G_ArchAngel#145141
Mindig azt utaljak, aki sikeres. 2008-ban Raikkonenen karorvendtek 2007 utan, 2005/2006 utan Alonso bukasan rohogtunk, MS-bol is eleg lett 2004 utan.
Talan csak Button, akivel senkinek nem volt semmi baja.
Most Vettel a sikeres. Ha Hamilton lenne, akkor biztos, hogy Alonsoval nem lennenek pajtasok, hanem a spanyol a nemetet szeretne es a britet gunyolna, hogy Newey ellen versenyez.
A media meg jol felhasznalja ezt, mint tuzeloanyagot, holott meg egy naposcsibe is tudja, hogy Newey onmagaban max papirrepulot hajtogatna, kicsit keves egy ember egy vilagbajnok csapathoz.
Majd meglatjuk James Allison mit tud kezdeni a Ferrarival, igy hogy nincs korlatolt budget. Keves penzbol es meg tobb adossagbol csak sikerult egy dobogora eselyes Lotust osszelapatolni a csapataval 2 even keresztul, most nem lesz ilyen gondja, minden a rendelkezesere all, ket VB cimre is eselyes pilotaval.
Ha az RB jo is lesz, akkor is hozniuk kell a konstuktorit, mert hiaba vagyok Raikkonen-fan, azt en is kenytelen vagyok elismerni, hogy ezt a fiatal nemetet senki nem fogja tudni elverni, amig Top3-as autoban ul. Ennyivel egyszeruen jobb a tobbieknel. Talan Hulkenberg tarthatna a lepest vele azonos autoban, de konstans verni o sem tudna.
Ez egy szerintem velemeny, nem objektiv teny, szoval nem kell szetkapni, mint a csokinyuszit ;)