• IXEMGabeo
    2009-ben a fejlesztési versenyben élen járt a Mclaren kijavítottál a hibákat ráadásul nem függtek akkoriban a gumiktól, mint manapság...

Többi évről felesleges szót ejteni mivel mindig versenyképes tudott lenni a Mclaren...ráadásul a nívós szakemberek is a csapatnál voltak akkor még Paddy Lowe-al egyetemben. Sam Michael amióta a Mclarenhez ment én azóta érzem a hanyatlást...fura egybeesés, hogy a Williams is szenvedett 2011-ben...Szóval alapjáraton az idei gépet ott szúrták el, hogy teljesen új alapokat építettek, de ez hiba volt ugyanebbe futott bele a Sauber és a Williams is. Sauber valószínűleg a Pirelli gumi összetétel megváltoztatás okán javult fel, tán beletaláltak a fejlesztésekbe így a szezon végén. Williams és a Mclaren egy helyben áll még a Force India kiesésével is ugyanott toporognak. Koptatja az autó a gumit és semmit nem ér a fejlesztési csomagjuk. Nem gondolom, hogy Buttonon múlik bár ki tudja mi lenne Hamiltonnal. Nem tudjuk meg...1 fecske nem csinál nyarat én mindig ezt mondtam...Schumi is szenvedett 3 évig a Mercedessel majd pont Hamilton odamenetele változtatja meg a csapat szériáját:DDDD vicc...

Idei konstrukció alapvetően ott lett elszúrva, hogy teljesen új alapokra helyezték a hangsúlyt...Mclaren nem kimondottan alkalmazkodott a szabályváltozásokhoz sosem. Ez még jövőre változhat akár hisz a pénzük megvan és igazolnak valami nívós szakembert állítólag...meglátjuk...mindenesetre ennyi lettek volna az észrevételeim...