• IXEMGabeo
    congrat a győztesnek...

congrat Bianchinak megvan a Marussia első pontjai!!!

Massa taktikája is bevált, Ricciardo még mindig remek, Vettelre rájár a rút, Raikkonen taktikáját szépen elcseszte a Ferrari, de majd kíváncsi leszek Kimi mit nyilatkozott ezzel kapcsolatban...érdekes volt, ahogyan a Ferrari reagált a SC-nál és 1 kört vártak mire kiszedték onnan pff...

Hamit pedig a szeme miatt sajnáltam, azért az kellemetlen lehet vezetés közben...futam utáni reakciói alapján dúl a feszültség a 2 versenyző közt (Nico vs. Lewis)... Mostantól kezdve nem szabad Rosbit sem leírni, habár Montreal Hami pályája felé billenhet a mérleg...kérdés mennyire vadul be ezek után..nála semmi sincs kizárva...

Nekem tetszett a futam az elmúlt monacoi versenyekhez képest jó volt (2011-nél azért nem), sok összeakadás, elfüstölések, műszaki hibák...szoros küzdelmek, előzések.

FIA pedig ismét alkotott, Vergnenek nem adtam volna büntetést...

de kb a fél mezőnyt ezekkel az 5 másodpercekkel sújtották minden szarért...és pl Button az elején kiforgatta Perezt, azért se járt semmi (bár szerintem versenybaleset volt), csak értitek itt megint nem volt meg a következetesség