• Totti5
    Hamilton a sportszerűtlen egysejtűekről:

„Szerintem ez a fütyülés elképesztően negatív dolog, főleg akkor, ha az ember keményen dolgozik azért, hogy végül sikeres legyen. Én azt vallom, hogy soha, senkit sem szabadna kifütyülni csak a sikerei miatt, függetlenül attól, hogy könnyű, avagy nehéz volt feljutnia a csúcsra. Vasárnap egy pillanat erejéig láttam őt a dobogón, és igen, örültem annak, hogy ott lehet, azaz a munkája meghozta gyümölcsét. Próbálom elképzelni azt, hogy milyen érzés lehet ilyen sokszor győztesnek lenni, de nem arra vágyom, hogy ennyiszer nyerjek, egyedül csak azt szeretném, hogy fel tudjam venni vele a versenyt”

„Egyáltalán nem tartom pozitívnak azt, hogy a legtöbb futam után kifütyülik! Útban van a negyedik világbajnoki címe felé, ezért az eredményért pedig elsősorban elismerés jár neki, és nem a vasárnapihoz hasonló sportszerűtlen fogadtatás! Az autója gyors, de ebben nincs semmi újdonság, sőt ez szerintem a vetélytársakat sem kedvetleníti el. Persze, hogy ilyen technikával könnyebb nyerni, de Sebastian is tökéletesen végzi a munkáját. Nekünk továbbra is azon kell dolgoznunk, hogy közelebb kerüljünk hozzájuk, mert ezek a hétvégén nagyon, de nagyon gyorsak voltak!”