Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Hö?
"Perezt kellett volna büntetni nem őt. Gyakorlatilag egy előzése sem lett volna meg, ha a másik fél nem figyel oda."
Azért ezeket jobban megnézném és nem a Kimi fanok gyűlölködő kommentjein értékelném a dolgot.
Azt hiszem mindenki tisztában van Monaco adottságaival, régen az ilyen manőverekért őrjöngtek az emberek (2005 Webber + Heidfeld vs. Alonso). Akkor is ugyanezt csinálta Alonso, fogta és átbaszta a sikánt és nem engedte maga elé a félig meddig tisztán előző Webbert. Elmondanám hogy Alonsonál pont hogy még helyet is hagyott Perez, nem sokat, de az előzés megvolt, mellette volt bőven és el is fordult. Egyszer nem tudott elfordulni, amikor Kimit először támadta, akkor kiengedte és előtte maradt Kimi.
Arról nem is beszélve, hogy 2007-ben meg Kimit szidta mindenki, mert hátulról telibe trafálta Sutilt...Ez vicc...Én Ferrari drukker vagyok, de Alonsot úgy elküldtem most a francba...teljesen ugyanazt csinálta mint 2005ben.
Itt van pl a Webber elleni csatája, sokkal szarabbul vette Webber az ívet mégis neki ítélték az FIAnál is a dolgot...
Semmi baj nem volt Perezzel. Agresszív volt, ő versenyezni akart és nem vonatozni, hála az istennek...ha meg nem próbálkozott volna, beállt volna simán az expresszbe és 78 körön át nézzük ahogy a Mercisek a csalásukkal együttvéve megnyerik a fantasztikus nagydíjat...na de mindegy, mert úgy látszik ez kell a népnek. Cirkusz nem verseny ahogy már napokkal ezelőtt mondtam.