• IXEMGabeo
    Nem kell szavaim kiforgatni...nem a kopás mértékére gondoltam, hanem elsősorban semmi taktikázás nincs a kemény és lágy keverékkel...látványosabban ki kellene jönnie egy egy váratlan elképzelésnek, amellyel pozíciókat lehetne nyerni...

tankolás számomra izgalmasabb volt 2009-ig, amíg érvényben volt...

tavalyi Pirelli szánalmasan gyenge volt az nem baj, ha nem kopik túlzottan...féltek a médiától így Hemberyék inkább keményebb keverékeket gyártottak le...

Egyenautókat pedig senki nem vár el...A fejlesztések nem olyan szembetűnőek évek óta...ha egy csapat lemarad esélye sincs szinte behozni a lemaradást (lásd tavaly Williams akár a Mclaren)...ez pedig a teszttilalom okozta következmények

tavalyi szezont nem élveztem abszolút és nem Vettel egyeduralma miatt hisz remekül versenyzett, demoralizáló volt...egyszerűen a futamok semmitmondóak voltak...

idén eddig a Bahrein nagyon jó versenyt hozott, Melbourne elment, de Kína és Malajzia ahol mindig jó versenyek voltak rém gyenge futamokat eredményezett...reméljük ennél márcsak jobb lesz:/ de valahogy nem régi az F1 és igen én is 7 éves korom óta bámulom