182279
  • Szabi #146063
    a Dead Rising 4-ben elférne... :D
  • Jeffjohnson

Huhh, itt még lehetnek...
  • Jeffjohnson

Alonso és a karácsonyfa
  • kabel15
    Valószínűleg 3-4 futam után, amelyik megoldás jobban sikerült, a többi csapat is elindul abba az irányba. Teszem azt, a Lotus sorra jobb időket fog menni mint a Ferrari, ezért a ferrarin is idővel meg fog jelenni ez a "2 orr" megoldás. Ezeket most hasra ütésre írtam.
    De amúgy tiszta érdekes, hogy szinte mindenki más megoldást talált.
  • Master91
    Nem az orrokon fog múlni a sikerA Ferrari technikai igazgatója, James Allison szerint az egyes autók merőben eltérő orr-részeinek nem sok hatása lesz a teljesítményre. "Nincs sok hasonlóság az autók között, hiszen az orra vonatkozó szabályok elég nagy szabadságot engednek meg, ezért mindenki szabadon kísérletezhet" - mondta. "Azért nem csak egy megoldást láthatunk, mert ez nem különösebben érzékeny terület - sokféle verzió működhet."

"Korábban egy másik csapat autóján dolgoztam (Lotus) , ők egy nagyon agresszív megoldást választottak. A Ferrari más úton indult el" - tette hozzá. "Ez igazából ne sokat jelent, de az orrok jó beszédtémát adnak, hiszen ott vannak az autó elején."
  • BooMiller
    A Caterham jelenti, a szerelők nagyon boldogok, hogy nem kellett elfutni a boxutca végéig.
  • kabel15
    "RB10?! Hahó! Merre vagy? Csak nem van egy kis galiba az akksi környékén?"
    F1-live comment :D
  • HTS s3rg1nh00
    badass
  • Totti5
    Gábor Wéber
    Azért ma már jobban alakultak a dolgok, összesen 331 kört tettek meg az új autók Jerezben. Habár Button zárt az élen, de ennek nem sok jelentősége van (azon kívül, hogy ma működött a McLaren), viszont Rosberg 97 köre a Mercedesszel biztató folytatás volt - legalább is nekik.

Renault motoros autó ugyanis ma alig volt a pályán, mert a Red Bull és a Toro Rosso energiatároló rendszereiben hibát találtak, amit holnap reggelre elméletileg kijavítanak a franciák. A probléma a Caterhamet nem érintette, mert máshogy integrálták a rendszert, Marcus Ericsson azonban így is csak 11 kört tett meg ma.

Biztos, hogy jönnek még hibák, de ennyire nyers autókkal sem annyira rossz már az élmezőny tempója, és az igazán teljesítmény orientált megoldások még fel sem kerültek az autókra.
  • RatBaG #146054
  • IXEMGabeo
    vannak, akik kicsit túloznak nem kell foglalkozni vele...

itt szerintem senki nem túloz vele kapcsolatban normális megemlítik páran, hogy éppen milyen a helyzete és kész...azért december legvégén ez az infó nagyon sokkoló volt. Bevallom nekem taccsra vágta teljesen az év végémet az amúgy is "fantasztikus 2013-mat" és nem hazudok, de kurvára kivoltam 2-3 napig ez miatt, hogy akkor lehet az ikon, a gyerekkori bálványnak így kell eltávoznia?!

Viszont ilyenen nem szabad megragadni az élet megy tovább, mert úgyis meghalunk mind csak érted, eléggé sokkoló volt...
  • repvez
    Nem is a cikkekel van a gond hanem azokkal akik olyanokat irogatnak , hogy nem tud aludni miatta meg, hogy schumis polóba jár amig fel nem ébred, aztán amig nem történt meg a baj, csak akkor mondta ki a nevét mikor megkérdezték, hogy ki (volt) a kedvence az F1ben,de azt nem tudta volna, hogy azÓta mit csinált. Most meg minden hirre millió smile jelet rak meg 10 helyen likolja ugyan azt a cikket.
  • IXEMGabeo
    Azért ott látszik meg kik azok, akik igazán szerették, akik az F1-en kívül is foglalkoztak vele...a mindennapi életünk ettől nem állt meg, de azért, ha van info nem árt megemlíteni. Massáról is hetekig cikkeztek miután a baleset megtörtént vele...
  • repvez
    Lehet nem lesz népszerű amit mondok,de már kikivánkozik belőlem.
    Elöre bocsájtom, hogy én is sajnálom Schumit ami történt vele,de Ő is csak ember.

És már egy kicsit kezd tele lenni a törpöm ami körülötte megy.Mert néhány ember (nem csak itt) Úgy irkál mintha valami közeli hozzátartozójával történt volna, és ha szivecskéket meg kitudja miket irkál mindennap akkor valamit is változtat a helyzeten-mind Sumi mind annak aki irogatja - az életében ha változik az állapota.

Érdekes, modon amig nem történt meg vele a baleset , a nagy rajongók addig nem linkelgettek és irogattak ilyen üzeneteket. Nem posztolt senki sem cikkeket, hogy miket tesztel meg merre jár a mercivel. Már nem volt az F1 ben és már nem beszéltek róla csak a F1 kapcsán merült fel néha a neve, de a napi dolgai senkit nem érdekelt.

Most meg hirtelen milyen fontos lett mindenkinek.

Bocs ha valakinek a lelkivilágába gázoltam
  • McCartman
    Az a sejtésem, hogy megpróbálták már kihozni a kómából de nem sikerült és ezt nem kötötték a nyilvánosság orrára. Sajnos nem valami jók a kilátások.
  • Dodo55
    "Talán csak ez basz fel, hogy minden úgy fel van fújva mint ha most lenne mindennek a vége."

Mert felcsillant a remény, hogy 3-4 év után végre nem Vettel mutatóujjáról fog szólni a Forma 1...
    Teljesen normális ez a reakció az emberek részéről, még csak kárörömnek sem nagyon nevezném (hiszen a változatosság kell, sok volt már a Red Bullból)
  • IXEMGabeo
    felvette a tempót:) a végére mindenképp...

viszont szorítani kell neki, hogy az ébresztésre megfelelően reagáljon
  • G_ArchAngel #146046
    En palyafutasa vegere megkedveltem az oreget, nagyon szoritok neki, hogy felepuljon, de azert szerintem ideje tullepni ezen, az o ideje lejart, hiaba volt az F1 tortenelmenek egyik legtehetsegesebb pilotaja, az ido mulasaval o sem tudja felvenni a harcot. 35-37 evesen szerintem meg egyertelmuen vert volna barkit azonos autoban (talan csak Vettelt nem) ebbol a mezonybol, de most mar nem tudna felvenni a fiatalokkal a tempot.
  • Totti5
    Meglátjuk holnap és után.

Sergio Pérez és Andy Green egyaránt drámai változást észlelt az elmúlt két tesztnap alatt a leszorítóerőben az elmúlt évekhez képest. A Force India versenyzőjét megriasztotta a helyzet. A technikai vezető más aspektusból szemléli a 2014-es újdonságokat: nagyobb végsebességre számít.
  • V43 1105
    ... néha hiányzik belőle a Piros sisak .. hüpp hüpp
  • IXEMGabeo
    gyönyörű ez az autó:)))
  • allock #146042
    Megoldják, aztán majd jön a FIA év közben, és sorra tiltja be a dolgokat amiket először legálisnak minősítettek. Csak, hogy tartsák a jó szokásukat.
  • kifli
    nincs vége mindennek, de arra sincs garancia, hogy megoldják holnapra a gondokat. Lehet holnap sem tudnak több kört menni. Nem véletlen mondta le Vettel sem a sajtótájékoztatókat...
  • V43 1105
  • Totti5
    Nem, de nem történt még tragédia, persze egész nap azt olvastam a fészbukon a link címeket hogy igen. Talán csak ez basz fel, hogy minden úgy fel van fújva mint ha most lenne mindennek a vége.
  • IXEMGabeo
    de én most a Mclarenről beszéltem:)
  • kifli
    Persze van még, de minden nap számít. A végén még azt hozzuk ki belőle, hogy jót is tesz egy csapatnak ha nem tesztel?
  • Totti5
    Van még idő:

30 Jan Circuito Permanente de Jerez
    31 Jan Circuito Permanente de Jerez
    19 Feb Bahrain International Circuit
    20 Feb Bahrain International Circuit
    21 Feb Bahrain International Circuit
    22 Feb Bahrain International Circuit
    27 Feb Bahrain International Circuit
    28 Feb Bahrain International Circuit
    1 Mar Bahrain International Circuit
    2 Mar Bahrain International Circuit
  • kifli
    gumiról nem is beszélve, lást a az előző szezonban mennyit számított a mercinek a gumiteszt.
  • kifli
    A motort kijavítani van még rengeteg idejük ja, de a teszt másik fontos része az aero tesztelése. Azt nem tudják javítani, ha nem tudnak köröket futni.
  • a.carkey
    A szezon közepére, ráadásul az 1000 kmes teszt nélkül erős kezdés után mindig visszaestek volna az olyan pályákon, ahol nem lehet vonatozni.
  • IXEMGabeo
    persze,

nem is tudom pont 2 évvel ezelőtt a Mclarennél is aggódtak, hogy a tesztek nem úgy sikerülnek tele vannak problémával erre az egyik leggyorsabb autót építették meg
  • Master91
    Így is előnyben vannak a Lotussal szembe :D
  • Totti5
    Erre van a teszt, még tengernyi idejük van mindenki kijavítani... ez az ég világon semmit nem jelent, hogy ki hogy áll meg az első teszten. Ennek vége mennek haza és nekiállnak a gyárakban kijavítani a dolgokat a következő teszre. Ha megáll, kigyullad, letörik az nem rossz dolog, mert ezeknek most kell kiderülnie. Ebből is látszik hogy própapadon nem lehet autót fejleszteni, hiába minden űrtechnika.
  • IXEMGabeo
    nincs kizárva, de ennyi erővel a Marussia is feljuvalhat:)

az a gáz h túl alacsony költségvetésük van ezeknek a csapatoknak így sztem a szabályváltozásokkal se lesz túl sok esélyük...

maradnak ott a végén maximum azt tudom elképzelni, hogy a Toro Rosso fog baromira visszaesni bár ki tudja...

Ez most nagyon lutri ki lesz elől
  • Master91
    Caterhamet is oda raknám a meglepetés csomagba. Az az orr lehet h baromi jó megoldás lett nekik + Koba is ott van hmmmm

Jó lenne vagy fél évig a 10-13. hely környékén szorítani a kis Japánnak!
  • IXEMGabeo
    Vettelék a mezőny végén lesznek?:))

ha a Renault tényleg szar akkor a Williams pokoli mákos, hogy most váltottak Mercedesre

nekem van egy előérzetem, hogy ők lesznek a meglepi csapat Massával az élen
  • IXEMGabeo
    a poén az, hogy minden versenyre szinte kéne ez a locsológép:DDD
  • a.carkey
    Richard Hammond Schumacherről(Nem mostani, de ő is sokáig volt kómában hasonló sérülésekkel.)
  • McCartman
    To give you an idea of the extent of the problem, Red Bull has completed 11 laps across two days here so far, compared to 174 laps across the first two days in 2013.

Azt írják Vettel lemondta a sajtóeseményeit és már haza is repült, holnap jön Ricciardo.
    A TRnak a RBlal ellentétben még szándékában áll tesztelni a mai napon.