182110
  • Minstrel
  • bakkerman
    Sutil nézése epic,gondolta magában ez a két divatmajom mi a szart csinál :DD
  • Count Adyn
    Én úgy látom Hami felnőtt fejben is mostmár, az a hajszál amivel mindig nyer, na az különbözteti meg a bajnokot a jó pilótától:)
  • b-type
    Még sem nyert. Márpedig ha valaki gyorsabb az nyerjen....különben mire jó?
    Mondhatnám azt hogy minden jó így, Rosberg legyen csak mindig második hiszen Hamilton-nak drukkolok (meg Grosjean-nak persze), de valójában nem bánom ha meg van verve, csak legyen csatában.
    Amikor Rosberg odaért, egyik futamon kellett hozzá az SC, a másik futamon meg Hamilton-nak nem jött be a beáll.
    Amikor Rosberg-nek nem jött be a beáll, kapott 18 másodpercet Hamilton-tól.
    Amikor Hamilton-nak nem jött be a beáll, akkor harcban szűken nyer Rosberg előtt.
    Nekem Hamilton mellől hiányzik Alonso, Alonso megverte volna csatában (talán), mert ha ő gyorsabb az látszik is.

egyébként az alattam lévő képsorozaton Hamilton nem tudja hogy Alonso első kamerából fényképezi saját magát ... :)))
  • RatBaG #149030

• IXEMGabeo
    tavalyi évben volt aránylag nyerőképes autója először...évekig szenvedett a Williamsban majd 3 évig Schumival karöltve a dilettáns Mercedesben, akik 5. évre álltak össze és a szabályok is nekik kedveztek 100%-osan.

Hamilton összeadva talán 1 szezont (2009 eleje, 2013 év vége) töltött úgy, hogy nem volt alatta olyan technika, amellyel ne tudott volna nyerni nehezen

Minden attól függ ki hova igazol, vagy hol debütál...
  • Master91
    8 év alatt talán most van először szerintem ütőképes autó alatta

Mercivel eddig 0 esélye volt bármire. Jó, van 1-2 győzelme (tavaly Monaco), de hát tudjuk milyen volt az a futam..

Most van a legjobb éve , az biztos. Köszönhető nagyon erősen a Mercinek. De jól kihozza amit kell.
  • allock #149027
    Rosbi majdnem olyan mint egy Button nekem, vannak jó, meg rossz futamai, de nem stabilan kiemelkedő, néha még villanthat azért. Egy vb talán van benne, de már elég régóta van az F1-ben(8éve) kiemelkedő eredmény nélkül. Ha a mercivel nem ér fel a csúcsra, akkor később lehet már semmivel.
  • Peppus
    Nálad mindig Rosberg lesz a nyertes.. Még szerencse, hogy mindenre van magyarázat :D
  • IXEMGabeo
    ja tavaly meg orrba szájba verte a második félévben Hamit;) és hány dobogót dobatott el vele a csapat (Japán, Szingapúr, India)...év végi összesítésben nem kérdés ki végezhetett volna előrébb...
  • IXEMGabeo
    4-ből 2 alkalommal simán Rosberg volt a gyorsabb...a gumitaktika is kedvező volt neki...Bahreinben is egy hajszállal maradt le mindent megtett, elkoptak a gumijai SC ide vagy oda, itt pedig részben taktikai hiba volt szvsz, az, hogy 2x is 2 körrel később hozták ki, amivel időt vesztett miközben Hami kerékcseréjét 2x elrontották...ezen a 2 futamon legalább ugyanannyira győzelmet érdemelt volna...Maláj és a kínai futammal kapcsolatban nincs vita ki volt a jobb...
  • a.carkey
    És ez most jót tesz a sportnak?

1988 pl. csodás lett volna, két pilóta harcáról szólt az év, Piquet a Lotusban bénázott, Berger alatt folyamatosan kigyulladt a Ferrari, csakhogy
    -Schlesser kitette Monzában Sennát, győzött Berger, nem lett meg a 16/16;
    -105:94re Prost nyert, mégis Senna lett a bajnok.

Röhögnék, ha a legutolsón Rosberg hasonló módon húzná be, és a duplapontokkal lenne bajnok. :)
  • pedobear
    http://formula.hu/hirek/153/383/90317/a-mercedesnel-ugy-erzik-meglehet-a-19-19
  • Stockbauer33 #149021
    https://www.facebook.com/f1.hun/photos/a.274102049280849.72811.273744229316631/768338029857246/?type=1&theater

http://www.mercedesamgf1.com/en/news/2014/2014-monaco-grand-prix-preview-nico-rosberg/
  • Stockbauer33 #149020
    https://www.facebook.com/f1.hun/photos/a.274102049280849.72811.273744229316631/768338029857246/?type=1&theater

• V43 1105
    Bocs ha már volt ..

• b-type
    ..háát lehet hogy majd orrba ver a valóság, de Rosberg jelenleg nem olyan jó, nem rossz..de én ALonso-t hoznám Rosberg helyére, mert ő szvsz megverte volna a Bahrain-ben, és amágy is szeretném látni őket két jó autóban.
    ..Rosberg némely versenyen túl sokat kap (versenytávon), egyébként én sem tartom rossz versenyzőnek.
  • Totti5
    Megvan benne, de tud gödörbe is kerülni és Rosberg akkor simán elé vághat, hisz kb ugyan azt tudja, csak ott van 'mögötte 1 méterrel'. Nem kell Rosberget leírni, nagyon nagy nyomás alatt tartják egymást. Előző futamon is szinte ugyan azt hozták.
  • Master91
    DEHOGY IS

nem ugyan az az autó
  • V43 1105
    Én is, látszik, hogy ennyivel is, de jobb Hamilton, hiába sztárolják páran Rosberget.. azért mégsem ugyan az a kategória, Hamiltonban megvan az a +5-10% ami kell ahhoz, hogy kettejük közül kijöjjön győztesként, ha tetszik, ha nem! :-P
  • b-type
    ..más Hamilton drukkerek lehet, én bírom ezt az idényt. :)
  • Totti5
    Elmentek otthonról. Tudjuk be a korának.
  • Master91
    http://www.gphirek.hu/f1/20140516-f1-a-koltekezesi-verseny-miatt-keves-a-gyoztes.html

"az elmúlt tizenkét hónap során csak hárman – Sebastian Vettel, Lewis Hamilton és Nico Rosberg – állhattak fel a dobogó tetejére."

:D
  • bakkerman
    aztamocskos,persze tapadt a szeme a visszapillantóra,látta hogy jönnek,de nem lehetett kellemes érzés amikor ~300-as tempónál két oldalról elvillan két autó :D
  • V43 1105

Én összeszartam volna magam Zonta helyében !! :D
  • nearo
    de egyébként 2000-ben már nem volt Stewart, hanem Jaguar, Zonta meg BAR-ban ült... szóval mindketten benéztük :D
  • nearo
    tééényleg, kösz... arrows 2000-ben már rég fekete-narancs volt
  • Botond #149007
    Mert itt a 3-4 fedelű első szárnyat lehet tökéletesre fejleszteni, olyan meg nincs se a hondán, se a bmwn, de a mercin, se semmilyen utcai autón, így nettó pénzkidobás minden fejlesztés amit az F1ben csinálnak. Amíg lehetett év közben motort, váltót, stbt fejleszteni addig több autógyár volt itt.
  • Master91
    Miért, mikor volt ez az autó gyárak versenye? oO
    10 nagy autó gyár csapata...
    Mindig többségbe voltak azok a csapatok amiket nem az autó gyárak futottak

És amúgy se ilyen egyszerű a szponzorálás mint ahogy te le írtad amúgy.
  • bakkerman
    stewart
  • kabel15
    De miért nincs megszabva egy fix keret ami mindenki hajlandó bele pakolni, az F1 be. De ebből a keretből ne kelljen spórolni, lehessen venni motorokat tesztelhessék ezeket. Kis csapatoknak is nagyobb sponzorokat kéne szerezni, vagy ha nem is nagy szponzor legalább sok kicsi amik ki termelik nekik az évi kiadásokat+ fejlesztési költségeket. A nagy gyártó cégek BMW HONDA NISSAN FERRARI és hasonlóknak kéne lenniük az alap cégeknek, ezekhez társulnának a reklám sponzorok, és meg lennének oldva a költségek. Most ilyen Torror Rosso és hasonló névtelen valamik miatt meg vannak húzva a költségek, persze drága spórt, de ha nem képes bele ölni azt az összeget amit kell akkor minek nyafog? 10 csapat 20 autó nagy autógyártók versenye, ennek kéne lennie a fő irány vonalnak. Nem is értem, hogy miért nincs tele az F1 autó gyártókkal.
  • Jeffjohnson
    Ezek a fránya Hamilton fanok semmi sem jó nekik. Bezzeg, amikor Vettel nyerte zsinórban a versenyeket az milyen izgalmas volt, hát még, amikor Schumi a ferrarival na aaaazzzz milyen izgalmas volt . 5 verseny után 3 pont van a 2 első pilóta között de klinikai halál állapotában az F1. Még jó, hogy senki sem kényszerít, hogy nézd...mi lenne veled.
  • nearo
    megnézném ezt az arrows (?) belső kamerájából is^^
    meg hogy mi villant át a benne ülő pilóta fején
  • Magnum PI
    Saját csapdájába esett bele az FIA. Az évközbeni fejlesztések/tesztelések korlátozása odavezetett, hogy egész évben az fog nyerni aki a legjobban eltalálta az év elején a konstrukciót. A többieknek esélyük sincs innen felzákózni.
  • pedobear
    Niki Laudát bántja, hogy a Red Bull átkeresztelte azt a kanyart, amely eddig az ő nevét viselte a Red Bull Ringen. A szakember azt gyanítja, hogy mercedeses szerepvállalása állhat a dolog hátterében.
  • AnuluWork #148999
  • IXEMGabeo
    Hakkinen-Schumi évek is izgalmasak voltak;)
  • G_ArchAngel #148997
    Szerintem hullamindegy. Ez a 2014 annyira szar, hogy Hamilton-fanok is panaszkodnak. Alapvetoen klinikai halal allapotaba kerult az F1.
  • Jeffjohnson
    De értem,csak én másképp látom a dolgokat. Te meg gondolom nem hittérítő vagy, így jobb híján fogadd el, hogy más ember másképp látja a dolgokat.
  • Jeffjohnson
    Prost-Senna soha többet nem lesz! Legutóbbi igazán izgalmas évek akkor voltak, amikor Schumi Hillel ölte egymást a VB-ért. Viszont az utóbbi évek RB uralom (dögunalom) versenyeihez képest ebben az évben legalább az első helyért is volt már verseny. Legalább kiderül ki a jobb a Merciben. Ha Rosbergnek ebben az évben nem is jön össze ő akkor sem adja fel és jövőre újra fog próbálkozni.