182096
  • lac coo
    Fernandooo #150703 ??? :DDD

K,Gyuri, évek óta mindenhonnan ki vagy tiltva, utálva... ide sem hiányzol bármennyi új reged is van haverjaiddal együtt ....
    fórum nincs a földön ahol te normálisan tudnál viselkedni . PCars záértfórumon jó helyen vagytok, fáradj oda légy szíves, a burkolt flémkeltés, provokálás nem kell ...Köszi !
  • Totti5
    "A szar csapatokat ki kell gazolni"

Kik a szar csapatok?

"elit kategóriává kell tenni a sportágat ismét"

Mikor volt olyan elit ahol nem volt gyorsak és lassabbak?

"Ha valakinek nincs pénze, játszon máshol" Költségplafont kiiktatni - kinek mi köze ahhoz, hogy egy vállalkozás a saját és szponzorai

Ez megint a bele sem gondolunk kategória. Az F1 annyival drágább mint bármi más egy Marussia szinten is, hogy ebből a pénzből bárhol mehetne egy kiscsapat is vígan.

"-, DRS-t, KERS-t, egyéb marhaságokat kiiktatni"

Nyilván nem nézel más sportágot, de az energiavisszanyerés már sok helyen jelen van, ez a jelen és a jövő.

"szezon közbeni teszteket ismét engedélyezni"

ezt már megbeszéltük hogy ökörség

"egy csapat indíthasson akár 3 autót is ha ugy gondolják"

Ha úgy gondolják? és ki dönti el hogy ki indít? hány autó lesz a rajtrácsony? akkinek van pénze indít, akinem nincs az nem? ha van 3 erős csapat 3 autóval, akkor a többi csapat soha az életbe még csak pontot sem fog szerezni. Ez kinek jó?

"visszahozni néhány klasszikus pályát, Tilkét kirugni a béna pályáival együtt és kész."

Mióta klasszikus pályafüggő egy jó verseny? klasszikus pályán is van unalmas verseny és új pályán is van izgalmas verseny. Van ez is meg az is. Ez megint egy olyan kijelentés ami mögött még csak egy gondolat szikrája sincs meg.
  • Fernandooo #150733
    Én is azért jöttem fel, hogy lássam a futammal kapcsolatos hozzászólásokat, beírtam az épp témába vágó véleményemet, erre megjöttek a személyes sértettségüktől elvakult arcocskák és nekifogtak a személyeskedésnek. Szerencsére visszaolvasható az egész. Én kérek elnézést, hogy elfajult az ügy.
  • lac coo
  • G_ArchAngel #150731
    ignorald legyszives, nem kell elolvasni a kommentjeit, valaszolni pedig vegkepp felesleges
  • mcmoha
    Azt hittem az év eddigi legizgalmasabb futamát tárgyaljátok ki, de látom nem.
  • lac coo
    OFF.

Kérdés ki van a rács rossz oldalán , mi, vagy ti hárman négyen, vagy ketten, fene se tudja már követni az álregeteket :DDD Mi nem vágyunk oda, majd lesz sajátunk ha eljön az ideje, akár a gumiban, nekünk mindegy :DDD
  • BooMiller
    :))))))))))
  • Fernandooo #150726
    Borítékolható volt ez a sablonválasz, intellektusod nulla, nem zavar? Annyira nyomod a sablont hogy azt hinné az ember, egy forumbottal társalog. Tudod, nem magamról írtam amit írtam. Rád vonatkozik. Én nem állítottam magamról, hogy értek egy technikai sportághoz, ellentétben veled, kedves tévénéző. :DDDDD
  • Fernandooo #150725
    Szerencsére sikeresen ki lettetek gyomlálva a CARS topicból, így ott már nincs udvari bolond. Nem is hiányzik. Hehe. :)
  • BooMiller
    Igen szépen bemutatod hogy is néz ez ki:))
  • lac coo
    Ennyi !
  • Fernandooo #150722
    Tévedés Te nem tudsz beszélgetni róla, mert ehhez hiányzik a megfelelő készség. Mihez értesz te? F1-hez? :DDDDDD Itt az SG-n? Szakadok... :D Az, hogy nem értesz egyet és más gondolataid vannak, tudod nem azt jelenti, hogy a másik hülye, te meg vagy a hozzáértő. Te jó ég, hogy mennyi jelentéktelen senki próbál a neten kompenzálni... :DDDDDDD
  • BooMiller
    Természetesen az megvan:) udvari bolond mindenhova kell:)
  • BooMiller
    Probléma hogy szimplán ostobaság amit beirkáltál.. egyszerűen nem lehet beszélgetni róla mert aki kicsit is ért hozzá nem ír ekkora ostobaságokat...
    De folytasd nyugodtan:)
  • Fernandooo #150719
    Vigyázz, nehogy hamar véget érjen egy agyvérzés okán! :D
  • Fernandooo #150718
    Uhh, de megtört a lelkem. :D
  • lac coo
    Mulass rajta, egyszer élünk !!!!
  • BooMiller
    Még annyit hogy sajnos az új fórum miatt megint látom a posztjait meg a másik kettőnek is remélem mihamarabb elkészül ehez is az ignore list...
  • Fernandooo #150715
    Az aztán még 12 éves forma sem, hogy nem észérvekkel válaszolok, hanem minősítgetésekkel, ahogy te behörögtél ide, ja. :DDDD
  • Shep
    Legegyszerűbb megoldás ha rajt előtt mindig fellocsolják a pályát, lesz verseny, izgalom, csattanások, meg ami kell :)
  • Fernandooo #150713
    Muti egy káromkodást, amit nem vissza passzoltam valakinek, és csak tőlem származik. Látod, mennyire ostoba vagy? :D ól? Öcsike, örülnél te egy ilyen saját ól felének is. Előbb kapsz te agyvérzést, mint sem én önszántamból ne írjak be, ha meg lettem szólítva. ;)
  • BooMiller
    Hozza a szokásos formáját.. 12 évesen leoltok mindenkit:DDD
  • Totti5
    Az hogy 2-3 gyáron kívül senkinek nem lenne esélye. Szabad tesztben a Williams fényévekre kerülne a Mercitól, mert nekik közel sincs annyi pénzük fejleszteni. De tényleg, ezt ti átgondoljátok, vagy csak úgy jön a semmiből?
  • lac coo
    Jó, hagyjátok a bolondgyereket káromkodni, majd megunja és visszamegy az óljába ....
  • Fernandooo #150709
    Komoly ellenérvek, de hát kitöl mit várunk ugye. :D
  • Fernandooo #150708
    Majd én tudom hová tekerek retkes majom. :) Most inkább maradok, szörcsögve höröghetsz. :D
  • BooMiller
    Átgondolatlan, butasághalom...
  • lac coo
    Pont hogy elhúzna .....Onnantól megint csak költségvetés kérdése minden, persze nem törvényszerű, de abban pillanatban leírhatnánk williamset, force Indiát stb ....Csak a szerencsén múlna, hogy találnak-e valamit, de arra kicsi az esély .
  • V43 1105
    eltekerhetsz retkes álreg..
  • Fernandooo #150704
    Még mindig vitaképtelen vagy azzal az értelmi készésggel, amit a teremtő vagy a természet (nem) adott meg neked. Sajnállak. :(
  • Fernandooo #150703
    Ja, te vagy a F1 Guru, aki eldönti, hogy mi ökörség, és mi nem? :D Jaj ne már, ez annyira tré hozzáállás és hát sok konstruktív dolog nincs benne, mint általában a zsigerből fikázásokban nem nagyon szokott lenni... Kicsit erőltesd meg magad, hátha ugy menni fog az értelmes társalgás. Try again...
  • adam46
    Mi ökörség van a szabad tesztelésben? Az, hogy így talán nem húzna el egy-egy csapat egy egész évadra?
  • lac coo
    Kgyuri...ennyi. No comment, foleg f1 temaban ! :))))
  • Fernandooo #150700
    Igazad van, vigyük le a klasszikus csapatokat a Marussia szintjére, akik egyébként nincsenek F1 szinten. Tényleg ez az F1 jövője, amint az a csökkenő nézőszámokból tapasztalható. U win.
  • Totti5
    Azt hittem nem valami ökörséget mondasz, de azt. Szabad teszt... jesszus...
  • lac coo
    Ez egyenlo lenne a dogunalmas versenyekkel.......Az osszes uldozendo dologban pont az a lenyeg, hogy tempoban kozelebb hozzak / tartsak egymast.....
  • Fernandooo #150697
    A két napos teszekre gondolsz? Mert én szabad tesztelésre egész évben akár.
  • Totti5
    Csak halkan mondom, hogy van teszt szezon közben.
  • adam46
    +1