FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alonso és Vergne sem kap büntetést XD
lac coo
Jó eséllyel két helyet bukott volna, szerintem jól döntött, aztán vagy megbüntetik, vagy nem ( szerintem meg fogják ...).

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

*éghajlat
Melegebb éghajat...
Szerintem volt ideje besorolni...

Viszont annak tükrében ahogy Hülköt megbüntették holott számtalan ilyen boxból való kiengedés volt az elmúlt 3 év során (2010 Kína Vettel-Hamilton) stb...akkor sem büntettek ilyet.

Múltkor Rosberg is kapott Japánban holott ilyenért a csapatot kellene büntetni az õ felelõsségük

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

lac coo
De hogy ez Kimi mekkora egy tajparaszt, nem tudom a bunkóság menõ manapság, mit esznek annyian rajta ....

Így lelépni, látványosan , kamera szeme láttára ?! 😊))))

Felvezetõ mûsorban jól mondták: "...biztos, hogy élvezi a versenyzést , meg vérbeli versenyzõ, tolni fogja neki...Na jó, õ Kimi, õ mondjuk nem ...! "<#taps>

Folhabrito!!!! Kiszoritja Vettel Alonsot a fure es megbuntetik... XD
lac coo
Valamit szerintem tuti fog kapni. Bár szerintem mindenki úgy ment volna el, fékbe tuti senki nem állt volna bele .....Nem jókedvébõl, szántszándékkal rongyolt át mindenen....

kifli
ja mindenki kivéve az arabokat 😄
tempója alapján a korai boxutca áthajtásossal sokkal jobban járt volna egyébként,)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ha kap 20 másodpercet, akkor 8. lesz.
Most mi van Alonso esetérõl nincs semmi? ennyire elnézik neki a nyilvánvaló levágást? tavaly Monzában is Vettel kapott büntetést, amikor kiszorította Alonsot a fûre elõtte lévõ évben fordítva volt és semmit nem kapott a spanyol...ennyire kivételezni kell vele?

😄DDDDDDDDD

az igen a 98-as kanadai nagydíjról milyen képet kapott el a fotós😄DD Wurz kocsija totál függõlegesen

AnuluWork
Sikerült bealudnom. Az elején még láttam Prostot, de a végére kiesett. Bár lehet, hogy csak álmodtam ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

és tavaly Vettelt Hockenheimbe

gyalázat h Hülkenberget ilyen boxkiengedésért megbüntettek...

ez a futam eldõlt a rajtnál sajnos, egyébiránt a Force India taktikája zseniális volt...

Alonso pedig büntit érdemel ez egyértelmû😊

pedobear
Az F1-ben legtöbbször a német himnusz szólt eddig?

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

repvez
Milyen magas csaj volt a podiumon 😊 Roseberd visszais állt a magaslatra miatta 😊
nem a palyan csinalta es visszament a boxba - persze lehet igy is talalnak valamit, pl. rossz iranyba forgott

http://gaborszantai.co.uk/

Dietrich
Vettelt ha megint megbüntetik, akkor IC-ben a helye! ott ez kötelezõ mutatvány minden gyõztesnek 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

adam46
Ja, milyen érdekesen Massánál bakiztak a boxba, milyen véletlenek vannak...
Norbi1990
Remélem. Hülkenberget megbüntették Szingapúrba, Grosjeant pedig Hungaroringen ugyanilyen elõzésért.
adam46
Nagyon izgalmas futam volt... Remélem Alonso-t megbüntetik.
En meg Kimi kiesese ellenere is probalok pozitiv maradni, de semmit nem talalok, ami miatt erdemes lenne full screenre raknom a stream-et...

Norbi1990
Megint egy rettentõ izgalmas verseny 😄

Áthajtásos bünti Hülkinek. Hülye volt a csapat...
Nincs fent valahol az a videó ami a japán nagydíj elõtt ment, és egy magyar dalt énekeltek benne angolul v japánul?

Sky-on is megjegyeztek, hogy nagyszeru otlet volt nem a boxbol indulni...

a.carkey
Ez gyors volt.

A medve nem játék.

így van és az atlaszomban is mindig úgy írták, hogy Abu Dzabi😊

De várjunk, akkor most "Ábu Dábi" vagy "Ábu Dzábi" / "Ábu Zábi" ?

Mert én eddig mindig az elõbbinek hallottam ejteni, akkor pedig "latinosan" igen is Dhabi-nak kéne lennie. Vagy ti tudtok bármilyen latin betûkkel mûködõ népet, aki a Z-t néma / lágyító hangként ejti? <#idiota>
mcmoha
"A Földrajzinév-bizottság 1993. június 9-ei 15. ülésén a 15/201. határozatban az Abu-Dzabi nevet fogadta el. A testület 16. ülésének 16/219. határozatában ezt megerõsítette. Az átírási irányelveknek az Abu Zabi alak felelne meg."

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mcmoha
Pár éve a magyar nyelvészek úgy döntöttek az Abu Dzabi írásmód a helyes magyarul. Úgy néz ki azzal nem foglalkoztak, hogy mindenki Abu Dhabinak ejti.
http://howjsay.com/index.php?word=abu%20dhabi&submit=Submit

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Most én is átálltam erre így "Dhabi"

De amúgy évekkel ezelõtt ezen vitáztunk,hogy Dzabi a helyes

a.carkey
Nem figyeltem. Az M1nél évek óta Dhabi.

A medve nem játék.

Botond
Pár napja ment itt a vergõdés, hogy Abu Dhabi, vagy Abu Dzabi ahogy most mindenhol írják itthon, és az arabok is kiírtak latin betûkkel a pálya mellé (helikopteres képeken látni), hogy Abu Dhabi, lemaradtak, hogy most Abu Dzabi a helyes/trendi. 😊
a.carkey
?

A medve nem játék.

Botond
Szegény arabok sem a magyar médiából tájékozódnak, Abu Dhabit festettek jó nagyban a pálya mellé. 😄
a.carkey
Négyet.

A medve nem játék.

nearo
minek reagáltok a trollkodására? egyáltalán nem érdemel meg ez a megnyilvánulás két kommentet... illetve most már hármat

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Totti5
Kérlek fejezzük be ezeket a átadta a Webbernek, megajándékozta és egyáb felvetéseket. Ez Webberre nézve kínos...

Ilyen nincs, ezt Webber nem negedné, mert ez egy versenyzõ totális megalázása és eltiprása.

Vettel hibázott a körében és mérges volt magára.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Master91
Azt nem vetted észre hogy Vettel utolsó körén rögtön az 1. kanyarba hibázott, ugye?

Hülyeségeket inkább le se írdd
de az is lehet, hogy tud valamit? túl feltûnõ volt, hogy rángatta a fejét a gyors köre végén, szerintem túl átlátszó eltt volna, ha csak simáné rdektelenül veszti el az elsõ helyet, mivel átadta Webbernek, tudta hol kell elvennie hogy visszalassuljon, így ajándékozza meg csapattársát egy gyõzelemmel
ezt nem értem egyébként, hogy Webber 1 tizedet rávert Vettelre, ami elég sok, és az összes szektorban megverte.
Lehet van benne valami, hogy Vettel nem a legjobb, de jövõre kíváncsi leszek, szerintem Ricciardo vb lesz az új autóval megveri Vettelt
Totti5
Alonso mondta, hogy év eleji teszteken is ugyan ilyen hangja volt az RBnek. Attól hogy most Minardi bedobta a közösbe és 15 perc hírnevet szerzett, foglalkozni kellett vele. Eddig is mindenki hallotta, mindenki tudta, csak senkit nem érdekelt, mert szabályos, ha pedig szabályos akkor lemásolni kell, és nem sírni hogy mi az.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

nearo
igen, de gondolom ez is valahogy generátorként mûködik, azaz a forgást alakítja át elektromossággá úgy, hogy közben akadályozza a forgást... tehát ezt nem csak fékezéskor lehet bekapcsolni, hanem kigyorsításkor is

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Master91
Gondolom amikor kigyorsít 1 kanyarból és kers-t használ, akkor mûködik ez a "kipörgés gátló" is ...
lac coo
Javítsatok ki, de tudtommal a KERS a fékezéskor kárba veszõ energiát tölti fel, nem pedig gázadáskor valamit ...
Szóval szerintem ez a Redbbull kipörgésgátló így egy netto hülyeség ....

a.carkey
Egyébként ez csak elhúzza a dolgokat, de az illetõ akkor is megszopja, max. kicsit késõbb.

A medve nem játék.

a.carkey
Így mûködik a világ is. Valakit sarokba szorítanak, az nem felt. meghúzza magát, hanem akár a legszemetebb gazemberré is válhat, aki ott tesz be, ahol tud.

A medve nem játék.