182111
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#145896 Kimondottan jobb kép:)) legalább nincs péló.. -
#145895 -
#145894 -
Chris Lowe #145893 Torro rosso góré:
„Őszintén szólva, nem szeretem ezeket az orrokat" – nyilatkozta az Autosportnak, a Caterham főnökének a korábbi véleményét visszhangozva. „Szerintem nem illenek az F1-hez. A mérnökök aerodinamikai szempontból ezt találták a legjobb megoldásnak, de remélem, nem lesz nagy jövője." -
McCartman #145892 :D
-
McCartman #145891 Holnap fél 9kor RB10 bemutató Jerezben.
Sebastian Vettel: "Our car looks better than everything I've seen so far.
Úgy legyen. :D -
#145890 lol :D
-
#145889 Aztán eszükbe jutott, hogy egy kanyargós pályán még így is túl sokat kapnak egy körön, és sírvafakadtak. -
#145888 Szerintem ők leszarják az F1-et
Csak akkor érdekli őket ha náluk megy a verseny, egyébként nem nagyon. Olyan mint itt Európába az IndyCar meg a NASCAR. -
G_ArchAngel #145887 azt megneznem, hogy mas geposztalyokban, kulonosen az USA-ban mennyire rohogtek, amikor meglattak az idei F(asz)-1 designt :D -
#145886 Ez a tavalyi verda.
-
#145885 Ezt itt egy delfinnek néztem,aztán facebookon megnéztem,nagyobban.
A kép címe az hogy a RedBull Ujj(!) autója -
#145884 Nem szép! De legalább gyors! Vagy annak hiszik. Majd kiderül. Minden esetre érdekes megoldások vannak, főleg ez az aszimmetrikus orr. RB re lettem volna kíváncsi, de ők még takargatják egy kicsit. Mercit se láttuk még.
Egyébként a holnapi edzést közvetíti majd valamilyen stream? -
#145883 Mármint hogy csajszi neveket ad az autóknak:) -
#145882 Ebből faszulás lesz :)
-
#145881 Na de Vettel nem csajoknak nevezi el az autóját? gondban lesz pöcse lesz a menyasszonynak:DDDDDDD -
IXEMGabeo #145880 Hamarosan kiderül, hogy Newey a Torohoz hasonlóan "férfias" avagy likas első szárnyas autót tervezett xDDD -
#145879 Egyébként azon tul ,hogy tényleg ronda,de lehet hogy a TR sokat javulhat,mert eddeig neki van a legmagasabbra meghagyva az orr része igy több levegőt tud alulra vezetni.
Másrészről,meg én sem értem a változtatás lényegést .Vagy már elfelejtették azt amiért meg emeltették az orrot? A kacsacsőr azért kellett,hogy ne a fejét találja el a pilótának ha oldalról ütközik.DE ezzel hogy alacsonyra teszik,meg majd azt érik el hogy ráfutásnál felvezeti az autót a pilóta fejéig.
Vagy már nem az a szempont,hogy a lehető legkevesebb veszéjt jelentsen egy ütközés?
3adszor meg megint a fő megoldás a legtöbb csapatnál ugyan az ,teljesen véletlenül a fasz orr kialakitás,mikor máshogy is megoldható lett volna. -
Krigare90 #145878 Hánykor fog holnap kezdődni a teszt tudja valaki? -
#145877 Azért ezzel a pénisz orral jók is sérüléseket lehet okozni .. -
#145876 Közvetítésen simán lehet majd mondani hogy pl. Maldonádó megcsinálta hátulról Hamiltont:D -
Chris Lowe #145875 Persze megszokjuk, nézni is fogjuk, izgulni is fogunk, de attól még ez egy vicc! És továbbra is tartom, hogy nem emeli a rajongók számát. -
Chris Lowe #145874 Ott a pont! :-D -
Chris Lowe #145873 Hát ha forma1 autón lenne a dákom -bár biztos gyors lenne tőle az autó- nem tetszene neki mert telebafnák reklámfeliratokkal. :-D -
IXEMGabeo #145872 ennyi...
lépcsős orr nem tetszett, de ezzel semmi gond nem lesz... -
#145871 -
#145870 Tudjátok miért nem lesz ez zavaró képernyőn keresztül a közvetítéseken? Ugyanazért, amiért a lépcsős orr se volt az. Most a bemutatókon van néhány közeli kép, amiken ritka rusnyák ezek az orrok, de ez szerintem versenyeken ugyanúgy nem fog átjönni annyira, mint a lépcsők. Oldalról nézve nem látszik, belső kamerából szintén nem, szemből is csak akkor, ha magasabb szögből látjuk (lásd merci, van róla kép szemből, de semmi undorító). Majd a tévések szépen kerülik azokat a szögeket, ahonnan csúnyák az autók, aztán jó lesz. Egy párszor biztos becsúszik majd egy-egy előnytelen kép, arra meg ott lesz a hányósvödör a fotel mellett. -
IXEMGabeo #145869 nem hiába olaszok csinálták:DDD
Faenzában humoruknál voltak a tervezők
Sauberé tényleg jó:) -
#145868 Ha már ilyen vicces remélem gyors is lesz :) -
A Sauber még oké. De a TR orra ??? oO
RedBullba bízok hogy nem Newy pöcsét rakták rá :/
-
#145866 De ezek után azt mondja majd hogy a Toroé nagyobb volt:D -
IXEMGabeo #145865 kamu:D te dákód tuti nem gusztustalan neki -
#145864 ez most komoly vagy csak PS? -
Chris Lowe #145863 Megmutattam a feleségemnek(igazi laikus), belőle ezt váltotta ki a torro rosso:
Elkerekedett szem és "az egy pöcs!" aztán "még kicsit lóg is!"
" fúj, de gusztustalaaaan"
:-! -
Chris Lowe #145862 Abban azért egyetértesz(mert látom, hogy csakazértsem akarod elfogadni a mondandóm lényegét), hogy ez nem éppen emeli az f1 imázsát. -
IXEMGabeo #145861 Kivételesen egyetértek marhára nem érdekel engem se a kocsik kinézete:) na jó a lépcsős orrnál sztem nem volt rosszabb 2 éve és tavaly, de ezzel semmi bajom nincs... -
#145860 Jobban érdekel hogy izgalmas versenyt lássak. -
Chris Lowe #145859 Asszem egyedül neked tetszik ez a versenyautóforma...na pontosan ezért teszi tönkre! -
#145858 Azzé' két golyót még odaszabályozhatnának még az idény kezdetéig, hogy tökre egyértelmű legyen.. -
#145857 Miért tenné ez tönkre? adott egy szabály hogy milyen magasan kell lennie az orrnak, ez a tavalyihez képest lejebb van jóval. Mivel a legkevesebb veszteség árán akarják a mérnökök, ezt találták ki. Szárnyaknál is ugyan ez volt, most már esenkinek nem fáj az egész.