Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
1. verseny után a helyzet szerintem a következő.
-Merci erős de ezt már tavaly is lehetett sejteni de remélem csapatutasítás nem lesz és hagyják őket versenyezni
-"RB hisztéria"... nevetséges volt, amit a sajtó és ők műveltek de hát kellett a hype. Szerintem jelenleg a RB-ban van a legtöbb fejlődési potenciál, továbbra is tartom, hogy idény felétől dominálni fogják a versenyeket.
-Mclaren-t jó újra az élmezőnybe látni és a fiatal pilótájuk is nagyon jónak tűnik. Úgy látszik megint sikerült nekik a kalapból a nyulat elővarázsolniuk.
-Ferrari... ők szerintem nem is előrefelé, hanem visszafelé fejlesztettek. Szörnyű látni, ahogy a két világbajnokuk ennyire szenved... ebből nem, hogy vb nem lesz de még dobogó sem. Ez a mai 4.v.5. hely Alonsonak pusztán szerencse. Az elején annyira szenvedett, hogy a Force India is simán ment el mellette. Harmat gyenge.
-Williams igazi erejét sajna még nem lehetett látni de nekem úgy tűnik, hogy a Mclaren szintjén vannak.
Erősorrend jelenleg szerintem:
Merci,RB,Mclaren/Williams,Ferrari
Könnyen elképzelhető, hogy a RB már a következő versenyen sokkal közelebb lesz a Mercikhez.