FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon bennem van hogy 2015-ben McLaren - Honda szurkoló leszek :3
Ha Button marad, akkor elsõ vagy második "kedvenc" pilótám lesz a jelenlegi mezõnybõl. Perezt nem tudom még hova rakni.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Szerintem ez felesleges én elismerem azok tudását is akiknek egyáltalán nem szurkolok/szurkoltam ha más is így tenne akkor nem azon kellene töprengeni, hogy mi legyen az új gúnynév amivel megsértitek az ellenfél szurkolóit (csalonzó, kislány....stb.) ,hanem lehetne értelmesebb dolgokról is beszélgetni akár vitatkozni.
Én akkor akadok ki, ha valaki Mika teljesítményét vonja kétségbe.
Amúgy sem értem, hogy lehet valaki ELLEN szurkolni.
Mellesleg néha engem is idegesítenek hogy olyan dolgokat mondanak Sumiról aminek a fele igaz. Igen, õ az örök kedvenc, persze hogy védem.
Nyílván védje mindenki a saját kedvencét, addig a pontig, ameddig még védeni kell.
Ha valaki rá mondaná hogy kancsal, le lehet sz.rni persze.
De ha mondjuk azt mondja hogy 3 vb-t nem érdemelt meg mittom én, azért arra oda szól az ember. Súlyozni kell ezeket.
Ennek ellenére hogy 7vb-s vannak gyagyások akik szerint egy senki 😄
Nem igazán értem miért jön ez elõ mindig és a Schumaher fanok miért érzik mindig becsületsértésnek ha bárki, bármilyen kritikát megfogalmaz az "istenükkel" szemben és persze az is vicces, hogy 7 vb cím után is habzó szájjal kell védeni.... nade miért? Ezek szerint mégis úgy érzitek van mit magyarázni? Vagy az eredmények nem magukért beszélnek? Akkor meg minek?
De azért ebbõl megint csak az tûnik ki,hogy mennyire nem éltél együtt az akkori versenyekkel.
Hatalmas balhék voltak,Irvine-t,már kirúgták a Ferkátol és pontosan a viselkedése miatt,a folyamatos beszólásaiért,annak az évnek a vége nagyon viharos volt és minden sajtó arról szól,hogy vb-k lesznek és nem Sumival?
Ha még most is visszanézed azt a versenyt és szemed is van hozzá<#mf1>#mf1>láthatod,hogy csak autókázott mögötte,esze ágába se volt támadni.
Ha még azt is hozzávesszük,hogy már 98-ban is mennyire sebezhetõ volt,már nem is tudom volt e olyan verseny,amikor Sumi kergette,Hakkinen ne hibázott volna....
Ráadásul egy olyan pályán,ahol mindig a leggyorsabb volt,meg a legszerencsétlenebb is.
És igen,jóban voltak,tisztelték egymást,ellentétben csapattársával,ezért történt ami történt.
Persze nem kell elfogadni,hiszen ez is csak egy vélemény,de én így éltem meg akkoriban.
És az irónia ebben,hogy kétszer s itt vesztett vb-t,mind2 alkalommal a technika hagyta cserben az elsõ helyrõl.
Ha Schumi tényleg elengedte volna Hakkinent, hogy ne Irvine, a csapattársa nyerjen, na AKKOR tényleg egy mocskos gerinctelen féreg lett volna. Még jó hogy nem igy történt.
El kellene fogadni hogy Mika akkor verhetetlen volt. Nem véletlenül tartotta Schumi is a valaha volt legjobb ellenfelének, jóban is voltak.
A medve nem játék.
Csupán meguntam a sok fikázást és csalózást! ennyi.
Amiket pedig leírtam,hogy neked baromságnak tûnik,az pont le is sz@rom,mint ahogy tettem ugyan itt már 13 éve is,mikor még folyamatosan Sumi-t küldözgetted a Q anyjába..igen igen kedves majdnem barátom Anulu<#idiota>#idiota>
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Megj. Hakkinen IS kiesett, meg vagy tizenegyen Schumacheren kívül, aztán a végén háromból kettõt Hakkinen húzott be, nem Schumacher.
A medve nem játék.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Csinálja valaki utána,41-42 évesen.
Meg a pole Monacóban,nincs miért szégyenkeznie,az vessen rá követ aki képes erre..valószínû,hogy senki..csak trollok szemében csalódás,de csak azért,hogy még tudják fikázni..
De hogy az Õ szavaival zárjam
"Részvétet könnyet kaphat az ember,de az irigységért nagyon meg kell dolgozni"...MS
Sajnálom, hogy így ért véget a pályafutása.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Az a két év volt számomra az "aranykor", két tökéletesen ellentétes habitusú zseniális pilóta küzdelme.
Na de ez már tényleg egy fanatikus vélemény 😊
98-as év gyönyörû volt. Schuminak pechje volt többszörösen Japánban. Inkább ezen múlt😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Amíg Sumi pihent és gyógyult,a sajtó attól volt hangos,hogy Irvine üzengetett,hogy maradjon csak otthon vissza se jöjjön,öreg õ már ehhez.
Na ennek lett az a vége,hogy Sumi a visszatérése után,az utolsó Japán futamon,elengedte Hakkinent,így lett vb.
Mindegy magasról teszek rá, hogy te mit láttál és mit nem, de vannak ebbe a topicban írók között olyanok akik ismernek személyesen is és tudják jól 77-ben kettõnk közöl te voltál a hátul gombolós még.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Teirtad félre a számot, azért kérdeztem rá, kösz, hogy javitottad magad.
Olyan meg nincs, hogy ajándék VB. Természetesen könnyebb dolga volt Schumi nélkül, de azért kõkeményen meg kellett dolgoznia.
Látom te se láttad azt az évet se,csak megnéztél valami táblázatot.
Az olyan önerõ volt,hogy annak köszönheti elsõsorban,hogy Sumi a lábát törte,de még így se tudta volna megnyerni,ha Irvine-nak nem nyílik ki a csipája és nem haragítja magára,mert ellenkezõ esetben Sumi megnyerhette volna Irvine-nak.
És ezek ráadásul olyan 2mp voltak gyorsabbak a többinél,szerényen fogalmazva,még én is nyerhettem volna vb-t vele<#nevetes1>#nevetes1>.
Csak hát ugye akkoriban ,tele volt zsenivel az F1,mint Prost, Senna és a legnagyobb Sumi 😊 így nem is volt annyira feltûnõ.
Mondjuk azért Mansel se volt piskóta,meg még sztem Hill-nek voltak jó pályái..
99-ben meg ki ajándékozott kinek és mit? Hakkinen megnyerte, önerõbõl.
Vagy 98,ahol Hakkinen egy ûrautóval is csak azért tudott vb-t nyerni,mert a csapattársa SPA ban elvett 10 pontot tõle, 99-ben meg Sumi ajándékozott neki egy másik vb-t.
Szóval a hideg ráz mikor azt írják,hogy Sumit csaló,meg hogy segítette a FIA...<#idiota>#idiota>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ha teljes képet nem is,de legalább valami áttekintést kapna róla.
És nem kell hozzá még jóindulat se,hogy értelmet nyerjen azon állításom,hogy folyamatosan volt !TÚL! büntetve..
Mert ha egy ilyen 98 SPA Coluthardos manõver nem járt örökös eltiltással,vagy a vilnöv féle kavarás...
Szóval itt egyes okostojások mondják,hogy 4 vb címet kapott a FIA-tol,pedig az igazsághoz az van közelebb,hogy legalább 3mat vettek el tõle.
De tényleg nem akarom túl ragozni,de aki 23 éven keresztül minden éveben harcban volt a vb ért,ott nem igazán lehet mit mondani,csak meghajolni.
Hidd el ebbõl már nem jössz ki jól..
A hülyék szembe jönnek és a túloldalon.Én már elég sok mindent láttam és értem meg,így részemrõl ezt itt gyorsan le is zárom <#mf1>#mf1>
Nagyon hiszékeny ember lehetsz....
néztem volna már korábban is ha adta volna a királyi tévé, de csak 77-tõl kezdte adni bizonyos helyszínekrõl így nem álja meg a helyét amit írsz, hogy 81-tõl és csak az osztrák tévé... De mindegy egy a lényeg sumák nem vett részt a csalásokban (mindig ki volt hangsúlyozva a legtöbbet tesztelõ egyén a F1-ben és semmit nem vett észre a szabálytalan fenéklemezbõl az autó viselkedésébõl) és nem baszta ki Vilit sem hillt mezei versenybaleset volt. értem én hogy sumanoid voltál és vagy is de tényket nem kéne elferdítened.
"Amicus Plato, magis amica veritas"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
De mint Hill vagy Vilnöv esetében,akkoriban még a lekörözni kívántak mellé se mertek így bemenni,nem hogy az elsõ helyért elõzni.
Mindkét esetben túl optimisták voltak.
Persze lehet ragozni innen is onnan is,de ilyen esetekben a tény az,amit látni akarsz..
Persze tudom,meg e....................kkora halat fogtam!
Közel egyidõs vagy a lányommal,tehát már akkor nézted mikor még pelenkáztak közben..
Persze nézni és érteni az két különbözõ dolog.
Látod én csak 81 óta és még így sem láttam mindet,mert egyedül az osztrák 1 adta és nem is az összeset,ráadásul egy antenna erdõt kellet telepítenem,hogy valamit lássak belõle...
Értem én! " de meddig van nyitva" by Palik
Azt hitte, hogy Villeneuve kiesik attól, hogy belekanyarodik Schumi ahogy Hill, viszont még nekimenni sem tudott rendesen így õ szívta meg.
Elismerem, hogy gyors volt és voltak jó pillanatai, de voltak undorító cselekedetei amik miatt nem volt a kedvencem.
meg az újra rendelt rajtnál amit sumák megkapott más nem..ezek ilyen dolgok voltak...
Feki G-nek meg..1977 óta nézem a F1-t nekem nem kell bemutatnod milyen volt és mivé vált...
mindennapos volt az olyan eset,sima versenybaleset volt,mint az összes hasonló eset.
Az hogy direkt volt,az csak a te gyermekfejû agyszüleményed,mert abban az évtizedben,csak a Senna-Prost eset volt,amit utólag Senna bevallott,hogy direkt csinált.
A 94 es esetet meg már kár is említeni,fõleg mivel te is abban sorban vagy aki még az eset idejében meg sem született,csak egy kiragadott videó után ítélkezik,úgy,hogy fogalma sincs az akkori történésekrõl...
Mert veled ellentétben,ugyan úgy mint apád én láttam.
Az arrogancia és egó,hozzátartozik ha el akarsz érni valamit.
Ugyan ilyen bunkó Kimi is,csak neked tetszik és ettõl már részedrõl,nem számít ki is õ valójában.
Ezzel semmi baj nincs,hiszen valakinek a kedvence,az azért az,mert elnézi neki,a saját hülyeségeit.
A baj csak akkor van,mikor a sznobsága elvakítja és csak azért hányja le az F1 legnagyobb alakját,mert nem szimpatikus neki!<#mf1>#mf1>