FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jean Todt harcba száll az elnöki címért
Briós Briatore meg menjen a picsába 😄
Idõmérõn mutatták, ott volt a Ferrari boxába....Futamon akkor várható 1 Massa ki esés + SC 😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A medve nem játék.
Szerinte Alonso mellett labdába se rúghatna
El se merem olvasni a kommenteket a Kimi fanok biztos sírnak most <#mf1>#mf1><#eplus2>#eplus2><#wave>#wave><#fejvakaras>#fejvakaras>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Mint ahogy raikönnen is megfoghatta volna tavaly vettelt ha a másik pilóta nem bénázik.
Persze ha vettel mellett nem egy webber szenved akkor esélyük sem lett volna.
Egyébként ez most a merci elõnye. 2 stabil pilóta.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
holnap végre jöhetne már egy esõs verseny,úgyis rég volt...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Alonsot megint a temperamentuma nyírta ki, ha nem a csapat anyázásával van elfoglalva simán lehetett volna harmadik.
Annak meg könnyû hibátlannak lenni, akinek nem kell az autójából minden tizedet kisajtolni minden kvali körben.
Ettõl függetlenül Vettel nagyon jó, csak a hülye nem ismeri el.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ez után Vergne szépen beporolta a pályát és Alo hátránya egybõl 3 tizedre nõtt.
Vettel hiba nélkül megint magasan vert mindenkit.
Ha nekem kevésbé is szimpatikus azért a tiszteletet megérdemli <#eljen>#eljen>
P10 fölött csak a gumikon variálhatnak az idõmérõ után vagy máshoz is hozzányúlhatnak még (vagy ha az idõmérõ után nem is, esetleg a Q3 alatt még gyorsan)?
ehehehehe
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
részben megértem, és elnézve a FI tempóját sztem telibeszarja, hogy büntit kapott
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Alonso, csapatrádióba, olaszul. 😄 <#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
Futamon elsõ kettõ nem kérdés harmadiknak meg bejön alonso. Ennyi, sztem jó kis vasárnap délutáni alvás lesz belõle.:-D
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Futamon nyilván erõsek lesznek + jó rajtjuk ugye nekik van mindig.
Jó lesz az elsõ 2 kört.
Mellesleg Hamilton egyértelmûen saját magának is köszönheti, hogy kiesett nemcsak Sutilnak...túl vakmerõ volt a Parabolicában...
2 Lotus egyik versenyzõje elõször nincs bent a Q3-ban
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
btw én szóltam, hogy kezd kínos lenne, nem hallgattál rám...
Mindenki hülye csak te vagy helikopter nem?