Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Én meglepődtem, hogy nem kértek/kaptak több időt de lehet az van a háttérben, hogy úgy voltak vele, hogy fejlesztenek tovább és ha nagy a baj és vergődnek a csapataik akkor úgyis engedélyezi az FIA, hogy a közben már elkészült fejlesztéseket behozzák, mint ahogyan ez korábban is volt. Tehát a Renault-nak kvázi "érdeke", hogy év elején vergődjenek a csapataik de meglátjuk mi lesz.
Első futamra én Merci pole-t jósolok ha az első sor is az övék akkor behúzzák a futamot ha a Ferrari 4nél rosszabb helyről rajtol akkor max dobogó és jó lenne ha a Mclarennél feltűnne megint egy bombaerős újonc és visszatérnének a vb harcba Button bácsival.
A Merci és a Ferrari pilóta párosa a legütősebb, remélem botránymentes lesz az év és hatalmas de sportszerű csaták lesznek csapaton belül. Rossz példa de egy olyasmi tetszene mint Webber és Alonso egymás közötti sportszerű de kemény csatái. Ha ebben a 2 csapatban ülő pilóták közül valaki hozná el a vb-t akkor én már elégedett lennék de ha netán Mclarennél feltámadna Button vagy az új fiú villantana egy botrányosan nagyot akkor annak is tudnék tapsolni. Jó évnek tűnik. Reméljük senki sem fog dominálni és végig izgalmas lesz.