182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Honda szerintem hasonló cipőbe fog járni mint a Mercedes az első 2-3 évben. -
Egy mclaren-honda-alonso trió megállíthatatlan lenne. Még megveszik brawnt meg neweyt és kő kövön nem marad. :) -
Nem. Alonso elmegy(Ha elmegy!), 3-ik VB lesz, Raikkonen kap egy Hulkot/Bia-t akarkit es az is szetalazza. Lehet bookmarkolni:) -
-
:D:D -
G_ArchAngel #151601 Alonso elmegy, Ferrari megnyeri a VB-t es mindenki azt mondja majd, hogy Alonso fejlesztette az autot. Newey pedig beiratkozik Alonsohoz tanoncnak.
Igy lesz, lehet bookmarkolni a kommentet. -
Thx! -
Grosjean? -
Az olasz Gazzetta dello Sport szerint Alonso tegnap mondta meg a csapatnak,hogy elmegy mert a jelenlegi autó egy fos...
Plusz a spanyol lapok is azt gondolják,hogy Alo jövőre már nem lesz Ferraris.
Én a Ferrariba Kimi mellé Ricciardo-Bottas-Hülkenberg hármasból szereznék meg valakit.
Utoljára szerkesztette: desigo, 2014.09.22. 20:35:47 -
De hol írnak bárhol bármi konkrétumot? Nem találok a neten semmit, pedig a nejem is mondta, hogy hallott vmit a rádióban, de én erről lemaradtam. -
Teljesen mindegy,hogy ki ül a Ferrariban ha csak a középmezőnyben tudnak kullogni.
Ha jövőre nem lesz komoly fejlesztés az autón akkor még így se fognak szerepelni mint idén.
Utoljára szerkesztette: desigo, 2014.09.22. 20:30:45 -
Bianchinak kellene még egy-két év egy középcsapatnál, ha most beültetik akkor legalább egy néhány szezon beletelik mire igazi vezéregyéniség lehetne a csapatnál, már ha egyszer az lenne belőle. Addig meg ott állnának két középszerű pilótával egy szerkezeti átalakítás alatt álló csapattal. Nem hiszem hogy ez lenne a siker kulcsa a jövőre nézve. -
Szerintem Bianchi már a Marussiába eleget bizonyított. Hülkenberg is jó persze. Nehéz választás, hogy ki érdemelné meg a Ferrarit jövőre. -
Link? -
Hülkenberg inkább megérdemelné,több a tapasztalata,és eddig ahol volt jól teljesített az autóhoz képest. Bianchinak még a Marussiaból előbb elkéne kerülni egy középcsapatba,ahol a pontokért harcolhatna,ott kiderülne mit is tud valójában. Részemről jövőre egy Hülk-Kimi duó bejövős lenne -
tényleg, őt elfelejtettem :D
Hülköt is meg őt is szívesen látnám a Ferrariba, főleg hogy lemondott a nagykutya is pár napja -
Räikkönen - Bianchi? -
Rai-Hülk lenne jó: Hülk jövőre tanuló évet nyomna, Rai lenne az 1. pilóta. Aztán Rai befejezi, jön valami újonc / hátvéd, és Hülk lehetne az 1. -
Na Alonso év végén elmegy a Ferraritól. Vajon kit visznek elsőszámúnak? Hülk vagy Vettel? -
Az ausztrál az energiatároló-rendszer problémáját jelentette az övéi felé, versenymérnökétől pedig a következő utasítást kapta: „Kerüld el a kijárati rázóköveket, ez talán segít megoldani az autó problémáját.” Az FIA külön kihangsúlyozta, hogy a rázókövekkel kapcsolatban tilos üzenetet küldeni a pilótáknak, így Boullier szemében egyértelmű a szabályszegés: „Úgy gondolom, kódolt üzenet volt. Most az FIA-n a sor, hogy vizsgálatot indít-e, ezért nem kell mondanom semmit. Elég furcsa volt, hiszen egyet még elfogadnánk, de kétszer-háromszor… kicsit furcsa.” Boullier azt is kifejtette, számukra milyen nehézséget okozott a rádióforgalom korlátozása: „Semmilyet, ezután inkább azzal leszünk elfoglalva, hogy másokat hallgatunk, kiszűrve az olyan üzeneteket, amit a Red Bull küldött Ricciardónak.
Christian Horner csapata védelmében elmondta, tájékoztatták Charlie Whiting FIA-versenyigazgatót a problémáról, és engedélyt kértek az üzenet továbbítására. „Nyilvánvalóan beszéltünk Charlie-val, és említettük neki Daniel megbízhatósági problémáit. Ezért mondtuk neki, hogy kerülje a rázóköveket, mert az okozta a sérülést az energiatárolóban. Azt hiszem észszerűen jártunk el, és arról van szó, hogy egyensúlyt találjunk a tiltás ügyében.” -
Víz alatt az imolai pálya -
„A másik oldalon viszont keserű délután volt ez Nico számára.” Wolff elárulta azt is, mi okozta a problémát: „Úgy tűnik, egy kábelköteg romlott el a kormányoszlopban, és ez volt a bajok gyökere. Amikor visszatért a garázsba, bocsánatot kértem tőle, hogy cserbenhagytuk. És az egész helyzetet valódi profiként kezelte.” -
madmanic #151584 Hamiltonra gondoltam, vettel idén nem játszik. -
A szingapúri verseny megviselte a mezőny újoncait, a futamot élete legnehezebb megmérettetésének nevező Kevin Magnussent a pálya orvosi kórházába szállították égési sérülésekkel; a versenyt folyadék nélkül teljesítő Danyill Kvjat kiszáradással küzdött. -
Ma minden klappolt.
-
G_ArchAngel #151581 Igen, Vettel Ricciardo elott vegzett. -
madmanic #151580 Helyreállt a rend
-
Mondhatjuk, hogy a Ferrarinál ismét Baldrick készítette a taktikát? :D -
asszem safety carnál cserélt mindkét ferrari. Ami oké hogy frissebb gumi, csak jelenleg bottas drs nélkül gyorsabb mint a ferrari nyitott drs el:D -
G_ArchAngel #151577 Raikkonen megint milyen csoda folytan kerult az 5. helyrol a 8.-ra? -
vagy csak a megnőtt agyi idegszálak miatt :D -
a párától beledagadt a feje. -
Nico miért nem veszi le a sisakot? -
most visszakapta az esélyt Hamilton ha most elszarja tényleg nem érdemel idén címet...muszáj ezt ma behúzni -
fail -
hamar eldőlt a mai Lewis-Nico csata...bár még ha valaki odacsapja és jön a safety car,akkor még meleg lehet a pite Lajosnak,a Red Bullok most jók,és Alonso is ott lehet még,de remélem behúzza Hamilton -
Jajj elromlott a kijelző a kormányban.
Nevetséges... -
Remek, mehetünk aludni:) -
Koba alatt is megkotlott :( -
Hoppá Nico cumika...