• Ulvar
    Kit érdekel hogy 6-7 futam után hányadik helyen áll a bajnokságban egy elit versenykategóriában bárki is? (már ha annak lehet nevezni). Itt pont ez a lényeg. Nyomni menni, legalább próbálkozni, de természetesen ha semmi nincs az is baj...

Én nem bántom Kimit, az ég egy adta világon semmi bajom nincs vele, imádom a stílusát, csak azért hoztam fel ezeket a példákat, hogy hátha eszetekbe jut hogy amikor vele is történtek incidensek, akkor mindenki fikázta őt agyba főbe, amikor Alonso volt hülye akkor őt, amikor MSC akkor őt, amikor Vettel akkor őt...sorolhatnám. Most Perez túl optimista volt mert ő legalább előzni próbált, de elmérte nem kicsit. Igen ótvar módon és full agresszívan ment, de legalább ment, próbált menni. Ezért linkeltem a Webberes esetet. Próbálkoznak de tiszta előzést itt nem fogsz látni Monacoban. Tradíció és sok múltbéli esemény kötődik ide, de hála az autók alakulásait valóban semmi értelme itt versenyezni.

Perez miatt meg még mindig azt tudom mondani, hogy az FIA megadta neki az előzést, tehát az a manőver szerintük tiszta volt, csak Alonso vágott, és ahogy mondtam, most az FIA mellé állok, és Button ellen is gyönyörű manővereket mutatott be. Sztetek veszélyes és fasz volt, sztem meg agresszív és a jövő bajnoka lehet ha tartja ezt a mentalitást. Ennyi. De én itt le is zárom a magam részéről, annyira azért már nem érdekel.