182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#140850 Hát ez így egy rakás szar :D -
#140849 A szürke rész a régi pálya, az már nem létezik, annak a "szelídített" változata az új circuit-osterreichring -
#140848 A feketén én se, esetleg a szürke részt építették volna hozzá?
Kétlem azt is mondjuk...na sebaj, valaki majd jön azt meg mondja. -
#140847 A régi pálya az az Österreichring, én nem látok különbséget a Red Bull Ring és az A1 Ring között -
#140846 Csak mennyire?
A1-ring re találtam:
Red Bull Ring-re találtam:
F1-be gondolom némelyik szüre részt fogják használni. -
#140845 Picit átépítették ... :( -
#140844 AZ FIA elfogadta a boxutcai sebességhatár csökkentését a Magyar Nagydíjtól, így egész hétvégén 80 km/ó lesz a limit. Ezen felül minden, a kerékcserén dolgozó csapattagnak kötelező sisakot viselnie.
Dupla DRS-zóna lesz a Hungaroringen a hétvégén, méghozzá a célegyenesben és azt azt követő egyenesben a 2-es kanyarig. -
#140843 az a biztos amit aláírtak..még nem jelentették be., Gondolom vasárnap megteszik addig hivatalosan 2016-ig van F1 a ringen.
de jó lenne hamarabb is mielőtt lecsukják a törpét ;) -
madmanic #140842 Nem maradt le a grafikáról?
Ez így gáz.. -
atiwrc #140841 Hétfőn nem azt mondták hogy 2021ig aláírnak a hétvégén? -
atiwrc #140840 Egy drs mérési pont??
Nem tudom miért jó az hogy megelőzöl valakit és még utána el is tudol húzni tőle. Ezek megint idióták...
11-12es kanyar között jobb lett volna, személy szerint én a mansell elé raktam volna de az elég szűk kanyar. -
IXEMGabeo #140839 Barmok...régen is oszlopos tag volt az A1 ring igazi versenypálya én csak örülök, ha visszatér... -
#140838 Igen :) -
#140837 Túlvállalta, de volt pótautó:) -
#140836 Szegény Koba:D Az a kerék elég közel volt...
-
#140835 szerintm csere, a másikon rajta van a pálya is, drs-el meg minden. És azon is jó a kép :) -
#140834 Augusztustól eredeti nyelven is nézhetők a filmek a közmédia csatornáin -
#140833 [L:http://dtvnews.hu/hirek/augusztustol-eredeti-nyelven-is-nezhetok-a-filmek-a-kozmedia-csatornain]Augusztustól eredeti nyelven is nézhetők a filmek a közmédia csatornáin[/L]
További terv, hogy egyes sportesemények - választható módon - hallgathatóak lesznek kommentár nélkül is
Szújóéknak reszeltek? :) -
#140832 A1 RING!!! IMÁDOM. Kurvajó pálya...végre valami jó hír :D -
#140831 2016 -
#140830 Ez igaz. Most egyébként meddig tuti, hogy lesz Hungaroring? -
#140829 Ha Bernie kiesik, akkor lehet, hogy fújhatjuk majd a F1et, annyian pályáznak befelé. -
#140828 viszont ez magával hozza a konkurenciát is..jó lenne már aláírni azt a papírt 2021-ig... -
#140827 sőt ha tudná, hogy a V8 supercars bajnokságot, ausztráliában is a Red Bull vezeti...dunának megy a tag ;) -
#140826 Helyes! Végre nem megint egy arab sejknek kell versenyt rendezni vagy vietnámban vagy más hasonló autósport fellegvárba viszik ;) -
#140825 Cseréljem? nekem pl a mostani perfekt megfelel, minden infó rajta van a lovas kép meg epic:) -
#140824 Azt hittem, hogy a jelenlegi szépséget nem lehet fokozni. Ezek szerint lehet ... -
#140823 Így van feelinges pálya ideje már, hogy visszakerüljön. RB-nak lehet előnye lesz rajta de nem ezen a pályán kell akkor megverni hanem az összes többin. -
#140822 Az emberi sötétség határtalan.
Én örülök az A1-Ringnek, jó pálya :) -
#140821 Új kép:
-
#140820 Fájdalom. Red Bull pedig rengeteg sportolót, sportot támogat, ami dícsérendő tőlük. Érthetetlen hogy ez fáj valakinek. Persze ez nekik irtózatos reklám, és üzlet, de hát a Ferrari sem jótékonyságból van az F1be. ( bár nyilván a fészbuk emberi szerint igen ) -
#140819 Jó hogy nem Jetson Dani! :D -
#140818 Juppí!
Na de mit mondd erre a Facebook embere?
"Kövecses József
Red Bull ringen F1, ez nem gyanús senkinek. Ez olyan mintha a Ferrari teszt pályáján lenne F1, mégis ez kinek fog majd előnyt nyújtani? Azt hiszem most kezdem el abbahagyni a Forma-1 nézését. Elég volt a Red Bullból. Jöhet a Formula E meg a WTCC, ez a sportág már csakis a pénzről szól.
Like · Reply · 1 · 2 hours ago"
"Kövecses József Jó pálya, de a Red Bullnak már túl nagy a hatalma, lassan minden sportágat bekebelez és az egyeduralom sosem jelent jót. Mikor fogtok már felébredni? Jó reggelt! Véget kell ennek vetni.
"Attila Németh Jenson Dani: Azért a Ferrari nem 8 éve van az F1-ben...
Like · 2 hours ago"
Kövecses József Nem de sohasem akart bekebelezni mindent ami pénzért megvásárolható. A Red Bull nem csak egy csapat, hanem egy hülye energiaitalból (állítólag) világméretű márkává nőtt cég. Ez nem mehet így tovább. Minden további ilyen és ehhez hasonló intézkedéssel tovább erősítik a Red Bull hatalmát. Mi lesz a sportágakkal, ha RB egyszer csak gondol egyet mert nem úgy táncolnak ahogy ők fütyülnek és kivonja a pénzét a buliból akkor mi fog történni??? Ideje lenne ezen elgondolkodni. nem pedig mindent elnézni ennek a márkának és csapatainak, nem mindent nekik adni és megnyeretni velük..."
Bada bummm!
Lehet gyártani az elméleteket, hogy az RB-nek már saját pályáján is előny lesz a zűrautó! :D -
#140817 Jövőre Ausztria is visszatér! -
#140816 Pár kép Boxutca jóvóltából.
Hungaroring facebook oldalát is nézem, de nem nagyon jöttek képek :S -
#140815 Ha bármi van, majd engem szidjatok :DD -
#140814 "Ma elvileg még az udvarban kellett volna hajtani a gépeket, hogy tuti nincs-e gondjuk, de elmaradt."
oroszoknál is elmaradt WTCC előtt... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!22:21től
-
#140813 :D :D -
#140812 Deehogyis, cég telephelyén a műhelybe :DD De ezek a gépeket is viszik ki. Kitudja, lehet Lonzi lerobbant szaros ferkáját az a gép fogja hurcolni, amit még én is vezettem. Ma elvileg még az udvarban kellett volna hajtani a gépeket, hogy tuti nincs-e gondjuk, de elmaradt. -
#140811 Ééértem, értem.
valahol a pályán belül voltatok?