• Kit--Kat
    Hamilton csodagyerek státusza másfél-2 évig tartott. Azóta mindenki számára bebizonyosodott, hogy ő is egy a legjobbak közül. Vannak nagyon szar futamai, vannak zseniális futamai, vannak láthatatlan futamai.

Emellett ő is tud hibázni, sőt van, hogy kimondottan sokat is.

Nem tudom mi emelné ki a világbajnok társai közül annyira, ahogy próbálod beállítani.

Az meg, hogy a McLaren miatta esett össze és nem tud VB autót fejleszteni a távozása óta, a legviccesebb Schumacheri legendákat támasztja fel.
    Azt aláírom, hogy egy dobogós 3. helyet nagy szerencsével össze tudott volna hozni Hamilton az idei Mekivel, de ne próbáld már úgy beállítani, hogy ő a hiányzó egyenlet amivel újra győzelmekért harcolhatna a meki, mert kinevetteted magad. (Pedig eddig úgy vettem észre nagyon értesz a motorsportokhoz.)

Hamilton amúgy sem tartozott soha az amúgy számomra elég kamusan hangzó "autófejlesztő" zsenik közé. Legalábbis még nem hallottam jelentést róla, hogy Lewis hihetetlen szaktudásának, fejlesztőkészségének és visszajelzésének köszönhetően mind a Meki mind a Merci 2-3 csoda tizedeket talált.