FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hidd el ,tudnak felelõs döntést hozni ott szakemberek, senkinek nem érdeke, hogy a nézõ hoppon maradjon ...
Picit én is csalódott vagyok, mert ezért keltem fel szombaton hajnalban, de ez van, mit lehet tenni ......
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
BTW nem akarsz valami hasznosat is csinálni a topiccal ha már te vagy a házigazda? Okosokat nem szokásod írni, jókat röhögünk páran ezeken, de igazán tehetnél ha már anno annyira akartad hogy megválasszunk. Pl a Bannert rendbe tehetnéd.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Mivel támasszam alá még?
Linkeljek videókat, hogy de 5 éve mentek Amerikába esõbe az ótók! Máris olyan ultimate érv hogy félelmetes üti a kint levõ szakemberekét, mert én nagyobb szakértõ vagyok itthon a TV elõtt. A nagy francokat.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Lefutják holnap, nagy eséllyel megint csak esõben, ha úgy ítélik meg sok a víz, akkor az úgy van, nem vitatkozom velük a karosszékembõl .
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Panis a büdös életben nem lett volna akkora hõs szintén Monacoban, ha nincs esõ.
És ezt a listát folytathatnánk a végtelenségig!
ezer éve nézek F1-et, régebben meg azért ment a sírás, mert a köcsög esõ miatt kimi odavágta magát a falhoz 😊)))
Mindegy, nekem, nincs bajom ezzel, néha jó látni milyen végtelenül ügyesek vízen, de ha túl sok, azt nem szeretem mert lutri az egész...köze nincs semmihez.
Hamilton megkoccolta a falat picikét, Massa letörte az elsõ szárnyát maradandó sérülés nulla, Van der Garda, Pic és Gutierrez is szintúgy. Õk rutintalan versenyzõk aránylag pech, hogy pont ilyen körülmények közt debütálnak (Pic nem), de végülis ezért profik, ezért igazolták le õket, hogy megbírkozzanak a feladattal. Webber lement a fûre nem lett belõle áldozat...Úgy kb ennyit láttam. Ez még nem indok arra, hogy beszarjanak. Balesetek történhetnek száraz körülmények közt is...
Legjobb OpenWheel számomra az IndyCar. Sokkal élvezhetõbb, nagyobb versenyek vannak, izgalmasabb, több féle pályán, és csak valódi extrém körülmények között nem lépnek pályára.
És mindezek fölött van mást amit még jobban szeretek. Aki autósport rajongó az tudja mirõl beszélek, aki meg csak F1 rajongó...hát az így járt, de nekem az ne próbáljon meg okoskodni, aki kb. tized annyi dolgot néz egy évben.
Mindenkinek van véleménye, de akkor azt támassza alá és ne csak flameljen.
Nekem speciel ez jobb így, mint egy lutri kaotikus esõs idõmérõ ahol akár a leghitványabb autó-pilóta is nyerhet ....
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Ha valaki itt balhézhat, azok a szponzorok maximum, hogy nincs képernyõn a logó 😊)))
Uncsi a sírás, évek óta azt olvasom itt, hogy ilyen szar meg olyan szar, akkor minek nézitek ennyi éven át ?????
Van ezer sorozat, miért pont a legszarabbat nézitek és rinyáltok ?
15 éve olyan leszorítóerõ volt, hogy ihaj, ma már ennek csak a nyomai vannak meg, mert valahogy lassítani kell õket, senki nem akarja halálba hajszolni õket, ezek nélkül már milyen tempót mennének ???? Leszorítás nélkül meg sokat nem érnek esõbem olyan gumi nincs és nem is volt ..... ....
Hagyjuk ezt az egészet, mert falra hányt borsó lenne érvelni neked.
1, ha ennyire rossz a tapadása az autóknak, akkor valósznínûleg a gumi a hibás. Régen sokkal nagyobbak voltak ezeknek nincs akkor vízkiszorításuk, nem tapadnak, tehát szarok!
2, ha ez így folytatódik fél szezon fél pontos is lehet ha esni fog, mert nagyobb esõben nem fogják õket elengedni, ehhez képest régen simán kimentek, amivel egyértelmûen a sport rovására játszik az FIA
Itt aki azt mondja hogy jogosan volt ez az egész cirkusz továbbra is azt mondom menjen fel valami torrent portálra szedjen le régi esõs futamokat és nézze meg.
Pl: ezt
ami felszívja az a szivacs... meg esetleg a diffúzor
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Nekem meg az kezd kurva unalmas lenni, hogy állandóan csak a mutogatás megy arra fele. Ha a pilóta is mondja hogy nem jó, akkor vagy hazudik, vagy kényszerítik, de nem ért hozz... MOn a TV elõtt tespedõ mérnök úr viszont innen megszakérti úgy a dolgokat, mint ahogy senki a helyszínen.
Ha neked felesleges volt akkor egyszerûen ne nézd. 1kor lesz folytatás, nincs ezzel semmi gond. Ha meg nem nézed, mert nem érdekel, akkor reggel úgy is lesz róla összefoglaló.
És ezek a törések nem is voltak akkora mértékûek, hogy máris megállítsuk az egészet...Sajnos nincs igazad nem halad az egész jó irányban...2009 óta van ez a tendencia, Charlie Whitingékat le kell váltani!!! vén faszok már ehhez
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Bassza telibe magát az összes FIA-s, meg akiknek nem áll érdekükben az, hogy esõben vezessenek a versenyzõk
elõzést csak DRS-el lehet manapság látni
az utóbbi években kezd unalmassá válni az f1
nem engedik a kerék kerék elleni csatákat
semmi se olyan, mint régen volt
Dolgozz meg a lehetõségért.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
<#falbav>#falbav>
adjanak nekem lehetõséget, én majd versenyzek helyettük ha kell
Megnézi mindenki éjjel aztán csókolom. Biztos kurva könnyû lehet F-1es autót vezetni, pláne ilyen szutyokban. Persze, mindenkinek lehet véleménye, csak néha már szánalmas ez a sírás..
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
valaki csináljon photoshoppal egy olyan képet amin látszik, hogy a nézõk lehugyozzák ezeket az ultracsodálatos gumikat
Az IDEÁLIS ívekrõl meg annyit, hogy valaki (csapatfõnök,versenyzõ) szerint be lehetett volna fejezni mások az elhalasztás mellett vannak, olvasgass utána az interjúkban.
Ki-ki eldöntheti kinek a szavára ad.
Máshol is olvastam már erre vonatkozó butaságot.
Ja, nem kell rámenni mert ha rámegy megcsúszik rajta és kiesik.
Tegyük fel kockáztat, mégis megteszi és kizúg miatta, helyezés nélkül marad.
Szerinted legközelebb is meg fogja tenni?
Ugye.
Azért õk a legjobbak elvileg, hogy mérlegeljék mi fér bele és a határon autózzanak. Régen is masszív esõfüggönyökben autóztak és egy kurva szavuk nem volt. Bár gondolom a pilóták többségének most sem lenne, nem õk döntenek ebben.