182279
  • Master91
    Honda szerintem hasonló cipőbe fog járni mint a Mercedes az első 2-3 évben.
  • Botond #151605
    Egy mclaren-honda-alonso trió megállíthatatlan lenne. Még megveszik brawnt meg neweyt és kő kövön nem marad. :)
  • contraste
    Nem. Alonso elmegy(Ha elmegy!), 3-ik VB lesz, Raikkonen kap egy Hulkot/Bia-t akarkit es az is szetalazza. Lehet bookmarkolni:)
  • RatBaG #151603
  • Master91
    :D:D
  • G_ArchAngel #151601
    Alonso elmegy, Ferrari megnyeri a VB-t es mindenki azt mondja majd, hogy Alonso fejlesztette az autot. Newey pedig beiratkozik Alonsohoz tanoncnak.

Igy lesz, lehet bookmarkolni a kommentet.
  • Botond #151600
    Thx!
  • a.carkey
    Grosjean?
  • desigo
    Az olasz Gazzetta dello Sport szerint Alonso tegnap mondta meg a csapatnak,hogy elmegy mert a jelenlegi autó egy fos...
    Plusz a spanyol lapok is azt gondolják,hogy Alo jövőre már nem lesz Ferraris.

Én a Ferrariba Kimi mellé Ricciardo-Bottas-Hülkenberg hármasból szereznék meg valakit.
    Utoljára szerkesztette: desigo, 2014.09.22. 20:35:47
  • Botond #151597
    De hol írnak bárhol bármi konkrétumot? Nem találok a neten semmit, pedig a nejem is mondta, hogy hallott vmit a rádióban, de én erről lemaradtam.
  • desigo
    Teljesen mindegy,hogy ki ül a Ferrariban ha csak a középmezőnyben tudnak kullogni.
    Ha jövőre nem lesz komoly fejlesztés az autón akkor még így se fognak szerepelni mint idén.
    Utoljára szerkesztette: desigo, 2014.09.22. 20:30:45
  • Falcon83
    Bianchinak kellene még egy-két év egy középcsapatnál, ha most beültetik akkor legalább egy néhány szezon beletelik mire igazi vezéregyéniség lehetne a csapatnál, már ha egyszer az lenne belőle. Addig meg ott állnának két középszerű pilótával egy szerkezeti átalakítás alatt álló csapattal. Nem hiszem hogy ez lenne a siker kulcsa a jövőre nézve.
  • Norbi1990
    Szerintem Bianchi már a Marussiába eleget bizonyított. Hülkenberg is jó persze. Nehéz választás, hogy ki érdemelné meg a Ferrarit jövőre.
  • Botond #151593
    Link?
  • bakkerman
    Hülkenberg inkább megérdemelné,több a tapasztalata,és eddig ahol volt jól teljesített az autóhoz képest. Bianchinak még a Marussiaból előbb elkéne kerülni egy középcsapatba,ahol a pontokért harcolhatna,ott kiderülne mit is tud valójában. Részemről jövőre egy Hülk-Kimi duó bejövős lenne
  • Master91
    tényleg, őt elfelejtettem :D

Hülköt is meg őt is szívesen látnám a Ferrariba, főleg hogy lemondott a nagykutya is pár napja
  • allock #151590
    Räikkönen - Bianchi?
  • Master91
    Rai-Hülk lenne jó: Hülk jövőre tanuló évet nyomna, Rai lenne az 1. pilóta. Aztán Rai befejezi, jön valami újonc / hátvéd, és Hülk lehetne az 1.
  • bakkerman
    Na Alonso év végén elmegy a Ferraritól. Vajon kit visznek elsőszámúnak? Hülk vagy Vettel?
  • pedobear
    Az ausztrál az energiatároló-rendszer problémáját jelentette az övéi felé, versenymérnökétől pedig a következő utasítást kapta: „Kerüld el a kijárati rázóköveket, ez talán segít megoldani az autó problémáját.” Az FIA külön kihangsúlyozta, hogy a rázókövekkel kapcsolatban tilos üzenetet küldeni a pilótáknak, így Boullier szemében egyértelmű a szabályszegés: „Úgy gondolom, kódolt üzenet volt. Most az FIA-n a sor, hogy vizsgálatot indít-e, ezért nem kell mondanom semmit. Elég furcsa volt, hiszen egyet még elfogadnánk, de kétszer-háromszor… kicsit furcsa.” Boullier azt is kifejtette, számukra milyen nehézséget okozott a rádióforgalom korlátozása: „Semmilyet, ezután inkább azzal leszünk elfoglalva, hogy másokat hallgatunk, kiszűrve az olyan üzeneteket, amit a Red Bull küldött Ricciardónak.

Christian Horner csapata védelmében elmondta, tájékoztatták Charlie Whiting FIA-versenyigazgatót a problémáról, és engedélyt kértek az üzenet továbbítására. „Nyilvánvalóan beszéltünk Charlie-val, és említettük neki Daniel megbízhatósági problémáit. Ezért mondtuk neki, hogy kerülje a rázóköveket, mert az okozta a sérülést az energiatárolóban. Azt hiszem észszerűen jártunk el, és arról van szó, hogy egyensúlyt találjunk a tiltás ügyében.”
  • pedobear
    Víz alatt az imolai pálya
  • pedobear
    „A másik oldalon viszont keserű délután volt ez Nico számára.” Wolff elárulta azt is, mi okozta a problémát: „Úgy tűnik, egy kábelköteg romlott el a kormányoszlopban, és ez volt a bajok gyökere. Amikor visszatért a garázsba, bocsánatot kértem tőle, hogy cserbenhagytuk. És az egész helyzetet valódi profiként kezelte.”
  • madmanic
    Hamiltonra gondoltam, vettel idén nem játszik.
  • Totti5
    A szingapúri verseny megviselte a mezőny újoncait, a futamot élete legnehezebb megmérettetésének nevező Kevin Magnussent a pálya orvosi kórházába szállították égési sérülésekkel; a versenyt folyadék nélkül teljesítő Danyill Kvjat kiszáradással küzdött.
  • Totti5
    Ma minden klappolt.
  • G_ArchAngel #151581
    Igen, Vettel Ricciardo elott vegzett.
  • madmanic
    Helyreállt a rend
  • a.carkey
    Mondhatjuk, hogy a Ferrarinál ismét Baldrick készítette a taktikát? :D
  • Count Adyn
    asszem safety carnál cserélt mindkét ferrari. Ami oké hogy frissebb gumi, csak jelenleg bottas drs nélkül gyorsabb mint a ferrari nyitott drs el:D
  • G_ArchAngel #151577
    Raikkonen megint milyen csoda folytan kerult az 5. helyrol a 8.-ra?
  • bakkerman
    vagy csak a megnőtt agyi idegszálak miatt :D
  • RatBaG #151575
    a párától beledagadt a feje.
  • desigo
    Nico miért nem veszi le a sisakot?
  • bakkerman
    most visszakapta az esélyt Hamilton ha most elszarja tényleg nem érdemel idén címet...muszáj ezt ma behúzni
  • Szabi #151572
    fail
  • bakkerman
    hamar eldőlt a mai Lewis-Nico csata...bár még ha valaki odacsapja és jön a safety car,akkor még meleg lehet a pite Lajosnak,a Red Bullok most jók,és Alonso is ott lehet még,de remélem behúzza Hamilton
  • desigo
    Jajj elromlott a kijelző a kormányban.
    Nevetséges...
  • Count Adyn
    Remek, mehetünk aludni:)
  • benőmenő
    Koba alatt is megkotlott :(
  • desigo
    Hoppá Nico cumika...