FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Röhögnék, ha a futam idejére tolnák az idõmérõt...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
dx.com-ról kb 2500 ft-ért(postával együtt) lehet rendelni
Van a livesport.cc, ott régen adták rendesen, de mostanában az is használhatatlan, csak hülye focimeccseket adnak egyfolytában, max a futamot még néha de azt is úgy, hogy elõtte valami tök mást írnak helyette.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
sajna én még nem hallottam õket sokat, a reggeli idõmérõ végét csíptem csak el, és ha jól alakul az estém, akkor holnap is csak délután fogom megtudni, hogy milyen kommentátorok... de eddig mindenki csak jót mondott róluk, szóval bízom bennük, hogy végre színvonalas közvetítést nézhetek
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Ugyanmár ne röhögtess!
Egyébként ezekután arra vagyok kíváncsi mi az az esõ meg vízmennyiség a pályán aminél elengedik õket. Valaki itt írta lejjebb, hogy a vezetõk mehetnének nyugdíjba, mert lassan egy eurocenteres gokartverseny is több veszélyt hordoz mint az f1...
Ez is tény. :-)
Ez olyan, mint hogy nem mindig a legnagyobb balesetbe van a legnagyobb veszély vagy sérülés.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Szerintem bõven elég kiindulópont különösen úgy, hogy a mait már hd-ben látom. Lehet vitatkozni de azt gondolom az tényként leszögezhetjük, hogy két tv adás azért összehasonlítható. Ergo ez nem vita tárgya! :-)
Túl vannak biztosítva ez a véleményem! (ezzel vitatkozhatsz) :-)
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Könyörgöm nézzetek már meg pár régi esõs futamot youtube-on és utána gyertek vissza! Ja és azokhoz vegyétek hozzá, hogy túrót foglalkoztak ilyen olyan ütközésvédelemmel, konkrétan koporsóban versenyeztek! Persze fejlõdünk okés, hogy védik õket, senki nem akar ujjabb halált, de így bebiztosítani komolyan gáz. Mi lesz a következõ? Berepül egy madár a pálya fölé és beküldik a sc-t? Nehogy nekirepüljön valamelyik pilóta sisakjának... Életveszély!!
Azért remélem a YouTube videó összehasonlítható a mai hd-s tévéadással...
Ne mondjátok már hogy ez jo lett volna... Nem kell most esõ még, lássuk az erõviszonyokat ,esõ nélkül is van izgalom most.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Régebben ezt leszarták , azt nem állítanám biztosra , hogy annak idején a pilóták is egyetértettek-e vele, most már figyelnek erre, mi ebben a baj ?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
De mindegy, akinek nem tetszik nem nézi, aki felfogja, hogy nem biztonságos az elfogadja, ilyen egyszerû dolog ez 😊
Nagyjából le se szarja senki a véleményünket, fõleg ha még azt is meghazudtoljuk, megkérdõjelezzük amit azok mondanak akik ott voltak ! LOL 😊)
1996 Barcelona: Egyik nagyágyú sem esett ki pedig Spanyol éghajlatra nem jellemzõ módon óriási monszun esõzések voltak a pályán, Schumi azt is behúzta. Az autók lényegesen nehezebben voltak vezethetõk, mint a mai érában.
1997 Monaco, 1998 Argentína, 1998 Brit nagydíj ahol kb majdnem minden versenyzõ kicsúszott mégsem fújták le a futamot, igaz, hogy beküldték a SC-t kissé jogosan, de a nagyágyúk Schumi, Hakkinen versenybe maradtak. Na az volt igazán "esõs" futamnak nevezhetõ ahol aztán tényleg nagy vízátfolyások voltak mégsem álltak le. 1998 Montreal, 1998 Spa: Nem kell kommentálnom, azt látni kell😄
2000 Kanada
2001-es Maláj futamon sem estek ki a nagyok
2003 Brazília: Nem kell kommentálni mekkora balesetek voltak itt valóban mindenki szinte kiesett, de a legvégsõbb esetben fújták le az egészet amikor már annyi gumitörmelék és alkatrész törmelék volt a pályán, hogy tényleg tömegbaleset veszély volt.
2003 USA
2007 Kína
Vagy a 2008-as szezonban is rengeteg esõs verseny volt mégis versenyben maradtak az élversenyzõk.
Nem ezen múlik. Van benne mázli faktor is, hogy olyan íveken haladj ahol nem úszik fel az autó vagy éppen elkerülöd az aquaplaning hatást igen, ennek ellenére plusz kihívás esõben vezetni. És, ha már milliókat keresnek ezek a versenyzõk akkor igen is vezessenek ilyen körülmények közt. Ha tehetném anyagilag jégen próbálnám ki a gokartozást, de sajnos az anyagi és a földrajzi körülményeim ezt nem teszik lehetõvé
Aki ott volt mind azt mondja, qrva sok víz volt, nem volt értelme folytatni.... Mi idehaza néhány ezer kilóméterrõl a varázsdobozon azt láttuk, hogy de ez nem igaz, de még mi várunk magyarázatot, hogy ugyan miért látta azt amit látott és döntött amit döntött !!!??? !
Hogy jön ide a kérés, hogy ugyan indokold már meg mitõl láttad ott úgy a helyszínen, hogy sok volt a víz ?! LOL .....
Néha chaten írtunk egymásnak F1en kívüli dolgokról, amikben mondhatom magam szakértõnek. Szívesen találkoznék már vele személyesen egy fórumon és vitába szállnék vele. Megkérdezném személyesen ugyanezeket, amikrõl mi vitázunk, és ha olyan érveket mond amiket alá is támaszt (mindig ezt teszi szóval efelõl nem aggódnék), akkor elfogadnám és szépen csendben maradnék, és azt mondanám itt mindenkinek, amit õ mondott. Addig viszont megvan a saját véleményem, és ki fogok mellette tartani.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Zsótika is behúzott egy pontot, de nem rémlik, hogy a nagy esõmenõ mivoltja miatt ... 😊
De mondom, értelmetlen még csak beszélni is róla, lassan ott tartunk, hogy minden létezõ ember, pilóta, riporter tv-s anyámkínja azt mondja, hogy jó döntés volt, csak mi rinyálunk, hogy nem igaz ?! 😊)))
„Ez nehéz, mert sok a vízátfolyás, mi pedig sok kanyart teszünk meg teljes gázzal. Egy városi pályáról van szó, ami miatt sok fehér vonal van a pályán, ezek pedig esõben meglehetõsen csúszósak. És ha még vízátfolyások is vannak, akkor igazán rizikós a helyzet.”
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nincs benne a munkaköri leírásomba hogy profi banner készítõnek kell lennem a házigazdaság mellett😄
Nekem nem kötelezõ beállni a sorba fikázni õket. Elfogadtam a döntést, értem az érveket.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC