Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
"Sziasztok!
Mivel idén kevesebb versenyzési lehetőséghez jutok, mint a korábbi években ezért, van időm felfigyelni több dologra is. Az utóbbi időben például azt vettem észre, hogy itthon sajnos nem kapnak akkora figyelmet a különböző utánpótlás szériák, mint amennyit megérdemelnének, pedig a feltörekvő tehetségek versenyei gyakran több izgalmat hoznak, mint az F1-es futamok. Szerintem az egyik komoly oka ennek az, hogy Magyarországon kevés televíziós csatorna közvetít ezeknek a szériáknak a versenyeiről és az interneten se sok olyan magyar nyelvű oldalt találni, amely foglalkozik például az F3 European Championshippel, a GP2-vel, vagy éppen az Auto GP-vel, a nyomtatott sajtóban meg talán még ennél is kevesebb a megjelenés. Én szeretnék tenni ez ellen a helyzet ellen, mert szeretném, ha nálunk is egyre népszerűbbek lennének ezek a bajnokságok. Éppen ezért a jövőben én is elmondom majd a véleményemet némelyik széria eseményeiről. Próbálom majd egy kicsit átláthatóbbá tenni a dolgokat és megosztani a saját tapasztalataimat is. Remélem, a kezdeményezésemnek köszönhetően sokan megszeretik majd ezeket a sorozatokat is.
Üdv.,
Tomi"