182279
  • Szabi #149682
    haza vitték

beszédről még nem volt szó egyik cikkben sem, jobb esetben tud pislogni vagy kezét/ujját mozdítani
  • IXEMGabeo
    nagyon jó hír:) idő kell a teljes rehabhoz...csak megérte ez a rengeteg kitartás a család részéről...

Kehm eddig nagyon jól kezelte a médiát
  • Master91
    haza mehetett
    kommunikál (lehet hogy folyik a nyála, lehet csak nyögdécsel, de gondolom a tudatánál van, tudja hogy kihez próbál beszélni, tudja hogy hozzá beszélnek meg mit)
    lehet le van pl. bénulva a fél arca

"Ami a jövőt illeti, megértésüket kérjük, a rehabilitációra már a nyilvánosság kizárásával kerül sor”

Biztos hogy nem ő fog grillezni most vasárnap. De szerintem a rehab után nagyon is jó állapotba lesz, fog tudni nyilatkozgatni, fog tudni élni. Biztos hogy lesz valami nyoma azért az egésznek, de nem aggódok érte.

gondolom én
    szóval nagyon is jó hír
  • Szabi #149679
    lehet itt ironizálni, de ez nem azt jelenti, hogy na 1év múlva teljesen egészséges lesz.. az hogy kinyitotta szemét jó jel, de sokat még nem jelent
  • allock #149678
    végre
  • Master91

Már nincs kómában és elhagyhatta a kórházat Michael Schumacher, hétszeres világbajnok Forma-1-es versenyző, aki decemberben szenvedett síbalesetet.

Sabine Kehm, a versenyző szóvivője annyit árult el, hogy most egy hosszú rehabilitációs folyamat veszi kezdetét.
  • Master91
    Jó, mire vártok, hogy jövőhéten beül a futamra ?

A 45 esztendős rekorder már nincs kómában, és felébredt, miközben kommunikál a környezetével, különösen a feleségével és a gyerekeivel, akik folyamatosan ott vannak mellette a balesete óta. Számolt be a hírről a német BILD, miközben Sabine Kehm, az ex-F1-es versenyző menedzsere is megerősítette a hírt: SCHUMACHER MÁR NINCS KÓMÁBAN!

Ezek nagyon jó sorok.
  • Szabi #149675
    "időszakosan már nyitva tudja tartani a szemeit"

azért ez így még nemjelent túl sokat.. attól még lehet teljesen zöldség szinten..
  • G_ArchAngel #149674
    Ez jó hír, de biztos nincs jól, csak jobban.
  • Pluskast
    Friss hír! Úgy néz ki Schumi jól van! :)
  • contraste
    Komoly eroforrasa volt, egy alfa romeo boxer 12 duborgott benne, hmm meghallgatnam milyen vadkan lehetett:)
  • mcmoha
    Csak egy versenyen indult, Lauda meg is nyerte.
  • bardocz
    Jó lesz az Brabhamnak is, és nem turbo volt a kocsi hátulján.
  • Gordon Blue
    nekem az a Ferrari tetszett még nem tudomm fúúú talán a 70 es évekből mikor a turbó kereket a kocsinak a hátuljára tették és nem a mocit pörgette hanem a levegőt szippantotta ki a kocsi feneke alól v mi. rem tudjátok melyik kocsit mondom. na azt kéne
  • Gordon Blue
    az összes mocit sztem ki kéne dobni...és 0 ról felhúzni új mocikat...úgy is van pénz a f1 a pénzesek sportja...kit érdekel hogy ha valami csóró kis ruszki csapatnak nincs pénze, akkor huzzanak el bicajozni f1 meg marad a pénzeseknek ez van.
    had énekeljen a motor legyen folytot v12 meg fölhúzott v10. meg lenen csóró kategória turbós v8 akkal minimum 1000 lóerő dinamikus kerekek stb.
    meg Newei-nak lehessen fejlesztenie a kocsiknak a szárnyait
  • adam46
    Lehet, hogy te egy egészen más Forma 1-et néztél, mint mi. Vagy csupán ennyi izgalommal is beéred.

Hogy miért hanyatlik a Forma 1? Az idióta öltönyös emberek miatt, akik már jó dolgukba nem tudják, hogy éppen mit korlátozzanak le.
  • gg01
    Mai napra van már magyar stream is ( MTV1 ) STARTLAP - DR ; OnlineTV - DR (ORF1) FIFA2014 online live
  • a.carkey
    De te Boutsen drukker vagy, vagy hogy hívják azt a manust aki egymás után 4x nyert! Idén visszavonult, biztos azért halljuk ritkán a nevét. :D
  • gg01

ORF1 -en 14:50-16:10 Le Mans-i autóverseny megy épp ; utánna egész nap (holnap pirkadatig) a FIFA 2014 labdarúgás megy, közte 2x 20 perces autóversenyes műsor.

Szóval az autóversenyek és az összes FIFA 2014 Labdarugó VB közvetítés :

Mind nézhető online : STARTLAP - DR és OnlineTV - DR lapokon.

(Már akit nem zavar hogy németül beszél)

Jó szurkolást.
  • allock #149663
    pár környi izgalom volt csak, de az egész futam közel sem volt izgalmas

de ma már ezzel is beérjük
  • Master91
    elmúlt 4 évbe ritkán unatkoztam, az baj?

nem jó irányba keresitek hogy miért hanyatlik az f1

Pirellit óvni kell? DRs-el lehet csak előzni? most már hang sincs?
  • adam46
    Egy izgalmasnak mondható verseny nem feledteti az elmúlt négy év unalmát. Montezemolonak igaza van, a Forma 1 hanyatlik, nem kell sok, hogy elérjék a gödör alját.
  • Totti5
    Nagyon jól szórakoztam a multkri versenyen, volt izgalom és versweny is. Monti valszeg nem látta, vagy csak azt hogy a kát Ferrarija elveszik a mezőnyben annyira gyatra lett az idei autó is. Menjen, biztos máshol nagyobb reklámértéket kap a Ferrari. ( nyilván nem és ez nekik hatalmas üzlet ). A csapattal foglalkozzon, a hiba bennük keresendő, nem pedig mindenki másban. Vegyenek példát a RB-ről... tesztek után a totális megsemmisülésből álltak fel és már versenyt is nyertek. Ferrari eközben mit csinált?
  • Dietrich
    Bár ez már a sokadik fenyegetőzés, de most igaza van amit mond.
    De abban is biztos vagyok a Ferrari sosem fog kilépni az F1-ből..ha csak maga a F1 nem szűnik meg 1x valamikor.

A Ferrari távozással fenyegetőzik
  • RatBaG #149658
  • Dietrich
    amit aztán megint megtörtek, de ismét helyre hozták.
    szegény vétlan morganos nem tehetett semmiről ő járt rosszabbul.
  • Totti5
    Embertelen amit a szerelők, mérnökök összerittyentek ilyenkor... s hol van még a verseny.
  • Dietrich
    ..és ma már újra a pályán volt vagy van még most is, ha tart az edzés még.
  • Totti5
    Az autó atomjaira hullott. Az eleje ami lényegében csak a felfügg és a kaszni burkolat maradt "egyben"

• RatBaG #149653
  • BooMiller
    nincs de...

• BooMiller
    :D

• Jeffjohnson
    no problem
  • Dietrich
    jogos.
    mea culpa
  • G_ArchAngel #149648
    Görbe tükör
  • ShaiHulud
    szerintem FeikG-ről írta.
  • Dietrich
    ne vagdalkozz!! mutasd azt ahol valakit sértegettem!
    csak nem szeretem a tudatlanokat és állítanak valamit, valakiről..
  • Magnum PI
    Ez az auto hátulja. Szerencsére az eleje nem néz ki ilyem rosszul. A pilóta rendben van.

http://www.lemainelibre.fr/actualite/24-heures-du-mans-enorme-accident-de-loic-duval-sur-laudi-n-1-11-06-2014-93495
  • Dietrich
    nem oválon mérték ők sem..
  • Dietrich
    mégis baromságot írtál róla..