Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Kajak én is így voltam vele, nagyon brutálisan felért, érzésem szerint a mezőnyből pár másik pilóta dobogóig is elvitte volna. De ahogy felért az első négyre, falnak ütközött. Átvitt értelemben meg szó szerint is...
Van valami abban, amit KPT mond, meg abban is, amit Wéber. Igazából Perez kamerája is pont a kulcspillanatban akad egy picit.
Bottassal mi történt? Nagyon visszaesett. Egy fél másodpercre egy belső kamerából mintha a jobb elsője nagyon remegett volna, de nem vagyok benne biztos, az akár a kamera remegése is lehetett... de ugye a kivezető körén volt egy csúnya elfékezése, az szép lassan szétrázhatta a kocsi elejét. Vagy lehet neki is fék?
Button hogy lett negyedik? :D Szintén nem figyeltem, de nem lehet, hogy 1 stoppal ment végig?
RIC
Rosberg nem úszta volna meg ezzel a második hellyel, ha nem Perez van mögötte... RB-k érzésem szerint simán bedarálták volna. Talán Massa is.
Ferrari... ugyanaz a véleményem, mint tegnap, katasztrófa. Csoda, hogy mindkét versenyzőjük szerzett pontot. Kezdem úgy érezni, hogy Alo erőn felül teljesít, Rai meg... ő szerintem nem érzi jól magát a kocsiban, vagy a csapatnál, vagy nemtom. Tavaly nem ezt a Kimit láttam, mást vártam tőle idén.