182279
  • a.carkey
    Hülyéskedik, te! :D
  • IXEMGabeo
    én se szeretem, ha fotóznak vagy felvesznek...betegesen ellene vagyok nem hiába nem szeretem a közösségi oldalakat sem
  • Kit--Kat
    Ember te kész. :DDD

"Legalább ha már látta, hogy megy utána a kamerás akkor gondolkodott volna"

Nobel díjas elmélkedés. És ha észreveszi a kamerát meg áll akkor az miért jó?

Akkor jönne az akadémikus trollkodás, hogy miért állt meg a kocsihoz menet? Szégyelli magát?

Alapvetően szefós vergődés, hogy valaki miért szállt be az autóba amikor veszi a kamera. XDD
  • IXEMGabeo
    ez kiütött.DDDDDDDDDD
  • a.carkey
    Dehogy nincs. Csak a jégkrém, Lada, kutyaszánhajtás, hoki, piálás, tetkók, Playstation, Hanna Hilton, Holdra szállás, csillagászat, motorcsónakok, James Hunt, csajok témakörből kell kérdezgetni, nem olyan faszságokat, mint mennyi a fizetésed öcsi, meg ugye a lóvé miatt mész el, ugye, ugye, ugye?! :D

• G_ArchAngel #144165
    Talan Lopez nyilatkozta minap, hogy a kameran kivul Raikkonen allandoan dumal, poenkodik, teljesen laza es jofej mindenkivel.

Ez egyfajta fobia szerintem, mert hasonlo vagyok, rolam is alig van foto, csoportkepeken hatra alltam mindig, ha dolgozunk fotozason vagy forgatason, mindig megkerek mindenkit, hogy ne legyen a behind the scene kepeken, videokon, mikor interjukat akarnak velem csinalni, igyekszek menekulni.
    Nem mindenki szeret szerepelni, nem vagyunk egyformak.
  • a.carkey
    800000 reisz. :)
  • lac coo
    Kiminek nincs olyan, hogy normális téma. ...Na jó, néha képes kulturáltan viselkedni, de az elég ritka :)))) Ez vele jár, meg kell tanulni válaszolni .....
    De így lelépni, számomra akkora tahóság, hogy ne tovább...Legalább ha már látta, hogy megy utána a kamerás akkor gondolkodott volna :)))
  • G_ArchAngel #144162
    Vicces lenne, ha nem lenne ket Lotus mogotte a kepen.
  • a.carkey
    Ez mi ez?
  • a.carkey
    Akkor meg? Tudták? Tudták. Mit csodálkoznak?

Ez jobb?

Talán megkapom holnap? Nem, hétfőn. Nem, kedden. Maradjunk abban, hogy ha kérdezik, mindig másnap.

101x megkérdezik ugyanazt a butaságot. És még ő a hülye, meg bunkó, hogy nem válaszol?

Itt a Moniz.

Ez is egy reakció.

De mindig választanak egy hülye témát, és mindent arra a hülye kérdésre építenek fel. Vagy úgy válaszolnak, mint Csank, vagy mint Kimi. Melyik a jobb?
  • Master91
  • lac coo
    Jó..hát Isaurának is volt marketing értéke ! :DDD
  • IXEMGabeo
    és olyannyira, hogy már marketing értéke is lett ennek a stílusnak...
  • a.carkey
    Fizetések 2013

Ha ez igaz, Kimi 3 millát kap, a többi prémium. Massa mit keres ott 6 millával? Vagy Rosberg a 11el?
  • lac coo
    Gyakorlatilag nem lehet ! :))))
    Egyik se jókedvéből nyilatkozik 5 méterenként ....

De az egy bunkó volt világ életében, faragatlan, bár sokan ezt úgy hívják, hogy vagány. ... :DDDD
  • a.carkey
    Ráadásul Kimi akárhonnan elment, egy rossz szava sem volt róluk, sőt, nem minősített senkit, semmit soha. Erre megkérdezték, hogy miért megy el, és a 101. után kimondta: mani. Azóta azt kérdezgetik, hogy mennyi mani, mennyi mani, elmondja, majd mikor kapja meg, mikor kapja meg. Szopjatok már le - mondhatta.
  • a.carkey
    Nem értem a borítani bilit dumát, mert megy, ott loholnak mögötte, ha akar, ha nem, kérdezik, leírják róla, hogy nem áll szóba velük, majd 1x igen, elmond mindent, és másnap megkérdezik történt-e változás, Szujóék fel vannak háborodva, hogy Kimi lekoptatja őket. Mert miért ne? Nem lehet?

Olyan a szitu, mint a Shrekben a szamár: Ott vagyunk már?
  • lac coo
    Plusz van egy sanda gyanúm, hogy direkt olyan a boxkijárat, hogy nagyobb sebességre lehet gyorsítani ott mint a pályán haladva .... De lehet tévedek, minden esetre sanszos a dolog....
  • lac coo
    Szerintem se látta, meg rohadt gyorsan történt amúgy, de lényeg , hogy Alonso valóban vétlen volt, nem volt mit tenni .....

Számomra ez sima versenyszitu, előnye nem volt Alonsonak ,sőt inkább hátránya, ha van hely, és nem kényszerül a hetven darab szegélykövön rodeózni, röhögve megy el mellette ....

hogy most szándékosan szorított ki, vagy nem látta végül is mindegy .
  • Totti5
    Buttonnal kezet foghat, mint két megkeseredett vénember. Ha éppen nem az autó szar akkor a többiek hibáznak.
  • Totti5

• Master91
    Azta kurva....erre nincsenek szavak
  • a.carkey
    Oh b+ sg!

Hagyj békén, tudom, mit csinálok
  • G_ArchAngel #144146
    En a Williams 1 pontjan meg mindig nem tudom tultenni magam...
  • a.carkey
    Yeah, Yeah… I know what Im doing
  • a.carkey
    “Yeah, Yeah… I know what I’m doing” :D
  • a.carkey
  • IXEMGabeo
    kimagyarázza mindig, mint valami jó politikus
  • G_ArchAngel #144141
    Olyan meg nem volt, hogy Alonso hibazzon.
    Ha ez felmerulne, akkor a szabalyokat felul kell vizsgalni, mert alkalmatlanok es nem meltoak Alonso-vilagahoz :DDD
  • Master91
    Vergne érdemel büntetést ?????
  • G_ArchAngel #144139
    Alonso szerint Vergne erdemel buntetest, amugy korhazban volt kivizsgalason, mert faj a hata. (kerekveton durvan ment at)

Ferrari jovore ket rokival fog indulni, akiket noverek fognak minden futam utan kiemelni az autobol?
  • Professor X
    Pontosan. Más kérdés, hogy ma már azt sem lehetne megúszni.
  • IXEMGabeo
    Így van a szabály továbbra is legalább 2 keréknek a pályán belül kell lennie...
  • a.carkey
    Ott előtte megállapodtak a start ELŐTT, hogy lehet ott előzni a STARTnál.
  • IXEMGabeo
    Gondolom a 2009-es Kimi spai esetre gondolsz...azt is megmagyarázták és emlékszem azon is kivoltam akadva, mert ugyanilyen indokra hivatkozva nem volt helye azt ott előzött meg 2-3 autót a bukótérből és végül a futamot is megnyerte vele...

röhejesnek tartom az egészet...
  • Minstrel
    Régen nem úgy volt a szabály, hogy a kerékvető pályának számít? És ha pl. füvön van két kerék, de másik kettő a köveken akkor az szabályos?

Most nem az Alo-JEV eset miatt kérdezem, hanem inkább az edzés miatt, amikor Szujóék felháborodtak, hogy mindenki kiment a pályáról.
  • IXEMGabeo
    Ismét megúszta:)

nem vagyok meglepve...ő mindent megúszott a pályafutása során

Tavaly se volt véletlen, hogy neki volt egyedül makulátlan a statisztikája...
  • benőmenő
    A kék lámpa a boxutcában villogott Alonsonak, de ő mégis izmozott és nem kapott érte semmit. Vicc.
  • Laceee
    A fociban is van kamera es telibe szarjak...