FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én akkor is amondó vagyok, hogy pirellinek nincs itt keresnivalója. Egy beszállító igazgató mondja meg, hogy a gumikkal nincs semmi baj mikor nem használja, nem érzi.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Nono álljunk meg. Milyen "halálnak kell történnie"?!!! defektek mindig is voltak, vannak minden más sorozatban is. A gumikkal nincs gond most, amikor volt az sem a Pirelli hibájából történt, hanem több tényezõ összejöt és az okozta azon a bizonyos versenyen és pályán.
Webber minden estre érdeklõdjön Vettelnél hogy hogy lehet kitaposni az autóból a lelket, hogy kell a gumikkal gyorsan menni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Paul Hembery, a beszállító sportigazgatója tükrözte Webber várakozásait: „Nincs alapvetõ probléma a gumikkal, az elfékezett gumik defektje mindig is része volt az autóversenyeknek” – mondta a szakember.
Komolyan, tényleg minden rendben a gumikkal mikor már 10 kör után tönkremegy. Ezeket a "szakembereket" ki kéne írtani. Mondom, itt addig nem lesz semmi komoly szankció és változtatás míg az egyik versenyzõ meg nem hal, de ne nekem legyen igazam. Sajnos minden hol azt tapasztalni, hogy addig nincs érdembeli változás míg valaki meg nem hal. De mondom, ne nekem legen igazam.
Ez annyira rá vall. 😄
Ráadásul,egy jóval fiatalabb,karrierjén felfelé ívelõ emberrel szemben,mikor Õ pontosan tudta,már túl a csúcson,ahonnan,már csak lefele vezet az út...
Sztem nem lehet bajnokságot nyerni,ha a csapat mind2 versenyzõre egyformán koncentrál,de ezt már leírtam hetekkel ezelõtt is..
3 lehetõség van.Ha Kiminek fekszik jobban és õ alkalmazkodik inkább az autójához,jönni fog a duma,hogy ugye megmondtuk,picsába sincs Fernando Kimihez..
A másik, ugyan ez csak fordítva..
A 3. ami viszont csak a nézõknek jó,hogy egymást gyilkolják,hol ez hol az szisztémával,ebben az esetben Vettel már a féltávnál 5x-ös vb 😊
De az igazság az,egyik "nagymenõ" se látna szívesen,hasonló kvalitásu csapattársat,talán csak Kimi a kivétel,de Õ egy teljesen más tészta...
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Durva ..
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Apropó,
<#hehe>#hehe>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
azért linkeltem, mert híres Formula 1-es csapattulajdonos volt
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ez óriási😄DD
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

lehet belehajszolták Sutilt a hibába?
I met God. She's black
A medve nem játék.
Monza óta látványos fejlõdésnek indultak
szerencsétlen Gutierrez csak megszerzi 1. pontját, 11. lett...
én mindenesetre örülök neki Hülk miatt, aki nagy kedvencem lett fõleg tavaly, ami látható volt tõle a Force Indiával😊)
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Meg van a 75 pont+ elõny,hogy már Suzukában vb lehessen,persze kizárólag csak is azért,hogy az utolsó 4 futam még izgi lehessen 😛
Webber csórikám nagyon megszívta sajnálom:S:S
Vettel ismét nyert, Raikko és Grosjean paprikás volt...a futam elejét vissza kell lesnem mer nem láttam 30 körig az eseményeket, amit utána láttam izgalmas volt. Hülkenberg viszont ismét bizonyított nekem nagy a gyanúm, hogy a srác máris ott van a legjobbak közt, esznéletlen Monza után mit mûvel ezzel a Sauberrel. Kihasználta maximálisan az 1. szektort...Rosberg nem tudom, hogy került a 8. hely környékére, Button is jól ment autójához mérten. Alonso és Hami is elvoltak szépet küzdöttek, de örültem neki, hogy csak 5. és 6. helyen értek célba elég az nekik😄DD
A medve nem játék.
I met God. She's black
Felröhögtem amikor Vettel a koreai dobogón kezdte el dicsérni Japánt ... 😄
A medve nem játék.
http://gaborszantai.co.uk/
http://gaborszantai.co.uk/