• HunnernesKonge
    Greenpeace flame az F1 topikban \o/

2003: Kivonattuk az MDGN nevű allergén tartósítószert a babakozmetikumokból.
    2004: Több tucat élelmiszergyártót és forgalmazót bírtunk rá, hogy garantálják génmódosítás-mentességüket.
    2005: Követelésünkre a kormány tilalmat vezetett be a GM kukorica termesztésére
    2006: Több olyan terméket is levetettünk az áruházak polcairól, melyek a megengedett határértéknél jóval nagyobb mértékben tartalmaztak génmódosított összetevőt
    2007: „1000 szél" túránk hatására újabb 410 MW szélenergiát engedélyeztek.  Követelésünknek engedve a Rábát évek óta szennyező osztrák bőrgyár beszüntette a szennyezést.
    2008: A Stop szmog koalícióval elértük, hogy Budapesten is legyen szmogriadó, ha a légszennyezettség tartósan átlépi az egészségügyi határértéket
    2009: Három másik zöld szervezettel közösen elértük, hogy a Parlament fogadja el a cianidos bányászat betiltásáról szóló törvénytervezetünket.
    2010: Van hozzá energiánk! címmel országjáró túrán mutattuk be a megújulókban rejlő lehetőségeket. Több javaslatunk bekerült a megújuló energiaforrások terjesztését szabályzó Nemzeti Cselekvési Tervbe.

Valószínűleg kellene nekik egy jobb kommunikációs munkatárs, ha te ennyit tudsz róluk. Én is ennyit tudtam, de elolvastam a weblapjukon a sikereket ezekből szemezgettem...