FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
1:Az már el sem jut a kis agyadig hogy pénz is kell hozzá, természetesen Newey egyedül nem elég pénz is kell.
2: mikor szidtam én a Redbullt vagy Vettelkét te csökevény?? ja kérem ha valaki össze vissza írkál hamar kiderül hogy csont hülye...
Nézzük mit is írtam "Newey nélkül nulla címe lenne a RB-nek meg Vettelkének is" ez szidalmazás? ezzel a forma1-hez értök 99%-a egyet értene😊
erre nézd meg hogy te miket irkáltál szánalomhegy!! még csak köze sincs hozzá...
3: még jó hogy nem vitatkozunk mivel te rengetek ellenérvet hoztál föl... inkább mint egy eke leírtál valamit.. így elég nehéz vitatkozni...
Na joccakát agyhalott barátunk
2004.
És utánna? Alonso?Button?Hamilton?
Vagy õ nekik nem volt zseniális tervezõ?
Vagy ha pilóta a sztár a csapatnál akkor arról nem beszélünk mert nem Newy vagy Vettel a neve?
Az a gond veletek ( egy csoportba tartoztok, "Vettelke + Newy csíter " táborba ) hogy nem bírjátok azt hogy valaki meg alkotott megint egy zseniális autót ( a zseniális csapattal ), és ott van egy pilóta aki tökéletesen eltudja vezetni.
Ennyi. Kész.
Amikor Hamilton volt VB akkor ott õk voltak a királyok.(Igen, tudom,utolsó kanyarokba kapta csak meg a vb-t)De a VB-t az kapja aki autó+pilóta szinten a toppon van, nem tudom a királyok ezt nem értelmezik? Vagy nem tudják... Idén megint RedBull, tessék lehet sírni!
1992-tõl 2004-ig csakis kizárólag azok a kocsik nyertek vb-t amit vagy Newey vagy Rory Byrne tervezett. Tehát ha Bryne nem tervez MSC-nek olyan kocsit amivel vb-t nyerhet akkor ugyanaz történt volna mint az elmúlt években a mercinél mivel a kocsit, bármennyire is szeretnétek ezt hangoztatni nem MSC tervezi otthon a konyhaasztal mellet hanem a Newey/Bryne féle mérnökök akik ehhez értenek erre tették fel az életüket. Jelenleg Newey a legsikeresebb mérnök az F-1 ben. A tavalyi non stop gyõzelem meg tonna pole és a mostani feltámadás sem a pilóta érdeme ha nincs fejlesztés akkor az RB nem lenne vb.
Fel kellene fogni végre, hogy ez egy technikai sport és minimum 5-6 pilóta van aki képes vb-t nyerni egy alkalmas kocsival. Az, hogy éppen melyiknek jön ki a lépés már a mérnökökön múlik.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Vagy hogy meg értsd:
Hülye kommenthez hülye válasz.
De vegyük el a Renault Vb-jét is, hisz Alonso hozta nekik.
Vettelke ha más csapatba lesz és ütõképes autója van valszeg ott is Vb lesz.
És akkor röhög az ilyen görcs kommentelõk arcába.
ain't got no history
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Inkább ne is írj ha nem tudsz értelmesen fikázni kicsi Alonso.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Az F1 egyik legélesebb szemû tech-bloggere, Scarb (David Scarborough) elemzése a Red Bull dupla-DRS-érõl.
Ha így mûködik, ha nem, a Red Bull ezzel pont azt az elõnyt szerezte meg, amivel újra dominálhatnak az idõmérõn, és ezért a legkevésbé sem szidalmat, mintsem tapsot érdemelnek. Alonso is ilyenekért dühöng - amit persze csakis gonosz olasz újságírók találhattak ki Domenicali befeketítésére.
És persze, hogy utálják õket a többiek, amikor jön egy csapat a semmibõl, és tíz éven belül technológiai aranycsapatot rak össze, ami a saját játszóterén csinál bolondot a Ferrariból, McLarenbõl, Mercedesbõl, miközben ennél is több pénzt költve már fülét farkát behúzva távozott a BMW, a Honda és a Toyota.
Pont az mutatja ennek a csapatnak az erejét és hatékonyságát, ahonnan az idén felálltak, szinte vert helyzetbõl. Nekem ez az F1 igazi sava-borsa, amikor a tervezõi zsenialitás túltesz a status quo-n - ahogy annak idején a Williiams, a McLaren és még sok más új csapat megalapozta a hírnevét.
Egyszóval nem sírni kell, hanem utánuk csinálni.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Igazából csoda, hogy ennyi eltérések vannak, mivel pont a szarvakat és hasonlókat tiltották be 2009-tõl.
Esetleg van valahol leirás hogy milyen követelmények vannak az autó tervezésénél .
Amugy nem ma kezdtem F1-et nézni, tisztában vagyok hogy mennek a dolgok,de régebben azért sokkal több volt az egyedi Drasztikus változás csapatoknál és versenyek között is.
Elég ha csak a BMW orr részét nézzük vagy a Mclaren Szarvakat .
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Amit mondtál egyébként szerintem is baromság miért pont az év vége lenne unalmasra "megcsinálva" ha már megrendezett dolog az egész? Vettel itt a végén mindent visz kicsit sántít az elméleted de ha neked így könnyebb akkor hidd ezt csak másra ne akard már ráerõszakolni...
Fejlesztés folyamatosan jön minden csapatnál nem ha megnézel egy képet mondjuk az év eleji RB-ról és összehasonlítod a mostanival akkor szinte egy teljesen új versenyautót látsz majd, nyilván ne hatalmas változásokat keress de ez a sport ilyen, hogy itt a kicsi is baromi sokat számít és egy légterelõ pár fokos változása is mondjuk hatással lehet a gumikopásra például.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Egy RB vs McLaren vs Ferrari alapjaiban más konstrukciók, csak a vak nem látja és ehhez nem kell nagyító.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
És az is nagyon tetszik hogy minden pályán elmondják, hogy uj fejlesztéseket hoztak ,de a Mclaren a hûtõboritásra hajtott terelõn és a lótus kettõs beomlõjén kivúl más csapatnál nem veszek észre változást ami nagyon szembetünö lett volna a szezon alatt.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
fasz ki van az egész fórummal meg úgy mindenkivel