182096
  • mcmoha
    Itt az irjak lesz kozvetites.
  • repvez
    Valamelyik adó közvetiti az formula-E versenyt? vagy valahol meg lehet nézni online?
  • RatBaG #151501
  • Szabi #151500
  • V43 1105
    Ha már volt, ne haragudjatok. Így harap Hamilton, ha dühös.
  • HunnernesKonge
    Nincs rádiózás az F1-ben
    Ez mókás lesz.

(nico): box...box... sajtos tejfölös tésztát ettem reggelire?
    (box): Igen Nico. (figyelj a fogyasztásra, állítsd a 3. kart négyes állásba)
    VAGY
    (box): Nem, Nico, paradicsomos tésztát ettél (told ki a szemét, jól állunk)

Alig várom!!!
    Utoljára szerkesztette: HunnernesKonge, 2014.09.11. 14:08:17
  • mcmoha
    A kép 1976-ban Nürburgringen készült. A svábok tiltották először a dohányreklámokat a motorsportban.
  • pedobear
    A rendőrség védi Michael Schumacher házát
  • pedobear
    A Ferrari új elnökét bosszantotta a sikertelenség
  • pedobear
    Montoya: Schumacher miatt nem mehettem a Ferrarihoz
  • Pluskast
    A cikket elolvasva ez így elég szomorú :( Nagyon nem tenne jót az F1-nek ha a Ferrari távozna :(
  • Pluskast
    Valószínűleg abban az országban ahol ez a kép készült tilos volt cigarettát reklámozni.
  • pedobear
    Miért van leragasztva a Marlboro?
  • mcmoha
  • mcmoha
    Nem örülök neki, hogy lemondott. :(
  • HTS s3rg1nh00
    itt vihar készülődik...
  • Falcon83
    Nem is az F1-be térne vissza ha a Ferrari elnöke lenne. ;)
  • Master91
    Az biztos ki hívás lenne, de már szerintem öreg ehhez.

FIA elnök tökéletes nyugdíjas melónak tűnik :D
  • Jeffjohnson
    Mintha én ezt nem tudnám......
    Anno az a hír járta, hogy azért került ki a csapatvezetői székböl mert Montezemolo helyére vágyott. Lehet visszajönne mert ez mégis csak nagyobb kihívás.
  • paj01
    Erdekes szitu. Most h a santander elnöke is elpatkolt, lehet Alonso megis csak mclaren hondazik egyet.
  • contraste
    Sztem ennel csak jobb lehet... de azt hiszem Briatore nem akar visszaterni az F1be, bar ezt regebben nyilatkozta, es azert ezeket nem szoktak kobe vesni:D

Szerencsetlen Brawnnal viszont csunyan elbantak, pedig sokat koszonhetett neki a Merc, most meg azt sem tudjak ki a fonok.

Nem tudom szoktatok-e hallgatni, sztem igazuk van a Mercit illetoen teljesen: bukoter
  • V43 1105
    Ebben a helyzetben simán megjátszanám .. Brawn / Briattore .. bár lehet lennének feszültségek előbb-utóbb .. két teljesen különböző karakter ..
  • contraste
    Briatore?
  • Minstrel
    Így készülnek a légifelvételek a Forma-1-ben.
  • Master91
    Todt-ot hogy? FIA elnöke
  • Jeffjohnson
    Én a Ferrari helyében mindent megtennék azért, hogy vagy Todt-ot vagy Brawn-t visszacsábítsam, esetleg mindkettőt.
  • contraste
    Erre mondjak, h: "ideje vot ma asszony!"

Most minden azon mulik kik erkeznek, Mert, h ha tenyleg akarnak fejlodni, marpedig ez a lepes azt mutatja, akkor nyilvan Matiaccinak sincs sok keresnivaloja itt.
  • b-type
    Hivatalos: Montezemolo távozik a Ferrari elnöki posztjáról

Azért ez nem kis dolog, még ha szellőztették is már egy ideje...

Master91: 'csába lecsúsztam :DDD
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.09.10. 09:47:16
  • Master91
    Gábor Wéber
    1 min ·

A hétvégi cáfolat ellenére ma reggel lemondott Luca di Montezemolo.

Valami talán tényleg megváltozik a Ferrarinál, de hogy ennek mikor lesz majd látható jele?
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.09.10. 09:46:41
  • Stockbauer33 #151474
  • RatBaG #151473
    http://gfycat.com/JoyousBraveDutchsmoushond
  • HunnernesKonge
    Mégsem volt kacsa a Ferraris személycserebere?
  • repvez
    Alonso legutobbi müszaki meghibásból való kiállásakor Verstappen még csak 12 éves volt :P
  • pedobear
    A háromszoros világbajnoknak gyanús Rosberg hibája

A 60-as és 70-es évek fordulójának ásza, Sir Jackie Stewart nem teljesen érti Nico Rosberg monzai hibáját, amely miatt a német versenyző elveszítette az első helyet Lewis Hamiltonnal szemben, és végül csak másodikként ért célba.

Hamilton: A fújolás kínossá tette a díjátadót

Lewis Hamiltonnak elmondása szerint határozottan kínos volt azt hallgatni, ahogy a közönség csapattársára fújol, de azt hozzátette, hogy Monzában ez egész gyakori jelenség.

Valaha F1-es versenypálya volt
    Utoljára szerkesztette: pedobear, 2014.09.09. 14:01:10
  • pedobear
    Alonso sajnálja, hogy cserbenhagyták az olasz rajongókat

A Ferrari idei leggyengébb szereplését produkálta az Olasz Nagydíjon, amit még fájóbbá tett, hogy mindez hazai közönségük előtt történt. A futamot műszaki hiba miatt feladó Fernando Alonso együtt érez a tifosival.
  • Count Adyn
    Piké óta már a lehetetlennek tűnő dolgok is lehetségesnek tűnnek:D
  • HTS s3rg1nh00
    ez azért nem ilyen egyszerű,bármikor bármilyen technikai hiba,ütközés benne van a pályán ami rögtön borítja az egészet,persze jó eljátszani a gondolattal de ennek a forgatókönyvnek pontosan 0% esélye van a bekövetkezésre...

én csak azt nem értem még mindig,miért verik az emberek a nyálukat,hogy szándékos volt a dolog...nincs olyan F1 pilóta a földön,aki ajándékba adna a legnagyobb vetélytársának 14 pontot mikor ilyen szoros az állás,akkor sem ha az állása forog kockán.
  • pedobear
    A tiFOSik csalódottak?
  • repvez

Ha rosberg csak az utolsó versenyt nyeri meg és addig mindig második, mig hamilton az utolsó versenyen mindet megnyeri csak az utolsón második.
    Gondolom ezt is beleszámolták a csapatutasitásba és ezért nem volt olyan fájó pont a mostani második hely rosbergnek
  • benőmenő

Az megint más, hogy én azért, mert ezen bírtam kb. körbetalálni :D