig az elõbb írtad, hogy nem fogsz. Akkor most, hogy is van ez?

Már másodjára írod le, hogy mennyire nem kedvelsz. Nem tudom ez miért tartozik a fórum témájához. Ezt már múltkor is megfigyeltem rajtad ha elfogynak az ész érvek jön a személyeskedés. Csak az tudom javasolni mint múltkor. Ez végképp nem ide tartozik úgyhogy hagyd abba.

"amikkel foglalkozni sem érdemes..."
Akkor ne válaszolj rá. Ne foglalkozz vele. Hidd el mindketten boldogabbak leszünk 😊.

Jeffjohnson
Ha a kulturált fórumozás vagy annak tisztelete, hogy a másik nem ugyanannak drukkol mint én (éppen ezért nem sértegetem a kedvencét), hülyeség akkor nagyon nincs is mirõl beszélni.
"nem is foglalkozom veled"
Na ezt megköszönném! Elég ha csak Alonso gyûjti a fekete pontokat 😊.

ez a hsz mellesleg felesleges is volt, pont ezzel keltettél "feszültséget"

ugyanis én halál normálisan válaszoltam rá, hogy Vettel a közutálat tárgya, de ez érthetõ is hisz mindig nyer és inkább rajta nem találnak fogást...

te meg elkezded ismételten nyomatni a hülyeséget és ok nélkül támadsz amikor én már jó ideje békén hagytalak. Ha valamiért akkor ezért nem kedvellek, nem azért, mert nem találnék rajtad fogást😄DD máshogy látjuk a dolgokat csak te még ráteszel a lapáttal az olyan hihetetlenül idegesítõ hsz-eiddel amikkel foglalkozni sem érdemes...

én most nem is rólad beszéltem amikor a Vettelt utálókról beszéltem...

ne terelj légyszíves...

múltkor se voltál hajlandó semmire sem csak a saját hülyeséged fújod örökké nem is foglalkozom veled...

Jeffjohnson
Látod most is csak róla tudsz beszélni...

Jeffjohnson
"az ide író emberek kb. 90%-a utálja Alonsot"
erre te:
"Vettel a közutálat tárgya fõleg itt..."
Szerintem elég egyértelmû melyik fórumról írtam én.
Mit beszéltünk mi meg múltkor? Nem beszéltem én meg semmit sem veled.

Tudom, hogy az a bajod velem, hogy nem találsz rajtam fogást de sebaj.
Az meg, hogy én elvakultan imádom az barokkos túlzás és nem is igaz. Én 1x sem flameltem ha Alonso nyert vagy zengtem róla dicshimnuszt vagy flameletem az õt utálókat amikor jól szerepelt. Ha mindenki csak ilyen stílusban "elvakultan imád" akkor sokkal kulturáltabban lehetne itt beszélgetni.
Viszont mikor láttál tõlem utoljára Vettelt kritizáló hszt? Szerintem annyi ideig ne próbálj fél lábon állni mert nem menne.

Mar hivatalos.
Crashdonado-val es a 40 millaval mi lesz? Lotus? Nico meg megy a FI-hoz vissza?

http://gaborszantai.co.uk/

Ja és megvolt a véleményem a múltkor Vergne féle esetrõl, ha ezt nem Alonso csinálja meggyõzõdésem, hogy mást megbüntettek volna érte...és az is tény, hogy mit össze rinyált amikor megbüntették Kubica ellenében 2010-ben...Nem ok nélkül nem bírom. Nekem még a Forma 1-bõl sem hiányozna annyira túl van sztárolva. Nem Vettel, hanem õ.

Ja te meg elvakultan imádod õt😄, én meg pl Vettel ellen is hoztam fel jogos indokokat és megvédtem mikor a sok fröcsögõnek nem volt igaza...

Múltkor megbeszéltük, hogy olvass fórumokat, mert mindenki az Alonso-Hamilton párost isteníti és páran már írták is, hogy unják ezt...

Amikor Vettel a leggyorsabb akkor az autója tehet róla, amikor pedig Alonsoék autója nem elég versenyképes õk akkor is a maxot hozzák ki. Amikor Hamit futamok óta veri Rosberg még mindig vannak olyanok, akik azt mondják egyértelmûen Hami a jobb...

Raikkonen sem a kedvencem, de õ nála is elismerendõ volt az, amit múlt évben a Lotushoz kihozott...

Jeffjohnson
Pont tõled ezt elég vicces olvasni.Te is pont õt utálod a legjobban, igaz? Szerintem nyugodtan számolj utána, hogy a leggyakrabban ide írók közül ki kinek drukkol és kit utál a legjobban. Vettel flame itt csak kevés embertõl jön. Bezzeg ha Alonsot kell szidni akkor te is egybõl billentyûzetet ragadsz. Olvasd vissza a legutóbbi 10 hsz-ed, ami bármelyik pilótáról való vélemény nyilvánításról szólt. Segítek a leggyakrabban említett pilóta neve Alonso.

Többet írsz róla mint bárki másról. Te vagy aztán az igazi ellendrukker. Viszont szerintem ha nem lenne akkor hiányozna neked mert nem lenne ki ellen drukkolni. Mert ugye jó csak gonosszal együtt létezik.

inkább Vettel a közutálat tárgya fõleg itt...

Jeffjohnson
Az a durva, hogy az ide író emberek kb. 90%-a utálja Alonsot mégis te valahogyan kényszert érzel arra, hogy egy ilyen falme-et elindíts.

Pláne egy valószínû falme-elõs alreggel aztán végképp jó.

mcmoha
Elbúcsúztak Massátol:

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Az a durva, ha ezt Vettel tenné meg elég komoly fikázást kapna, hogy nem akar autóba ülni, pedig õ már megdolgozott a szabadságért.
Master91
Olasz források szerint Massa a Petrobras támogatásával szerzõdik a Williamshez és a szerzõdést már aláírták.
mcmoha

Master91
Master91
Alonso austini indulása is kétséges

"ha ez mégis megtörténik, a Gazzetta dello Sport szerint a Ferrari Jules Bianchit ülteti be a helyére"

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ de meg nézném !!!!!!!!!!!!!!!

Évek óta , 1 futamra is, de szurkolnék 1 ferrarinak wíííí
mcmoha
<#zavart2>

b-type
alapvetõen én örülök, de azért ha szeret versenyezni, akkor ezt a 2 futamot még behúzhatta volna.
de mindegy, ennyi volt átfutott az agyamon mikor hallottam, több szót nem érdemel a dolog.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

V43 1105
És már csak ezért sem teheti meg, hogy bevágja a flegmát, hogy õ aztán nem ül a Sauberbe ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

a kulonbseg az, hogy Kiminek van jovo evre szerzodese, Niconak nincs

<#nezze><#mf2>

mindenesetre teljesen jogos, amit tett a csapat nem fizetett õ nem versenyzik ennyi

Hülkenberg is nyugodtan bejátszhatta volna😊

Totti5
Mûtik. Nem kell semmire hivatkoznia. A pénz senkinek nem ér annyit hogy korházba vonuljon és kés alá feküdjön.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

3 hettel tobb jut gyogyulasra, ez az ev mar lefutott, neki pedig nem erdeke, hogy a Lotus a jovo evi csapata elott vegezzen.

mcmoha
Állítólag még nem fizettek Kiminek, mivel az új szponzor (akinek a pénzébõl perkáltak volna) még nem utalt át semmit. Azt hiszem az együttmûködést se jelentették még be hivatalosan.
Szerintem vagy megbeszélték, hogy Kimi a mûtétre hivatkozva nem indul és így a Lotusnak nem kell magyarázkodnia, vagy a szerzõdésében van egy olyan záradék, hogy nem sztrájkolhat mert akkor mindenféle retorziók érik és ezért választották ezt a megoldást a menedzserével.
Szerintem elegánsul oldották meg.

a.carkey
Kimié lett a csapat. 😊

A medve nem játék.

desigo
Mi lehet itt a közös nevezõ?
Lealkudtak pár milliót vagy kapott a csapat részletfizetési lehetõséget? <#idiota>
senki nem mondta, hogy fizettek, annyit mondtak, hogy beszeltek a problemarol es kozos nevezore jutottak - hogy ez mi, azt nem mondtak meg

passatgt
még akart mondani valamit, ezért visszament, aztán elromlott az ajtó, ezért nem tudott bemenni, nincs itt történet

Dietrich
vannak megoldhatatlan feladatok...még neki is 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ez kurvajó. Kimi azt mondta ha nem fizetnek neki nem indul a két uccsó futamon. Fizettek erre nem indul 😊 )most tök mind1 miértnem)

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

szabii98
Kirakta a boxutca fb oldala is, azthiszem ez hivatalosnak is tekinthetõ akkor 😄

I met God. She's black

HTS s3rg1nh00
van ott link,csak az idézõjel (és sok más speciális karakter) egy rakás fos mostanában az sgn.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

HTS s3rg1nh00
közben lett bõvített cikk f1lájvról Räikkönennel kapcsolatban

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Dietrich
nem engedi linkelni??

http://www.motorsport.com/f1/news/r-ikk-nen-the-us-made-me-want-to-come-back-to-f1-442862/

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich

Dietrich

Norbi1990
Autosport.com is lehozta.
szegény CSalonzó jól beszívta eddig minden csapatával.. 😊)
de hát nem volt neki jó a RedBull 😊😊 msot meg már sajnos nem felelne meg a legjobb csapat elvárásainak
Norbi1990
Nagyon vicces...
a.carkey
A Ferrari jövõre:

A medve nem játék.

minek induljon ha nincsen lóvé nem hülye attol még hogy finn
a.carkey
Persze, lehozzák, hogy mindenképpen megy, majd mégse. Kimi is biztos úgy akarja befejezni a Lotusos pályafutását, hogy koccan az utolsók két autójával ...

A medve nem játék.

szabii98
kitudja 😄

I met God. She's black

Norbi1990
Biztonság kedvéért a motorsportál is lehozta a hírt.
fail? 😄