Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Miért? Kell ilyen F1? :)
Nos, pár dolog:
-Eredményhirdetésnél kijelzők vannak, nem fizikai értelemben is megfogható zászlók.
-Undorító ez a spórolás. Remélem nem válik általánossá, de a vonatozás alapján mintha a tavalyi Monacot néztem volna ...
-A Pirelli átment a másik végletbe, pedig fasza lett volna, ha a gumira is tényleg figyelni kell.
-Még, hogy idén nem lesz undorító gumitörmelék a pályán? (by Pirelli) Lófaszt mama. Tele volt megint ...
-DRS mintha nem is lenne. Unalmas, szar versenyeknek nézünk elébe. Egyetlen "öröm" lesz, ha valaki technikai probléma miatt feladni kényszerül.
-Magnussen, Ricciardo, Kvyat korrektnek tűnik, de a többi genya megdolgozhatott volna a pénzéért, legalább egy előzést bemutatva ...
-Nem kaptunk teljes képet, két hét múlva lesz a következő, de előre félek, hogy dögunalomba fullad a harmadik futamra, no nem a merci előny, hanem ez a vonatozás.
-McLaren gyorsnak és megbízhatónak tűnik, a Ferrari megbízhatónak, de hogy gyors-e, na abból szart se láttunk. Hogy most az utóbbinál a célba érés fontosabb volt-e, nem tudom, de kíváncsi lennék egy versenyre még az elején SC nélkül.
-Az 54,5 szerintem az üzemanyag-mennyiség volt ...