Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
És melyik lenne a jobb csapat? Mert Ausztráliáig az RB szarnak számított, a tesztekig pedig a Lotus jónak, a McLaren szarnak. 2013 közepéig a Mercedes szarnak, stb.
Szóval nehéz itt nagy dolgokat mondani. :)
Én azt látom, hogy fejlődik a Ferrari.
Túl vagyunk egy első futamon, ahol Alonso és Raik is gondokkal küzdött, mégis, ők voltak az egyik csapat, mely mindkét versenyzőjét pontszerző helyre juttatta be és be is fejezte úgy, hogy Kimit spec az elején még el is találták. Szóval az első egy tipikus első futam volt. Ill. túl vagyunk egy esős időmérőn, ahol kemény forgalom volt, ugyanúgy, mint az ausztrál időmérőn.
Na már most kijelenteni ezek után, hogy a Ferka szar, meg Alonso kiégett szerintem túlzott butaság lenne.
Bármit a második európai futam után lehet majd mondani. Addig meg az a nyerő, aki szépen gyűjtögeti a pontjait.
Egyelőre mindkét Mercinek be kellene érnie, hogy 100%ban azt mondhassuk, hogy milyen jók. Ugyanez igaz a RBra is.
Ha holnap az RB ismét trükközik, ismét elveszik a pontjait.
Ne felejtsük el, hogy a verseny szimulációban 35 ezredre volt Kimi a Merciktől ...