182114
  • V43 1105
    Hát ez így egy rakás szar :D
  • Minstrel
    A szürke rész a régi pálya, az már nem létezik, annak a "szelídített" változata az új circuit-osterreichring
  • Master91
    A feketén én se, esetleg a szürke részt építették volna hozzá?

Kétlem azt is mondjuk...na sebaj, valaki majd jön azt meg mondja.
  • szabii98
    A régi pálya az az Österreichring, én nem látok különbséget a Red Bull Ring és az A1 Ring között
  • Master91
    Csak mennyire?

A1-ring re találtam:

Red Bull Ring-re találtam:

F1-be gondolom némelyik szüre részt fogják használni.
  • AnuluWork #140845
    Picit átépítették ... :(
  • Dietrich
    AZ FIA elfogadta a boxutcai sebességhatár csökkentését a Magyar Nagydíjtól, így egész hétvégén 80 km/ó lesz a limit. Ezen felül minden, a kerékcserén dolgozó csapattagnak kötelező sisakot viselnie.

Dupla DRS-zóna lesz a Hungaroringen a hétvégén, méghozzá a célegyenesben és azt azt követő egyenesben a 2-es kanyarig.
  • Dietrich
    az a biztos amit aláírtak..még nem jelentették be., Gondolom vasárnap megteszik addig hivatalosan 2016-ig van F1 a ringen.

de jó lenne hamarabb is mielőtt lecsukják a törpét ;)
  • madmanic
    Nem maradt le a grafikáról?

Ez így gáz..
  • atiwrc
    Hétfőn nem azt mondták hogy 2021ig aláírnak a hétvégén?
  • atiwrc
    Egy drs mérési pont??
    Nem tudom miért jó az hogy megelőzöl valakit és még utána el is tudol húzni tőle. Ezek megint idióták...
    11-12es kanyar között jobb lett volna, személy szerint én a mansell elé raktam volna de az elég szűk kanyar.
  • IXEMGabeo
    Barmok...régen is oszlopos tag volt az A1 ring igazi versenypálya én csak örülök, ha visszatér...
  • [HUN]FaTaL
    Igen :)
  • Totti5
    Túlvállalta, de volt pótautó:)
  • zzeN
    Szegény Koba:D Az a kerék elég közel volt...

• kifli
    szerintm csere, a másikon rajta van a pálya is, drs-el meg minden. És azon is jó a kép :)
  • Dietrich
    Augusztustól eredeti nyelven is nézhetők a filmek a közmédia csatornáin
  • Dietrich
    [L:http://dtvnews.hu/hirek/augusztustol-eredeti-nyelven-is-nezhetok-a-filmek-a-kozmedia-csatornain]Augusztustól eredeti nyelven is nézhetők a filmek a közmédia csatornáin[/L]

További terv, hogy egyes sportesemények - választható módon - hallgathatóak lesznek kommentár nélkül is

Szújóéknak reszeltek? :)
  • szabii98
    A1 RING!!! IMÁDOM. Kurvajó pálya...végre valami jó hír :D
  • Dietrich
    2016
  • [HUN]FaTaL
    Ez igaz. Most egyébként meddig tuti, hogy lesz Hungaroring?
  • AnuluWork #140829
    Ha Bernie kiesik, akkor lehet, hogy fújhatjuk majd a F1et, annyian pályáznak befelé.
  • Dietrich
    viszont ez magával hozza a konkurenciát is..jó lenne már aláírni azt a papírt 2021-ig...
  • Dietrich
    sőt ha tudná, hogy a V8 supercars bajnokságot, ausztráliában is a Red Bull vezeti...dunának megy a tag ;)
  • Dietrich
    Helyes! Végre nem megint egy arab sejknek kell versenyt rendezni vagy vietnámban vagy más hasonló autósport fellegvárba viszik ;)
  • Totti5
    Cseréljem? nekem pl a mostani perfekt megfelel, minden infó rajta van a lovas kép meg epic:)
  • AnuluWork #140824
    Azt hittem, hogy a jelenlegi szépséget nem lehet fokozni. Ezek szerint lehet ...
  • Jeffjohnson
    Így van feelinges pálya ideje már, hogy visszakerüljön. RB-nak lehet előnye lesz rajta de nem ezen a pályán kell akkor megverni hanem az összes többin.
  • [HUN]FaTaL
    Az emberi sötétség határtalan.

Én örülök az A1-Ringnek, jó pálya :)
  • zzeN
    Új kép:
  • Totti5
    Fájdalom. Red Bull pedig rengeteg sportolót, sportot támogat, ami dícsérendő tőlük. Érthetetlen hogy ez fáj valakinek. Persze ez nekik irtózatos reklám, és üzlet, de hát a Ferrari sem jótékonyságból van az F1be. ( bár nyilván a fészbuk emberi szerint igen )
  • AnuluWork #140819
    Jó hogy nem Jetson Dani! :D
  • Master91
    Juppí!

Na de mit mondd erre a Facebook embere?

"Kövecses József
    Red Bull ringen F1, ez nem gyanús senkinek. Ez olyan mintha a Ferrari teszt pályáján lenne F1, mégis ez kinek fog majd előnyt nyújtani? Azt hiszem most kezdem el abbahagyni a Forma-1 nézését. Elég volt a Red Bullból. Jöhet a Formula E meg a WTCC, ez a sportág már csakis a pénzről szól.
    Like · Reply · 1 · 2 hours ago"

"Kövecses József Jó pálya, de a Red Bullnak már túl nagy a hatalma, lassan minden sportágat bekebelez és az egyeduralom sosem jelent jót. Mikor fogtok már felébredni? Jó reggelt! Véget kell ennek vetni.

"Attila Németh Jenson Dani: Azért a Ferrari nem 8 éve van az F1-ben...
    Like · 2 hours ago"

Kövecses József Nem de sohasem akart bekebelezni mindent ami pénzért megvásárolható. A Red Bull nem csak egy csapat, hanem egy hülye energiaitalból (állítólag) világméretű márkává nőtt cég. Ez nem mehet így tovább. Minden további ilyen és ehhez hasonló intézkedéssel tovább erősítik a Red Bull hatalmát. Mi lesz a sportágakkal, ha RB egyszer csak gondol egyet mert nem úgy táncolnak ahogy ők fütyülnek és kivonja a pénzét a buliból akkor mi fog történni??? Ideje lenne ezen elgondolkodni. nem pedig mindent elnézni ennek a márkának és csapatainak, nem mindent nekik adni és megnyeretni velük..."

Bada bummm!
    Lehet gyártani az elméleteket, hogy az RB-nek már saját pályáján is előny lesz a zűrautó! :D
  • zzeN
    Jövőre Ausztria is visszatér!
  • Master91
    Pár kép Boxutca jóvóltából.

Hungaroring facebook oldalát is nézem, de nem nagyon jöttek képek :S
  • bardocz
    Ha bármi van, majd engem szidjatok :DD
  • Szabi #140814
    "Ma elvileg még az udvarban kellett volna hajtani a gépeket, hogy tuti nincs-e gondjuk, de elmaradt."

oroszoknál is elmaradt WTCC előtt... :D
  • Master91
    :D :D
  • bardocz
    Deehogyis, cég telephelyén a műhelybe :DD De ezek a gépeket is viszik ki. Kitudja, lehet Lonzi lerobbant szaros ferkáját az a gép fogja hurcolni, amit még én is vezettem. Ma elvileg még az udvarban kellett volna hajtani a gépeket, hogy tuti nincs-e gondjuk, de elmaradt.
  • Master91
    Ééértem, értem.

valahol a pályán belül voltatok?