• paj01
    Nekem Vettel teljesen közömbös, nem is érdekel a vb pont állást is kb úgy nézem hogy őt kiveszem a listából:D Futamokon, gyorsan elhúz nem is mutatják a többiek meg csinálják a showt hátul:D Én így is élvezni tudok egy-egy jó futamot szarok rá , hogy mindig Vettel nyer. Viszont amit most csinált ezen a futamon az valami elképesztő és ezt el kell ismerni annak aki közel érzi magához ezt a sportot. Ez van. Kibaszott gyors a kölök, egy gép. 2mp körönként vagy több még a csapattárssal szemben is, ez már alázás. Pusztán egy jó autó nem elég az ilyesmihez.

Ahogy telik az idő egyre jobban laposodik ez Szujó-Wéber páros. Elmúlt az újdonság ereje. Szujó kb egy wannabe showman, wéber még elmegy de egyre több a baki részéről is, előfordul, hogy élő képen nem fedeznek fel triviális dolgokat mert azzal vannak elfoglalva, hogy összeguglizzanak valami töltelék információt meg lessék a kurva facebookot.
    Megint milyen ortájozás volt mikor Ricciardo koccolt(sztem azt hitték Vettel:D) Én palikot akarom meg gyulámat:D