• paj01
    Marhaság ez a közutálat...Van 4-5 top pilóta a szurkulók kb ezek között oszlanak meg plusz van még az egyéb kategória meg aki csapatokat preferál fixen. Nyilván csak 1 vb lehet ezért a szurkolók 80%-a "utálja" mert nem az övé nyert. Ennyi. Én tisztelem az RB-t, nagyon érdekes végig követni, hogy 2005-től hogyan jöttek fel, építettek top csapatot és darálták be a nagy csapatokat.
    Emlékszem mikor Vettel gyerek bekerült a BMW-vel meg a torro rossoval, még röhöghetnékem volt h mit akar ez a kis takony itt?:D Főleg mikor eleinte megcsinálta a tipikus zöldfülűs bakikat. De utólag visszanézve, bömössel ugye pontot szerzett és mikor volt egy két esős nehéz verseny azért rossoval elég jól teljesített/futamot nyert. Nem véletlen tart ott ahol tart.
    Szokás még szidni a drs/kers kombot. Ezek az emberek szerintem elfelejtették már az évezred eleji versenyeket mikor 4-5 előzés volt egy futamon az is a boxban:D Érdemes visszanézni egy két futamot. Szerintem pont jó ez az előzést segítő rendszer így. Ha olyan könnyű lenne az előzgetés vele akkor oda-vissza előzgetnék egymást de nem ez történik. Alapvetően a gyorsabb pilótát segíti és ez így van jól.
    Anno én is utáltam Schumachert főleg mikor Hakkinennel, Raikkönennel szemben nyert, ma már tisztelem, elismerem a tudását, akárhogy is volt, a legnagyobbak közé tartozik. Ugyanez él Alonsora is pedig 2005 miatt őt is utáltam:D Néha nehéz objektíven szemlélni a dolgokat mert az utálat egyszerűbb, könnyebb engedni ennek primitívebb megnyilvánulásnak mint beismerni, hogy nem a mi kedvenc pilótánk a nyerő. Majd kinövik ezt a vettel gyűlöletet az érintett emberek:)