182096
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#150735 Fernandooo #150703 ??? :DDD
K,Gyuri, évek óta mindenhonnan ki vagy tiltva, utálva... ide sem hiányzol bármennyi új reged is van haverjaiddal együtt ....
fórum nincs a földön ahol te normálisan tudnál viselkedni . PCars záértfórumon jó helyen vagytok, fáradj oda légy szíves, a burkolt flémkeltés, provokálás nem kell ...Köszi ! -
#150734 "A szar csapatokat ki kell gazolni"
Kik a szar csapatok?
"elit kategóriává kell tenni a sportágat ismét"
Mikor volt olyan elit ahol nem volt gyorsak és lassabbak?
"Ha valakinek nincs pénze, játszon máshol" Költségplafont kiiktatni - kinek mi köze ahhoz, hogy egy vállalkozás a saját és szponzorai
Ez megint a bele sem gondolunk kategória. Az F1 annyival drágább mint bármi más egy Marussia szinten is, hogy ebből a pénzből bárhol mehetne egy kiscsapat is vígan.
"-, DRS-t, KERS-t, egyéb marhaságokat kiiktatni"
Nyilván nem nézel más sportágot, de az energiavisszanyerés már sok helyen jelen van, ez a jelen és a jövő.
"szezon közbeni teszteket ismét engedélyezni"
ezt már megbeszéltük hogy ökörség
"egy csapat indíthasson akár 3 autót is ha ugy gondolják"
Ha úgy gondolják? és ki dönti el hogy ki indít? hány autó lesz a rajtrácsony? akkinek van pénze indít, akinem nincs az nem? ha van 3 erős csapat 3 autóval, akkor a többi csapat soha az életbe még csak pontot sem fog szerezni. Ez kinek jó?
"visszahozni néhány klasszikus pályát, Tilkét kirugni a béna pályáival együtt és kész."
Mióta klasszikus pályafüggő egy jó verseny? klasszikus pályán is van unalmas verseny és új pályán is van izgalmas verseny. Van ez is meg az is. Ez megint egy olyan kijelentés ami mögött még csak egy gondolat szikrája sincs meg. -
Fernandooo #150733 Én is azért jöttem fel, hogy lássam a futammal kapcsolatos hozzászólásokat, beírtam az épp témába vágó véleményemet, erre megjöttek a személyes sértettségüktől elvakult arcocskák és nekifogtak a személyeskedésnek. Szerencsére visszaolvasható az egész. Én kérek elnézést, hogy elfajult az ügy. -
#150732 -
G_ArchAngel #150731 ignorald legyszives, nem kell elolvasni a kommentjeit, valaszolni pedig vegkepp felesleges -
#150730 Azt hittem az év eddigi legizgalmasabb futamát tárgyaljátok ki, de látom nem. -
#150729 OFF.
Kérdés ki van a rács rossz oldalán , mi, vagy ti hárman négyen, vagy ketten, fene se tudja már követni az álregeteket :DDD Mi nem vágyunk oda, majd lesz sajátunk ha eljön az ideje, akár a gumiban, nekünk mindegy :DDD -
#150727 :)))))))))) -
Fernandooo #150726 Borítékolható volt ez a sablonválasz, intellektusod nulla, nem zavar? Annyira nyomod a sablont hogy azt hinné az ember, egy forumbottal társalog. Tudod, nem magamról írtam amit írtam. Rád vonatkozik. Én nem állítottam magamról, hogy értek egy technikai sportághoz, ellentétben veled, kedves tévénéző. :DDDDD -
Fernandooo #150725 Szerencsére sikeresen ki lettetek gyomlálva a CARS topicból, így ott már nincs udvari bolond. Nem is hiányzik. Hehe. :) -
#150724 Igen szépen bemutatod hogy is néz ez ki:)) -
#150723 Ennyi ! -
Fernandooo #150722 Tévedés Te nem tudsz beszélgetni róla, mert ehhez hiányzik a megfelelő készség. Mihez értesz te? F1-hez? :DDDDDD Itt az SG-n? Szakadok... :D Az, hogy nem értesz egyet és más gondolataid vannak, tudod nem azt jelenti, hogy a másik hülye, te meg vagy a hozzáértő. Te jó ég, hogy mennyi jelentéktelen senki próbál a neten kompenzálni... :DDDDDDD -
#150721 Természetesen az megvan:) udvari bolond mindenhova kell:) -
#150720 Probléma hogy szimplán ostobaság amit beirkáltál.. egyszerűen nem lehet beszélgetni róla mert aki kicsit is ért hozzá nem ír ekkora ostobaságokat...
De folytasd nyugodtan:) -
Fernandooo #150719 Vigyázz, nehogy hamar véget érjen egy agyvérzés okán! :D -
Fernandooo #150718 Uhh, de megtört a lelkem. :D -
#150717 Mulass rajta, egyszer élünk !!!! -
#150716 Még annyit hogy sajnos az új fórum miatt megint látom a posztjait meg a másik kettőnek is remélem mihamarabb elkészül ehez is az ignore list... -
Fernandooo #150715 Az aztán még 12 éves forma sem, hogy nem észérvekkel válaszolok, hanem minősítgetésekkel, ahogy te behörögtél ide, ja. :DDDD -
#150714 Legegyszerűbb megoldás ha rajt előtt mindig fellocsolják a pályát, lesz verseny, izgalom, csattanások, meg ami kell :) -
Fernandooo #150713 Muti egy káromkodást, amit nem vissza passzoltam valakinek, és csak tőlem származik. Látod, mennyire ostoba vagy? :D ól? Öcsike, örülnél te egy ilyen saját ól felének is. Előbb kapsz te agyvérzést, mint sem én önszántamból ne írjak be, ha meg lettem szólítva. ;) -
#150712 Hozza a szokásos formáját.. 12 évesen leoltok mindenkit:DDD -
#150711 Az hogy 2-3 gyáron kívül senkinek nem lenne esélye. Szabad tesztben a Williams fényévekre kerülne a Mercitól, mert nekik közel sincs annyi pénzük fejleszteni. De tényleg, ezt ti átgondoljátok, vagy csak úgy jön a semmiből? -
#150710 Jó, hagyjátok a bolondgyereket káromkodni, majd megunja és visszamegy az óljába .... -
Fernandooo #150709 Komoly ellenérvek, de hát kitöl mit várunk ugye. :D -
Fernandooo #150708 Majd én tudom hová tekerek retkes majom. :) Most inkább maradok, szörcsögve höröghetsz. :D -
#150707 Átgondolatlan, butasághalom... -
#150706 Pont hogy elhúzna .....Onnantól megint csak költségvetés kérdése minden, persze nem törvényszerű, de abban pillanatban leírhatnánk williamset, force Indiát stb ....Csak a szerencsén múlna, hogy találnak-e valamit, de arra kicsi az esély . -
#150705 eltekerhetsz retkes álreg.. -
Fernandooo #150704 Még mindig vitaképtelen vagy azzal az értelmi készésggel, amit a teremtő vagy a természet (nem) adott meg neked. Sajnállak. :( -
Fernandooo #150703 Ja, te vagy a F1 Guru, aki eldönti, hogy mi ökörség, és mi nem? :D Jaj ne már, ez annyira tré hozzáállás és hát sok konstruktív dolog nincs benne, mint általában a zsigerből fikázásokban nem nagyon szokott lenni... Kicsit erőltesd meg magad, hátha ugy menni fog az értelmes társalgás. Try again... -
#150702 Mi ökörség van a szabad tesztelésben? Az, hogy így talán nem húzna el egy-egy csapat egy egész évadra? -
#150701 Kgyuri...ennyi. No comment, foleg f1 temaban ! :)))) -
Fernandooo #150700 Igazad van, vigyük le a klasszikus csapatokat a Marussia szintjére, akik egyébként nincsenek F1 szinten. Tényleg ez az F1 jövője, amint az a csökkenő nézőszámokból tapasztalható. U win. -
#150699 Azt hittem nem valami ökörséget mondasz, de azt. Szabad teszt... jesszus... -
#150698 Ez egyenlo lenne a dogunalmas versenyekkel.......Az osszes uldozendo dologban pont az a lenyeg, hogy tempoban kozelebb hozzak / tartsak egymast..... -
Fernandooo #150697 A két napos teszekre gondolsz? Mert én szabad tesztelésre egész évben akár. -
#150696 Csak halkan mondom, hogy van teszt szezon közben. -
#150695 +1