Megérzésem szerint Mclaren győzelem lesz, sztem Button behúzza az elsőt...Mercit erősnek érzem, de valahogy tuti megbízhatatlanok lesznek ők is:) Ferrarisok dobogósok lesznek, a Williams és a FI is ott lesznek az élmezőnyben talán a Sauber bár kétlem és utánuk fognak következni a Renaults csapatok...meggyőződésem, hogy sajnos a Caterham lesz a mezőny végén:((( még a Marussia is jobb lesz náluk szinte borítékolható. Toro Rosso se lesz jobb...
Igazán nagy előrelépést tavalyhoz képest a Williamstől érzek esetleg a Mclarennek nem lesz olyan tragikus szezonja, mint tavaly sztem idén bőven dobogóra, esetleg győzelemre esélyes autójuk lehet. Mercedes pedig a Red Bull örökébe léphet akár a látottak alapján.
Bullok szerintem a szezon elején szenvedni fognak, még az sincs kizárva az első néhány futamon célba sem érnek Vettelék. Szezon második felében, ha megoldják a megbízhatósági gondokat akkor győztes autójuk lehet akár hisz náluk a szakértelem és a költségvetés is...
Lotust nem tudom hovatenni...szerintem ők a Renault miatt szintén középmezőny bár állításuk szerint győztes autót építettek, amelyek alapjait bőven a tavaly szezon elején lerakták már...csakhát az a fránya Renault motor a hátrányukra válhat...
Kíváncsi leszek én sztem Mercedes-Mclaren harc lesz az előkelő időmérős pozíciókért...