• IXEMGabeo
    pontosan értem miről beszélsz, te meg nem vagy képes reagálni a Rosberg-Hami párhuzamra amiben nem is volt igazad...

Pontozásos rendszer változik, de az nem Vettel hibája. Itt van az, hogy Alonso 1571 pontot szerzett. Rekordnak rekord, de hol érdekel ez bárkit hisz nem is egy pontozás alapján jött ez neki össze. Nem tudjuk mire lett volna képes a hőskorban a jelenlegi mezőny...Ahogy azt sem, hogy egy Hill, Schumacher, Villeneuve, Montoya, Barrichello, Coulthard, Hakkinen, Fisichella stb. pilóták sokasága. Más korban és szabályrendszerben versenyeztek. Schumi többet is kihozhatott volna ebből a 3 évből, de ahhoz mérten ahogy teljesített bőven lehet rá mondani, hogy elképesztő, amit művelt ennyi idősen és a legjobbak képes volt a versenyt felvenni 1. évét leszámítva. Körülmények nem segítettek neki. Az, hogy egy Fangio, Clark, Senna, Brabham, Stewart akár Lauda, Prost, Pique mire lettek volna képesek manapság nem tudjuk meg. Valószínű ugyanezek a különbségek lettek volna köztük is talán Prost egy picivel jobban profitálna mivel ő volt mégiscsak a professzor, aki tökéletesen képes volt a spórolásra. Ezt sosem tudjuk meg mindenesetre ők sem felejtettek el vezetni. És Vettel is nagyon jó hidd el nekem akárki akármilyen hadjáratba kezd ellene. Én többször hangot adok annak, hogy Webbert látványosabban elnyomják, mint anno Barrchellót és mostmár egyértelműen látszódik az is, hogy sokkal több a műszaki gondja, mint Vettelnek. Nem ezt érdemelné, de azt tegyük hozzá, hogy konstans még a legjobb 2010-es évében se tudott lenni akkor is voltak hibái ennek ellenére azt a vb címet megérdemelte volna.