Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Én nem mondtam, hogy hazudsz pontosan tudom, hogy mire gondolsz de én nem hiszem azt, hogy egy forma1-es portál reprezentatív közvélemény kutatással lenne egyenlő de szerintem ezt te sem gondolhatod komolyan. Olyan ez mint a legtöbb játék fórumán szokott lenni. Attól mert egy bizonyos tömegnek a legnagyobb a hangja azért még nem biztos, hogy ők a többség. Szakmai körökbe meg Vettelt is biztosan ugyanúgy elismerik mint Hamiltont, Alonsot, Kimit... stb.
Amit nagyon nem szeretek, hogy a drukkerek legyenek azok akárkik olyan színtiszta gyűlölettel beszélnek róla, mintha éppen most szabadultak volna valamelyik idióta tarkopasz b-közepes szurkolótáborból akik alkoholmámorban üvöltik a "mocskos lilák"-at. Mégis mit követett el ellened az a "szerencsétlen", hogy így utálod. Én nem utálom Vettelt soha sem beszéltem ilyen gyűlölettel róla mint ahogyan ti teszitek Alonsoval, Hamiltonnal, Kimivel...stb., sőt én nem is regisztrálok alreget, hogy titeket flameljelek vele minden verseny után mert ha nem is értek egyet veletek legalább annyival megtisztellek, hogy normál hangnemben beszélek veletek.