182110
  • desigo
    annyira unalmas már ez a "kapcsolják be a biztonsági öveiket" duma
  • bakkerman
    nincs más választása,múszáj beszúrni már az első kanyarban Nico mellé,ha nyerni akar
  • desigo
    Remélem Haminak elgurul a gyógyszere :)
  • HTS s3rg1nh00
    a videjó meg lemaradt.
  • HTS s3rg1nh00
    kösz a válaszokat,igazából csak ezzel az 1 műsorral volt gond,azért kérdeztem...de majd ma a versenynél meglátjuk.

más:azt nem tudom ki vette észre,hogy Rosberg a bajnokok falától más íven veszi be a célegyenest,mint a többiek...állítólag az ideális ívnél az övé 3 méterrel rövidebb,szóval ez is hozzájárulhatott a győzelméhez bőségesen (és tényleg az előző években is így vette,csak senkit nem érdekelt)
  • benőmenő
    Nekünk Digi kábel tv-nk van és most semmi ilyet nem tapasztaltam.
    A kábelt esetleg csekkold, mert nekünk mindig először az m1, duna, stb. produkál képhibát, ha kicsit törik a sokéves zsinór.
  • Matyko92
    Nekünk analóg digink van, de nem találkoztam ilyen jellegű problémával.
  • adam46
    Nekem UPC HD média boxba állandóan képhiba van az M1HD-n, de csak az mtva csatornáin, kockázódik a kép, csúszik a hang, nagyon idegesítő. Hibába mondom UPC-nek, le se szarják.
  • AnuluWork #149426
    Páros-páratlan hely. Minden ettől függ. Egyes pályákon a páros, egyes pályákon a páratlan rajthely ami több előnyt ad. Van olyan pálya, ahol párosként cseszheted, és van ahol páratlanként. Monaco viszont kakukktojás.
  • precise
    " jól kell rajtolni"

Kimi ugyanúgy járt barcelonában, mint alo monacóban. Nem volt helye és el kellett vennie a gázt. Nem a reflexeken múlott, hanem a többi autó helyeszkedésén, nézd vissza nyugodtan a rajtokat.
  • precise
    Ezzel egyetértek, mármint a versenytempóval. Kimi érzékenyebb a fékekre, bizonyos pályákon ez hátrány lehet neki a sok elfékezés miatt. Ha nem ilyen pályán mennek és aránylag jól sikerül belőnie a paripát tudja hozni Alo tempóját. Alo nagy előnye, hogy robot ként tud menni szinte hiba nélkül, sokszor ezzel darálta be Massát is. Mikor a brazil tudta hozni alo tempóját időmérőn, illetve a futam elején, később pár elfékezés stb... és szép lassan lemaradt fél körrel.

Ebben is igazad van, hogy alot előnybe tették pl spanyolban, itt jön képbe a kommunikáció a csapattal. Ugye (ez most nem neked szól) a fanok ezt úgy kommentálják, ha az ő kedvencük tudja ezt, hogy jól kommunikál a mérnökökkel, érti az autót, telemetriát, érett versenyző. Ha az "ellenfél" pilóta ilyen, akkor ő seggnyaló. :)
  • AnuluWork #149423
    UPCnél semmi.
  • HTS s3rg1nh00
    egyébként aki nézte az időmérőt,nálatok is szinte 3-4 mp-enként volt egy képhiba,vagy ez a Digi sajátja volt?
  • IXEMGabeo
    És? jól kell rajtolni erre ennyit lehet mondani...

időmérő olykor mit sem számít, ha a rajtnál elbuksz fontos pozíciókat...versenytempójával semmi probléma nincsen...én úgy veszem észre ott azonos szinten mozognak...most komolyan egyiket se kedvelem én így látom...

és az is feltűnt, hogy Alonsot minden helyzetben képesek előnyössé tenni..ekkora hátszelet én még senkinél se láttam...
  • IXEMGabeo
    Alonso se volt rossz a Minardival nem azt mondtam, de pontok alapján Baumgartner is többet tett le az asztalra:DD felesleges vita főképp azért, mert 2002-ben Webbert is meg lehet nézni mit művelt azzal a tragaccsal...de anno talán Martini volt az, aki csodát művelt e kiscsapat volánja mögött...
  • IXEMGabeo
    Kanada mindig is szolgált izgalmakkal...megannyi küzdelmet, bukást és momentumot lehetne említeni elég a bajnokok falára gondolni...vagy pl itt volt a leghosszabb (több, mint 4 órás verseny is 2011-ben)...

12 óta szvsz gyenge versenyek vannak itt, főleg a DRS miatt...ennek a pályának eléggé betett az a szabály
  • Master91
    Idén talán most másodjára gondolom hogy jó volt az időmérő, és várom a futamot oO
  • gibson9
    Hasonlóra számítok, mint bahreinben volt. Hamilton ott is hibázott a Q3ban az utolsó körén és így került poleba Rosberg. Aztán a versenyen az első kanyarban megelőzte. De ha nem is ott, akkor a futam során szerintem elé fog kerülni.
  • passatgt
    látom sokakat érdekelt az időmérő:D
  • nearo
    Hát igen, holnap én is csak úgy fogom követni, hogy fél füllel hallgatom, közben meg tanulok, aztán ha Szujó "ordibál" majd akkor odanézek.
    Amúgy most is csak Q3 második felét néztem, ezért nem is nyilatkoztam top10-en kívül.
  • G_ArchAngel #149414
    utolso ket futamot mar csak olvastam, szerintem erre sem fogok idot pazarolni, a hireket kovetem, forumot olvasom, de azt hiszem szamomra nem er annyit ez a musor, mint egyeb elfoglaltsagok, amivel eltolthetem azt a ket orat, foleg nyaron
  • nearo
    Rai 10 :(
    Alo sincs sokkal előrébb, bár a "kötelezőt" azért hozta... de ez a Ferrari egy katasztrófa idén
    Button se tud mit kezdeni ezzel a Mekivel, kíváncsi vagyok lesznek e még dobogóközelben
    Vettel szépet ment, megverte két Willams-t... Ric se rossz, meg azért jár Wiliknek is a gratula
    Vergne is jót ment, benne sem volt nagyon több
    És Rosbi ismét az élen... pedig mintha ez Hami pálya lenne, szép volt! :)
  • V43 1105
    Szánalmas, hogy mennyi tapasztalt pilóta, mérnök, kritikus van itt .. Ilyenkor örülök, hogy a külföldi Forma 1-el foglalkozó fórumokra is járok .. akinek nem inge ..

F1Technical.net
  • a.carkey
    Mit Kimizzek állandóan?! :D

Ha nem esik, partiban van, és trükköznie kell a Ferrarinak, hogy Alonsot elé rakja, de Kiminek összejön valami probléma, mint legutóbb egy hülye lekörözés. Ha esik, akkor Alonso jobb. Ez van.
  • Master91
    mi nem tudtunk villantani a minardival :/
  • G_ArchAngel #149409
    Tetszik, hogy a newbie mit erőlködik, hogy vitát szítson, de legtöbben leszarjátok. Csak így tovabb, majd megunja ;)
  • precise
    Ezt a Buttont nem tudom hova tenni, lehet azért látom egy B versenyzőnek, mert a stílusa miatt a futamon eltűnik szem elől, a végén meg odakerül az elejére :) Bár mikor Hamiltont elverte akkor eléggé szét volt csúszva hamilton. Esett-kelt...
  • precise
    Tehát Japánban a 11. hely (két kört adott a csapattársának, még ha egy yoong is) nem elég jó. Volt olyan futam ahol verte a 2 benettont a minardival. Végülis nem olyan nagy szám.
  • mcmoha
    Így kezdődött.

A végén nyolcan értek célba Webber két kör hátránnyal Yoong me hárommal.
  • precise
    Barcelona oké, legyen a taktika. Monacoba megint más közvetítést néztünk. Időmérőn 7 tizedet adott Alo Kiminek amire még azt sem lehet mondani, hogy szoros :) A rajtnál alo is jól indult csak nem volt neki helye így tudta kimi megelőzni. Ez kb olyan mint amikor Massa "életében egyszer" mákkal alo elé került a rajtnál, majd a futamon már persze feltartotta, aztán rászóltak hogy engedd már el ha lassú szar vagy, a brazil cigány azóta azt emlegeti, mert hogy ő előtte volt. :)))))

Remélem Kimi azért magára talál és láthatunk egy jó kis csapaton belüli csatát. alo brutál jó, kiminek meg megvan a hidegvére, hogy ne omoljon össze ez miatt, így lehetnek jó eksönök. Sajna mercinél Hami bedarálja rosberget, így már csak az alo-kimi csata hozhat valamit az évnek.
  • Falcon83
    Azért Webber csodálatos eredményéhez hozzátartozik hogy az amatőr Yoong is befutott a 7. helyen azon a futamon csak akkor azért még nem járt pont.
  • IXEMGabeo
    És igen a 2009-es távozása óta voltak a Ferrarinál is átszervezések így mondhatjuk, hogy Kimi félig meddig "ismeretlen" közegbe érkezett vissza...
  • IXEMGabeo
    Alonso nem igen villantott a Minardival...jó egyszer Fisichot megszorongatta, meg a csapattársát Yoongot, aki félig meddig "amatőr" fizetős versenyző volt elverte...

Webber volt, aki csodát művelt az olasz kiscsapattal rögtön 1. versenyén;)
  • IXEMGabeo
    milyen Button:D miről beszélsz te...

Jenson eleddig minden csapattársát megverte legalább egyszer...Vettellel és Hamiltonnal együtt ő az egyetlen, aki erre képes volt
  • IXEMGabeo
    Nem akarom védeni Kimit, de Európai futamoktól kezdődően simán Alonso előtt volt, Barcelonában a taktikáját cseszték el, Monacoban pedig a Marussia okozott számára defektet így 2x kellett a SC alatt kihozni őt...előtte is talán Bahrein volt tiszta verseny ahol Alonso mögött végzett nem sokkal...pechszéria egyelőre őt éri, nehéz lesz a spanyolt behoznia, de nekem nem tűnik rosszabbnak csak pechesebbnek...
  • precise
    11-12. helyek a minardival, végülis nem villantás. Tényleg nem ugyanazt a közvetítést nézzük :)
  • precise
    Akkor legyen így!

Kimi a jobb, alonak csak annyi a szerencséje, hogy ráépítették az autót :) Ha jövőre kimi lenyomja alot akkor majd az alo fanboyok legalább tudják, mondani, hogy alo jobb csak kimire építették az autót :)

A red bull-t meg biztos ric-re építették idén!

egyesek fájdalmasak tudnak lenni :)
  • Master91
    Alo minardival? oO

Mellesleg ezek elég rég történtek, egy sokkal másabb F1-be...

És a rá épített autó miért lenne fájó?
    Kb. azt tudják milyen illatút fingik Alonso, jön Kimi, 0 ismeretségük van róla szinte.
    (igen, tudom, volt ott pilóta. Mikor is ????)

És akkor nehéz elhinni hogy Alonsonak fekszik jobban az autó??? :D
  • allock #149396
    Ahogy Kimi a Sauberrel.
  • precise
    Bocsi csak ritkán járok ide, nem olvastam vissza, csak leírtam a véleményem. Ez a ráépített autó szöveg is annyira szar, hogy fáj.

Egy jó pilóta beül egy fos autóba és azonnal villant. Tette ezt Alo a minardival, vagy sumi a jordannel, senna-t nem is említem. (stb)

Kimi belépett a massa, bari, webber, button, táborba. Pedig vártam ezt az évet, végre egy jó kis csata a ferkánál, erre kimi csalódást okoz.