182110
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#148514 a többi mercedes is versenyzett egymással. -
#148513 Haha szobamerleggel csapatjak xD -
G_ArchAngel #148512 Hamilton az új Vettel.
Rosberg szépet mentett. Alonso erőn felül teljesített. Ricciadro továbbra is megszolgálja a belefektetett bizalmat.
A többieknek indulni sem kellett volna.
Húzok vissza nézegetni a szemhéjam belső oldalát. -
G_ArchAngel #148511 Sky-on mondták, hogy az nem hívatalos értek, hanem egy kalkuláció. A tényleges adatot csak a csapatok tudják. -
#148510 kozvetitok kalkulalt adatokat mutatnak -
Chris Lowe #148509 De láttam. Versenyzett a két redbull egymással meg a két mercedes egymással. Viszont a mercedes és a redbull(vagy bárki) nem tudott egymással versenyezni.
-
Chris Lowe #148508 Hogy a fenébe van, hogy nekünk a képernyőre kiírják rosberg üzemanyagfogyasztását, a csapat meg nem tudja, kérdezgetik a pilótát???
Rossz a telemetria a csapat felé, de a közvetítők látják... -
#148507 asszen nem lattad az elozo futamot -
Chris Lowe #148506 Kobayashi megelőzte vettelt. :-)
Ennek a versenynek az a szerencséje, hogy reggel van, ebéd után már rég bealudtam volna... Pocsék az idei forma1. -
gg01 #148505 A kommentátorok mindíg azt mondják : "Telibemassza" Kiváncsi vagyok , mi lesz ha 1x eltalál valamit és be kell mondani : " Telibemassza - Telibekapta " :D -
#148504 annyira jo lenne,hogy mikor belso kameras felvetel van 1 autoba, kicsit a kommentatorok befoghatnak + ne akkor nyomjanak be radio adast
ja es Alonso sir -.- -
#148503 Sárga zászlózott az egyik bíró valamiért. -
#148502 Mi volt ez a lassusag a felvezeto kor vegen? -
gg01 #148501 9:00 Forma-1 Kínai Nagydíj Online : STARTLAP - DR és OnlineTV - DR lapokon ( külföldről is ) --- 11:00 ünnepi szentmise -
#148500 „Azt hiszem, Alonso és Räikkönen is igen keményen harcolt ezért az ülésért, így szép volt megmutatnom nekik azt, hogy jó döntést hozott velem a Red Bull. Ez mindenkinek segít a csapatnál.” -
#148499 Ricciardo: Alonso és Raikkönen is keményen harcolt az ülésemért! Wtf? :D -
Stockbauer33 #148498 http://www.motorsportal.hu/forma1/komoly-krizisben-lehet-a-ferrari-c55291.html#.U1MaJlccYp1 -
#148497 már alig várom a holnapi futamot...
-
#148496 Még iPaden is megy, jobb töltési sebességgel, mint a mindigtv app. Köszi! -
#148495 Régen meg mindenki a linkeket vadászta, most meg az a baj, ha van? Egy sima köszönöm is elég lett volna válasznak. -
#148494 Holnap is berakod? -
gg01 #148493 21:40-23:25 MTV2 : F1 Kínai Nagydíj időmérő ismétlése. Online : STARTLAP - DR és OnlineTV - DR lapokon ( külföldről is ) -
#148492 Erre év végén érdemes visszatérni. Hamilton pl most elkapta a lényeget, de volt már ő is lejtőn amikor nem jöttek össze a dolgok... idén is lehet, persze ne legyen:). Vettelnek gondjai vannak ez nyilvánvaló, mint ahogy Kiminek is, de ezeken úrrá lesznek idővel szinte biztos. -
IXEMGabeo #148491 tavaly a szezon elején Hamiltonnak jobban feküdtek a pályák...év vége fele jönnek majd Rosberg helyszínei...nincs ez lefutva, de ma Nico tényleg belehibázott párszor...simán verhette volna a Bullokat
Ricciardonak nagy grat, óriási, hogy Vettelt milyen szépen tartja:) -
#148490 Nem elég ez egy technikai sportban? :D
Alonsoról meg egyelőre annyit tudok, hogy vízen jobb, de mivel Kiminél volt két pöccintés, meg egy nem Ferrarinak kedvező pálya, ahol Alonso is pont előtte végzett, egyelőre még nem nem nyilvánítanék véleményt. Alonso ott van 2010 óta, Kimi most jött vissza. Az autót Alonsora építették, a motor még nem az igazi, és nehéz az egész konstrukció, ráadásul Kiminek folyamatos technikai gondjai vannak. -
Chris Lowe #148489 Csak azt nem írtad miért is vezet rosberg... merthogy az angol kiesett Ausztráliában motorhiba miatt. Lajost újra összerakták fejben és így időmérőn és versenyen is stabil. Rosbergnek összejöhet pár futam, biztos vannak olyan pályák ahol ő a jobb. Alonso sem azért jobb rai-nál mert volt három esős időmérő, hanem mert egyszerűen gyorsabban vezeti a ferrarit. Szárazon-vizesen. Tudod ez ilyen egyszerű. Lehet az is benne van, hogy alonsora fejlesztettek, meg massa feltartotta most a finnt meg a múltkor belementek meg nem tudott pénteken az első időmérőn tesztelni, meg....de a lényeg ugyanaz mint hami-rosberg esetben. A spanyol jobb pilóta. Koba is jobb Ericssonnál ez látszik, mint ahogy bianchi is. Vettel-ricciardo érdekes eset, eddig nagy az ausztrál, meglátjuk mi lesz. Perez-hulkenberg is érdekes még. -
gg01 #148488 MTV1 : F1 Kínai Nagydíj reggeli időmérő ismétlése. Online : STARTLAP - DR és OnlineTV - DR lapokon ( külföldről is ) -
#148487 Vörös Csaba -
#148486 Nagyon szép győzelem volt :) Ki közvetítette a futamot? Mert az viszont botrányos volt. -
#148485 És nyert Tomi, gratula! -
#148484 Meglett az 1. győzelme Tominak!! -
#148483 sztem a múltkor nagyot bénázó Giovesi sem rossz, de majd meglátjuk mi lesz mindjárt :)
Hajrá Tomi -
#148482 Már összehozott 1x. :D -
#148481 engem mondjuk hidegen hagy kimi, de nem hiszem, hogy ő ilyet össze tudna hozni.
szerinted ez forma 1-es pilótához illő szint? az agyhalott amcsi kertvárosi anyukák szoktak ilyet csinálni, hogy hátrafordulnak a gyerekhez vezetés közben, aztán tekerik a kormányt.
pásztorkánk alól meg elfogyott az út, ő meg kanyarodott tovább, rofl. -
#148480 Christian Horner tisztában van vele, hogy hol maradnak le a Mercedesektől a sanghaji pályán. „Tudtuk, hogy a 3-as szektor lesz ezen a pályán az Achilles-sarkunk, ez még ilyen körülmények között is igaz volt. A sebességünk az egyenesben nem olyan jó, mint a Mercedeseknek, nagyjából 7 tizedmásodpercet veszítünk ott körönként” – árulta el a Red Bull csapatfőnöke.
Horner nem a levegőbe beszélt, a sebességmérésből kiderült, hogy az időmérőn a pálya hátsó egyenesében – amely 1170 méteres hosszával a szezon leghosszabbja – a Mercedesek kereken 20 km/ó-val nagyobb sebességet értek el, mint a Red Bullok. Előbbi csapat volt a leggyorsabb, utóbbi pedig a leglassabb a mérési pontnál. -
#148479 Ja, ha Kimi babrál és bassza telibe a falat az vagány dolog mi?..
Maldonado szétesett totálisan, ami érthető is, hiszen egy romhalmaz csapathoz szerződött. A Williamsnél sem volt egyszerű, de végre volt egy kellően agresszív (néha túlságosan is) pilóta a mezőnyben.
Anno a Hamiltonos incidense miatt utáltam, de én továbbra is egy Montoyát látok benne, és nekem hiányoznak az ilyen pilóták a mezőnyből.
Sajnálom ezt a szerencsétlent.
-
#148478 ez tényleg egy kretén, erre már nincsenek szavak...
http://sportgeza.hu/forma1/2014/04/19/egy_igazi_hubazz_pillanat_maldonadotol/ -
#148477 14:00-tól eurosporton KPT versenye!
tegnap övé volt a legjobb idő.
nagy kár, hogy itt tud csak indulni és nem GP2 vagy WSR 3.5-ben, mert innen nagyon kilóg és felfelé. -
#148476 Volt már 7xes is, úgyhogy szerintem ha tenni kell, akkor a németre tesznek, bár már az is volt. Dilemma. :D Békén fogják hagyni őket az utolsó versenyig. Max. megint Vettel nyer! :D -
#148475 egy ideig engedik őket versenyezni tiszta lapokkal,aztán június környékén már eldől,melyik mehet a VB-ért. Rosszul nem jár a Merci semmiképpen,vagy lesz egy kétszeres VB-jük,vagy egy német,német csapatnál