FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Indafaxság video ...

Tudom, tudom, de ugyanez HD-ben magyarul.

A medve nem játék.

Ulvar
Ez mindig ilyen egy topic.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Nem láttam, mert ami itt megy megint néhány napja az kicsit elvettem a kedvem a fórumtól.

http://gaborszantai.co.uk/

Ulvar
Már tegnap lebasztak érte hogy belinkeltem, mert elõttem pont belinkelték 😄.

Ulvar
Nézd... az F1ben hogy tudná megvetni a lábát mikor oda hogy versenyezhessen valaki kellenek olyan támogatók...és mint mondtam megszopatták nem kicsit akkor mit csináljon? Buemi amúgy sem volt jobb mint Bourdais, de mint mondtam, ott ment a szopatás ezerrel...

Indyben kapott tavaly év elején egy Lotus motoros autót ami nem kicsit volt kisebb teljesítményû mint a Honda és a Chevy, ki is szállt a picsába, szegény Juddékat szarban hagyva.

2002-ben tisztán nyerte a címét F3000ben, mert Enge bár a Hungaroringi futamról ki lett zárva a bajnokságot befejezhette, arról meg nem Bourdais tehet hogy drogoskánk ezt tette...

A ChampCarban meg olyan embereket vert meg mint Bruno Junqueira Paul Tracy Patrick Carpentier A.J. Allmendinger Ryan Hunter Reay Tagliani, Vasser, Glock stb...ezek szerintem nem kis nevek, már ha ismeri õket valaki...

És ezek azok az évek amikor bizony az F1et kevesebben kezdték el nézni s a CC felé kacsingattak az emberek, ezért is tiltotta meg Börni hogy Európai pályákon versenyezhessen a széria...szóval annyira szar nem lehetett, arról nem is beszélve hogy erõsebb vasak voltak...Úgyhogy igen, top versenyzõ nem kicsit...

Egy olyan sorozatban sem mutat semmit ahol vannak kicsit keményebb ellenfelei. Az F3000-ben híg mezõnyben összeszedte Enge gandzsázás miatt elvett címét. A CC-bõl amikor leléptek a nagy csapatok és vitték a top versenyzõket, akkor került oda sok szép gyõzelem de a vakok közt õ volt a félszemû, ráadásul az egyetlen komoly csapatnál versenyzett. Az F1 lebõgés volt, persze csapat meg minden de egy Buemit akkor is illik elverni. A Le Mans az Le Mans ott sok ex formula autós elért sok szép eredményt, szebbeket mint Bourdais. Indyben meg hát eléggé középszer mostanság. Hát kb ennyi. Annyi pozitívum vele kapcsolatban hogy õ mindig keresett egy olyan sorozatot ami elég a képességeihez ahelyett, hogy az F1-ben, vagy az F1 körül szúrná el a pályafutását, de ettõl nem lesz top versenyzõ.
Ulvar
És ezek alapján ezt a véleményt szûrted le...egy négyszeres CC bajnokról, V8 Supercarsban többszörös GoldCoast 600 gyõztesrõl, kétszeres Le Mans-i 2. helyezettrõl, s a Formula-1ben egy olyan kapós orrú csapatnál versenyezett aminek a vezetõje egy bizonyos Franz Tost, akinek olyan kiváló pilótái, s mindet kirosálta (kivéve Vettel) arról nem is beszélve hogy IndyCarban is szép eredményeket ért el...

Akkor viszont nem értelek, tényleg nem...

Nem tudatlanság hanem vélemény. Láttam az F3000-ben és a CC-ben is többé kevésbé. Nem az alapján ítélem meg hogy mit bénázott az F1-ben bár azért az is sokatmondó.
😄DDDDDDDDDDD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ulvar
Nem nem fogom most már ezen már csak röhögök 😄 Ilyet írni, hogy Bourdais nem ász VERSENYZÕ (hogy Carlos lelke is megnyugodjon 😄.)...innentõl kezdve nincs mirõl beszélni 😊. Tudatlanságot mutatja.

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Ulvar
xDDDDDDDDDDD barom xDD

Carlos
Erich "Bubi" Hartmann <#idiota>
lol

Þór vígi þessi rúnar

Fel se húzd magad, látszik hogy azt sem tudja eszik vagy isszák a történetet😊)

Attól függ nálad mi az ász pilóta definíciója. Nálam nem az soha nem is volt és nem is lesz.
Ulvar
Azt merd mondani hogy Bourdais nem egy ász pilóta...

Hát ha Bourdais ott ásznak számít akkor ott elég nagy gond van a színvonallal.
Ulvar
Hát ez az hogy a felületes kutatás miatt sokan nem tudják mirõl beszélek. Érdemes mondjuk néha rápillantani nagyobb ászokra, pl idei évben Bourdaisra, hogy miért van hátul a mezõnyben miközben egy kivételes tehetséggel megáldott gyermek. Sok sok apró összetevõ teszi ki a teljes képet.

De Gutierrezt pl. bucira verte mondjuk '12ben õ is villantott már egy harmadik helyet.
Nem kell szerintem elájulni. Sokan voltak már, akik sereghajtó autókban nagyot villantottak, erõn felül teljesítettek, de amint beültek egy top csapat autójába, kiderült, hagy nagy rájuk a cipõ.
Lásd Kovalainen.

http://gaborszantai.co.uk/

Totti5
Perez, Maldonando, Grosjean elõzték meg.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fõleg, hogy ahogy látom egy bizonyos Nico Hülkenberg lett mögötte a második. 😊
Igaz, a GP2ben már nem tudta hozni az eredményeit.
Formula Reanult és Formula 3 Euro bajnok és Masters of Formula 3 gyõztes ami szintén nem kis dicsõség.
Totti5
GP2õt nem nyerte meg, ott 3. lett 2szer. Forma rönó és F3 bajnok.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Bianchi 3 bajnokságot is nyert amiben elindult , úgyhogy pont rossz a példa.
Én elhiszem csak te mondtad hogy nézzünk rá az eredményeikre. Hát én ránéztem. 😄 Ha abból indulunk ki hogy eddig mit ért el úgy hogy egyenautókkal mennek az Indybe, akkor nem az jön le hogy õ egy akkora durranás. De mint írtam nem sok versenyt nézek, amiket meg láttam ott pont nem csillogtatta meg a tudását.
Ulvar
Ez egy orbitális baromság hogy pontok alapján méregetjük az embereket. Csapat csapat különbség is van (hiába indycar és nagyon hasonló autók) többek között, vezetési stílus agresszivitás pilóta stílus az emberekkel s versenyzõtársakkal stb...

Ilyen alapon Jules Bianchi egy nyomorék balfasz...de mondhatnánk ezer másik példát.

Amúgy volt példa középszerû teljesítményre, Kathrine Legge, egészen addig amíg Road Americaban nem bukott egy akkorát mint az állat...

Ezen felül rengeteg szakértõ mondta hogy Simona egyszer még nagy teljesítményre lesz képes, csak kapja meg a csapatot és a technikát 😊.

Danica Patrickben az a nagy durranás hogy nõ létére tud hozni egy középszerû teljesítményt. Eddig még erre sem volt példa.

Azzal viszont vitatkoznék hogy ez a Simona csaj jobb lenne. Eddig a legjobb helyezése a bajnokságban 19. lett míg Danicanak a legrosszabb volt 12. a legjobb pedig 5. Hozzáteszem a versenyeket nem nagyon követem 1-2 futamot ha megnézek, de azért ha annyival jobb lenne talán az eredményei is tükröznék ezt.
a.carkey
Ha már motor, számomra a Lambo V12ese marad az egyik - ha nem "A" - leglibabõrösebb érzést adó motor forver:

(persze élõben)

A medve nem játék.

passatgt
a junior csapatba?

Lteebee
Ha látták Danica teljesítményét, miért nem õt igazolták le? 😊

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Ulvar
Ez is egy faszság pl. megint Formula.hu-s kitalált baromság. Ugyanis ha megnézed Danica Patrick eredményeit rájössz hogy igazából nem nagy durranás sõt...annyi történt nála hogy anno egyszer IndyCarban egy mázli segítségével, na meg a versenymérnöke agyának köszönhetõen megnyert egy ovál futamot Motegiben...nagy bumm...azután semmi eredményt nem produkált, majd átment Nascarozni, aminek semmi köze az OW autózáshoz, és amúgy itt se ér el semmi komolyabb eredményt (legalább is az elsõ 4 futamon, azokat láttam és abból talán az elsõn lett 8. ott még jól is ment).

Érdekes hogy Simona de Silvestrot nem mondogatja senki...hogy mennyire ügyes vagy valami... 😊, pedig az eredményei mindent elárulnak.

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

pedobear
1300HP Megatron

The amazing Megatron BMW M12 F1 engine,there are so many rumors surrounding this engine. The blocks used to build the engines came from used BMW 2002 road cars, because as they had already gone through many heat cycles the stresses in the metal had already been worked out? The blocks were left out side the work shop and the engineers were encouraged to urinate on them as urine contains high levels of ammonia witch contains nitrogen effectively nitriding the blocks making them stronger? What ever you believe about this engine the facts are 1500cc and 1500hp @ 5.2 bar of boost! Incredible.

benőmenő
"Dr Helmut Marko, aki az utánpótlásért is felelõs elmondta, hogy azért döntöttek így, mert látták a nascaros és indycaros Danica Patrick sikereit, és mindig teljesítmény alapján kell ítélni, nem az alapján, hogy férfi-e vagy nõ az illetõ."

Nyilván nem azért, mert ebbõl kifolyólag lesz egy kisebb hírverés a redbull körül és nagyobb a reklámérték 😊
pedobear

pedobear

pedobear
Nekem tetszik, ott hagyhatták volna.

😄DDDDDDD ja indiai pályára simán, mert egy hulladék

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

lac coo
Jah,. az világos, persze !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Szabi
amúgy a fölsõ kép a pálya hivatalos oldaláról van, a wankeltõl balra is furcsa rajz van.. az nem zavar senkit ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Ulvar
de én nem is mondtam semmit a firkákról, pont azok teszik különlegessé, azt mondtam hogy nehogy már egy fasz legyen a pályára felrajzolva. Ennyi.

lac coo
Lehet, hogy szentély, de a firkák nélkül már nem is az ami .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ulvar
Nézd már itt lóg a névjegye a lábam közt ... mire nem képes a tag... Nem érted mirõl beszélek kár traktálni bárkit is ez a véleményem és kész. Ha neked nem tetszik akkor nem tetszik elfogadom, de leszarom hidd el és most már nem is offolok tovább 😊.

Mondjuk egy ilyen faszt igazán rajzolhatnának egy Tilke pályára.

kifli
pedig ugyan annyi a létjogosultsága annak a pénisznek ott a pályán (ha nem egy fasz lett volna, akkkor senki észre sem veszi), mint pl annak a weblapcímnek, vagy a több sima firkálmánynak.

Ha nem lenne ennyire beszûkült pár ember (meg mondjuk a tv közvetítéseken nem mutathatják 12-es karika nélkül), akkor ugyanúgy a pálya részét képezné mint bármelyik másik rajz.
Aki odafestette lehet ez a névjegye, másnak más...
Ulvar
Nem beszûkült felfogás, úgy látszik nem értitek mirõl van szó, nem hiszem hogy annyira elvakult autósport függõk lennétek mint én ezek szerint. Ez olyan mint egy szentély, megértem hogy valaki ezt nem bírja felfogni hogy valaki ennyire rajong valamiért, de azt meg nem tudom elfogadni ha valaki nem képes a másik nézetét elfogadni. Sztem vannak rajtam kívül pár tízezren akik ugyanezt mondanák mint én, vagy ha csak én akkor ez van, én akkor is pofán basznám az illetõket.

Ulvar
Szabi most komolyan ilyen hülyének nézel vagy nem tudom baze 😄. Szted mire értettem, a versenyzõkre? 😄 XD...

Ulvar
Kettõnek mi köze egymáshoz azt nem tudom de akkor ne tudd meg mit csinálnék 😊. Illetve bocs...már volt ilyen...kapott nem is keveset a gyermek...