Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nem kell dilettáns legyen. pl- Schumacher esetében két rivális csapat ment s vizsgálatra, ahol az egyik verte az asztalt.
Itt szted kinek volt érdeke Rosberg elmarasztalása? A Mercedes-nek nem, mert jobb esetben mezőny végére teszik, rosszabb esetben olyan cirkusz mint Schumacher esetében.
A bíráknak nem, mert Rosberg hátrasorolása egyet jelent azzal hogy 95%-ban nem szerez pontot, esetleg talán mázlival párat, vagy összeakad és nullás.
Amivel mélyítették volna a pontkülönbséget.
...itt ezt az asztalt senki nem verte csak Hamilton, nem Briatore, vagy rivális csapatvezető.
Egyébként videókat nézve, Rosberg elvileg nagyon keményen ment...na ha valaki a pole-ra megy utolsó futásban és elcseszi azt a féktávot, akkor tuti gumifal, nem kis kormányrisza és bukótér....a futamon kétszer is elfékezte Rosberg szerencsére, mert nálam az döntötte el, és mindkétszer az ívkülső, bal első kerék blokkolt, és fordult be,...az időmérő vitatott körében meg az ívbelső, jobb első kerék füstölt meg, teljesen rossz volt az egész.
szal sztem ezt megcsinálta nem elcseszte, és mivel ebből senki nem akart botrányt, így nem is lett.
Egyedül Hamilton vergődik, mert nem gratulál képmutató módon Rosberg-nek.
....hát ne is tegye szvsz, kicsit hasonló nekem az eset, Gibernau Rossi esetéhez a MotoGp-ben, ott Rossi kicsapta a pályáról Sete-t az utcsó kör utolsó kanyarjában, és utána még ki is nevette, mert Sete be volt pöccenve meg fájlalta a vállát. Aztán kiderült hogy műteni kell egy fémlap elmozdulása miatt.
Rossi-t nem büntették, mert senki nem akarta, Gibernau-ban meg eltört valami, és elment a kedve...az addig nagyszerű versengésből kiszállt végleg.
Hamilton nem ez a kaliber (Gibernau valami Spanyol nemes, és Bultaco örökös), kíváncsi vagyok mit fog belőle kihozni.