FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jean Todt bejelentette, hogy újra indult az FIA elnöki posztjáért:

Jean Todt harcba száll az elnöki címért
FeikG
Na akkor 2014-ben sincs már esélyük vb-t nyerni<#mf1><#mf1>

Master91
Már le van neki törve de még nem fogadta el...

Briós Briatore meg menjen a picsába 😄
Idõmérõn mutatták, ott volt a Ferrari boxába....Futamon akkor várható 1 Massa ki esés + SC 😄

ha az lesz akkor remélem jól megszopatja Nandocskát akinek így végérvényesen letörhet a nimbusza...<#taps><#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

a.carkey
Mégis elsõ évében világbajnok lett a Ferrarival 17 pont hátrányból, míg Alonso mennyibõl is bukta és teszi halhatatlanná Vettelt? <#mf1><#eplus2><#wave><#fejvakaras>

A medve nem játék.

gibson9
F1 live-on írták, hogy a német rtl szerint Kimi aláírt a ferrarihoz. A verseny után jelenthetik be.

Briatore már leírta Raikkonent

Szerinte Alonso mellett labdába se rúghatna

El se merem olvasni a kommenteket a Kimi fanok biztos sírnak most <#mf1><#eplus2><#wave><#fejvakaras>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Meggyõzõdésem, hogy õmiatta nem lett bajnok a ferka tavaly. Vagyis alonso..
Mint ahogy raikönnen is megfoghatta volna tavaly vettelt ha a másik pilóta nem bénázik.
Persze ha vettel mellett nem egy webber szenved akkor esélyük sem lett volna.
Egyébként ez most a merci elõnye. 2 stabil pilóta.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

RatBaG
az a fej 😄DD don vito corleone...

Per Aspera Ad Inferi.

Vettelt nem hiszem, hogy elkapja, de reálisan lehet 2. is Nandocska, de ahhoz Webbert is le kellene nyomnia, akinek eddig semmi problem nem volt. Majd félõ holnap a rajtja vagy a boxkiállása lesz megint elbaszva

nearo
navitnevt?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

a.carkey
De most visszafelé!

A medve nem játék.

nearo
tventivan az 21 😉

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

a.carkey
Amúgy, szerintem Webber nyer, és kapd be a multi 12-t lesz az elsõ mondata. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Hogyne, végig vezet majd, de befut egy kirugott Ferrari alkalmazott, SC, és nyer Alonso. De nem biztos. <#idiota>

A medve nem játék.

Botond
Szerinted is behúzza innen már Hülkenberg? 😄
a.carkey
Nyerni nem fog, de szerintem jól fog menni.

A medve nem játék.

Botond
Úgy legyen! <#eljen>
a.carkey
Figyeljétek meg, jobb ez így Alonsonak, hogy páratlan pozícióból rajtol. Az elsõ kör után a második lesz, utána pedig vezetni fog.

A medve nem játék.

HTS s3rg1nh00
és akkor holnap pláne szopni fognak,mert tele tankkal még nehezebb lesz az autó...szvsz inkább gumimelegítésben lehettek gondjaik
holnap végre jöhetne már egy esõs verseny,úgyis rég volt...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

FeikG
Ebbõl már nem jössz ki jól 😞

Kit--Kat
Felipét nem zavarta a füst.

Alonsot megint a temperamentuma nyírta ki, ha nem a csapat anyázásával van elfoglalva simán lehetett volna harmadik.

Annak meg könnyû hibátlannak lenni, akinek nem kell az autójából minden tizedet kisajtolni minden kvali körben.

Ettõl függetlenül Vettel nagyon jó, csak a hülye nem ismeri el.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Norbi1990
Lehet, hogy az áttételük jó hosszúra van beállítva, és azért voltak ennyire lassúak.
desigo
Alonso az utolsó körében folyamatosan gyorsult és a második szektor végén csak két ezreddel volt lassabb mint Vettel.
Ez után Vergne szépen beporolta a pályát és Alo hátránya egybõl 3 tizedre nõtt.

Vettel hiba nélkül megint magasan vert mindenkit.
Ha nekem kevésbé is szimpatikus azért a tiszteletet megérdemli <#eljen>
Gyanúsak nekem azért a Lotusok, mert a Q2 elõtt végig jól mentek...

P10 fölött csak a gumikon variálhatnak az idõmérõ után vagy máshoz is hozzányúlhatnak még (vagy ha az idõmérõ után nem is, esetleg a Q3 alatt még gyorsan)?

ehehehehe

Kit--Kat
A vicc az egészben, hogy ott volt a balesete után szombaton, vagy vasárnap a kórházban, csak ugye eszméletlen volt akkor még Felipe. És akkor innen kezdte el hányás-sírást Felipe.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

tipitmi
Vettel gyors körérõl van videó?
bardocz
Õ is mért körön volt nem?
tuti szándékosan csinálta bosszúból...

részben megértem, és elnézve a FI tempóját sztem telibeszarja, hogy büntit kapott

zzeN
Sutilt megbüntették Hami feltartása miatt, +3 hely. (készíti az üveg darabot😄)

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

You are stupid, you are all stupid, you ruined my qualifying.

Alonso, csapatrádióba, olaszul. 😄 <#hehe><#idiota>
Sima futam lesz, webber bevédi vettelt az elsõ sikánban, oszt annyi. 2 lotus csalódás, ha más taktikán lesznek akkor sem lesz ebbõl dobogó. Hülkenberg jót ment, gutierez egész éves teljesítménye katasztrófa, kiváncsi lennék megérte-e ezért kirakni kobayashit. Biztos hozott pénzt, de koba jóval stabilabb lett volna.
Futamon elsõ kettõ nem kérdés harmadiknak meg bejön alonso. Ennyi, sztem jó kis vasárnap délutáni alvás lesz belõle.:-D

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

pedobear
Tököm ebbe a weber búcsúztatásba, ha elbúcsúztak tõle akkor. Ne szarakodjon többet az F1-be!

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Master91
kíváncsi leszek hogy kit akasztanak a hétvégén, Hülki meg ette õket ...

Futamon nyilván erõsek lesznek + jó rajtjuk ugye nekik van mindig.

Jó lesz az elsõ 2 kört.
ez is kurva jó idõmérõ volt fõleg a vége😄 Toro Rossosok kicsit elbaszták pedig jók voltak...többet kihozhattak volna belõle érzésem szerint

Master91
"stay with massa!

"he is too fast" 😄 xD
sírjá csak Nandocska még Massától is kikaptál😄DD itt a vége a VB-nek

Master91
Hülkenberg 3 mi a franc ??? 😄 : D: D

Hülkenberg 3 ááááááááááááááá<#taps><#taps>

Master91
kegyetlen ez a ferrari 😄 😄
Master91
alonso zsinórba a 3. pályán próbálkozik az idõmérõn Massa szoknyája mögött 😄 😄
hoppá hoppá Sutil bosszúja volt ez😊))

Mellesleg Hamilton egyértelmûen saját magának is köszönheti, hogy kiesett nemcsak Sutilnak...túl vakmerõ volt a Parabolicában...

az meredek, hogy a 2 Mclaren bent van😮OO

2 Lotus egyik versenyzõje elõször nincs bent a Q3-ban

akkor te nyertél, mert gyûlölöm az alkoholt.DDD

zzeN
Hami, két Lotus is kiesett...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

haha Hamilton és Raikkonen is kiestek a Q2-ben😄 2008 feeling

kifli
engedd meg, hogy megköszönjem, hogy én tudatlan birka, egyazon topikba írhatok, mint te.

btw én szóltam, hogy kezd kínos lenne, nem hallgattál rám...
Mindenki hülye csak te vagy helikopter nem?
nearo
tegyük meg tétjeinket? 😊
szerintem lesz Ferrari az elsõ sorban