FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Szerintetek mennyi esély van arra, hogy Vettel zsinórban 4x kiesik?

A medve nem játék.

Silverstone-ban sem ment tönkre mindenkinek, de az a 4 (?) eset épp elég volt. Szerintem az nem normális dolog, ha a gumi cafatokra robban. Én legalábbis nem emlékszem arra, hogy a Bridgestone esetén lett volna hasonló (de ha igen, akkor nem szóltam). Mondom ezt úgy, hogy sem a brit, sem a mostani versenyen szerencsétlenül járt versenyzõknek sem szurkolok.
Nyilván a versenyzõk is viccbõl panaszkodnak a gumikra, mert kell valami kifogás, hogy nem megy. Egyszerûen látszik az óvatos vezetés, hogy a gumik kibírjanak egy futamot.

Én akkor is amondó vagyok, hogy pirellinek nincs itt keresnivalója. Egy beszállító igazgató mondja meg, hogy a gumikkal nincs semmi baj mikor nem használja, nem érzi.
mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

a.carkey
No igen, a Williamsnek 1 pontja van.

A medve nem játék.

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Totti5
Vettelnek nem ment tönkre, Kiminek, Grozsannak, Hülkembergnek s Hamiltonnak sem.

Nono álljunk meg. Milyen "halálnak kell történnie"?!!! defektek mindig is voltak, vannak minden más sorozatban is. A gumikkal nincs gond most, amikor volt az sem a Pirelli hibájából történt, hanem több tényezõ összejöt és az okozta azon a bizonyos versenyen és pályán.

Webber minden estre érdeklõdjön Vettelnél hogy hogy lehet kitaposni az autóból a lelket, hogy kell a gumikkal gyorsan menni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

"Webber: Persze most a defektet arra fogják, hogy leblokkolt a jobb elsõ kereke a fékezéskor, de a leblokkolás is abból fakad, hogy nem marad futófelület.”

Paul Hembery, a beszállító sportigazgatója tükrözte Webber várakozásait: „Nincs alapvetõ probléma a gumikkal, az elfékezett gumik defektje mindig is része volt az autóversenyeknek” – mondta a szakember.

Komolyan, tényleg minden rendben a gumikkal mikor már 10 kör után tönkremegy. Ezeket a "szakembereket" ki kéne írtani. Mondom, itt addig nem lesz semmi komoly szankció és változtatás míg az egyik versenyzõ meg nem hal, de ne nekem legyen igazam. Sajnos minden hol azt tapasztalni, hogy addig nincs érdembeli változás míg valaki meg nem hal. De mondom, ne nekem legen igazam.
"Kimi Räikkönen szerint semmi különös nem történt – igaz, ezt mondta arra is, hogy pénteken nekiment a falnak, és hogy szombaton úgy elrontotta az idõmérõt, hogy csak a 9. helyrõl rajtolhatott."

Ez annyira rá vall. 😄
FeikG
És szinte abban is biztos vagyok,hogy Sumi is ezért hagyta el a Ferrarit 2006-ban,mert a Marlboro,mindenáron álompárost akart..természetes,hogy nem volt rá kíváncsi,miért is kellene neki bizonygatni,vagy ismételten megvívni,a csapattárával..
Ráadásul,egy jóval fiatalabb,karrierjén felfelé ívelõ emberrel szemben,mikor Õ pontosan tudta,már túl a csúcson,ahonnan,már csak lefele vezet az út...

FeikG
És van is benne ráció!
Sztem nem lehet bajnokságot nyerni,ha a csapat mind2 versenyzõre egyformán koncentrál,de ezt már leírtam hetekkel ezelõtt is..
3 lehetõség van.Ha Kiminek fekszik jobban és õ alkalmazkodik inkább az autójához,jönni fog a duma,hogy ugye megmondtuk,picsába sincs Fernando Kimihez..
A másik, ugyan ez csak fordítva..
A 3. ami viszont csak a nézõknek jó,hogy egymást gyilkolják,hol ez hol az szisztémával,ebben az esetben Vettel már a féltávnál 5x-ös vb 😊
De az igazság az,egyik "nagymenõ" se látna szívesen,hasonló kvalitásu csapattársat,talán csak Kimi a kivétel,de Õ egy teljesen más tészta...

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
a.carkey
pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

V43 1105

Durva ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

V43 1105
Real Madrid játékosaként <#hehe>

Apropó,

<#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ja késõbb az alteregója megszületett Németországban török felmenõkkel😄DD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

V43 1105
Enzo Ferrari ?

nem árulom el ki van az 1. képen találjátok ki😊))

azért linkeltem, mert híres Formula 1-es csapattulajdonos volt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ez óriási😄DD

Dietrich
Kiss Pál Tomi versenye az eurosporton most jön akit érdekel.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

szerencsétlen...nagyon peches a záró szezonja...nem ezt érdemli

V43 1105
Defektet kaptam, amikor átmentem a törmelékeken; egy Pirelli-defekt egy Pirelli abroncstól. Lenyûgözõ.” Elképzelem hozzá a pókerarcát Webbernek <#hehe>

bakkerman
én is erre gondoltam rögtön,nem rossz Grozsan se,de szerintem odavágná ha egy csapatban tolnák,Hülk jobb pilóta

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

zzeN
"Mark Webber after the race : "I think I got a pirelli puncture of a pirelli tyre. Impressive"

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

zzeN

repvez
Talált már valaki jó minõségû képet a rosberg szikrázós autójáról ?
szabii98
Sutil: 'B*sszátok meg, nem tudok gyorsabban menni! Ez az autó egy rakás sz*r!'

lehet belehajszolták Sutilt a hibába?

I met God. She's black

a.carkey
Õ az a tipikus pilóta, aki domboríthat amit tud, betesznek helyette valaki délamcsi titánt manimanilandbõl, nem pedig õt, Németországból. Kicsit Heidfeldre emlékeztet a karrierje. 😞

A medve nem játék.

Van benne valami amit írsz...

Monza óta látványos fejlõdésnek indultak

szerencsétlen Gutierrez csak megszerzi 1. pontját, 11. lett...

én mindenesetre örülök neki Hülk miatt, aki nagy kedvencem lett fõleg tavaly, ami látható volt tõle a Force Indiával😊)

a.carkey
Én arra tippelek, hogy a Sauber valahogy úgy fejleszthetett, hogy egy nagy, nem pedig sok kicsi, és õk kiszámolták, hogy hová lehetnek jók, és azt nem az elején, amikor kb. mindenki egyformán fejleszt kell megcsinálni, majd látványosan visszaesni, hanem hogy az utolsó futamokon is 150+ pontból kell a legtöbbet kihpzni úgy, hogy esetleg a közeli konkurencia már nem ad bele apait-anyait. Ez így látványos, jót tesz a szponzoroknak akik beszophatják, hogy mennyit javult a csapat, bla, bla. De persze lehet, hogy õk pont 6 futammal a vége elõtt táltosodtak meg, jöttek össze nekik a pályák, mint senki másnak ...

A medve nem játék.

a.carkey
Mindenki boldog, hogy öt futammal a vége elõtt egymás után 4. alkalommal is világbajnok valaki úgy, hogy a gyõzelemért 25 pont jár. Nagyon boldog mindenki ...

A medve nem játék.

FeikG
Azért még egy fontos dolog is történt ma.
Meg van a 75 pont+ elõny,hogy már Suzukában vb lehessen,persze kizárólag csak is azért,hogy az utolsó 4 futam még izgi lehessen 😛

jó verseny volt végre, izgalmas küzdelmek SC minden

Webber csórikám nagyon megszívta sajnálom:S:S

Vettel ismét nyert, Raikko és Grosjean paprikás volt...a futam elejét vissza kell lesnem mer nem láttam 30 körig az eseményeket, amit utána láttam izgalmas volt. Hülkenberg viszont ismét bizonyított nekem nagy a gyanúm, hogy a srác máris ott van a legjobbak közt, esznéletlen Monza után mit mûvel ezzel a Sauberrel. Kihasználta maximálisan az 1. szektort...Rosberg nem tudom, hogy került a 8. hely környékére, Button is jól ment autójához mérten. Alonso és Hami is elvoltak szépet küzdöttek, de örültem neki, hogy csak 5. és 6. helyen értek célba elég az nekik😄DD

a.carkey
Nincs meg valakinek nagy felbontásban ahogy a szürke pickup vezeti a versenyt? 😊

A medve nem játék.

szabii98
nem volt rossz futam. Kimi jót ment, Alo lemaradt és Vettel növelte az elõnyét, kell ennél több? 😄

I met God. She's black

a.carkey
Amikor bejött a pickup, azt hittem Észak-Koreában van a verseny (nézõ sem sok volt).

Felröhögtem amikor Vettel a koreai dobogón kezdte el dicsérni Japánt ... 😄

A medve nem játék.

DasIsFuck
jó lenne már egy nagycsapatnál látni õt...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
a Schumacher éra visszavág😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Master91
Hülknek hatalmas taps (megint), jo lenne Rai helyere rakni Lotusba
Botond
Bug*
Botond
Akkor vmi Bugár van nálad.

Vettel, Rajkusz, Grozsi, Hülk, Hami, Alo az elsõ 6.
Köszönöm

http://gaborszantai.co.uk/

Ott annyi van egy üres oldalon, Koreai Nagydíj 0/55

http://gaborszantai.co.uk/

Nohab
Botond
Index közvetítésben benne van.
bakkerman
Undoritó basszameg..elsõ kanyar jólveszi,és azzal nyeri a futamokat. Adják oda neki 10 évre elõre a VB címet,csak könyörgöm ne induljon több futamon 😞

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!