• Ulvar
    De most itt nem ez a lényeg, hanem írtál egy orbitális nagy faszságot, egy olyan dologhoz ami mellett simán el kellett volna hogy menjél. De te leírtad.

"Igen, többek közt vérbe folytottak egy szabadságharcot." - "Szerintem vegyük ezt megtiszteltetésnek"....

Bazdmeg...itt kurvára nem arról volt szó hogy ő osztrák származású és magyar színekben indul, leszarom, mert hajrá nyomja gyerünk örülök. Na de ez a mondatod...ez kiverte nálam a biztosítékot...De szerintem minden értelmesen gondolkodó magyar ember fejében, aki olvassa ezen topicot. Legközelebb próbálj máshogy fogalmazni, vagy ha továbbra is így gondolod ahogy leírtad, szó szerint...hát ne haragudj akkor szimplán hülye vagy. Kész. Én nem is értem hogyan lehet ilyet leírni, vagy kitalálni...vicc.

Ez kb. olyan mintha az amerikai indiánok leszármazottjai azt írnák, hogy kiirtottak minket, de vegyük megtiszteltetésnek...mert ezáltal eljött a fejlődés a mi világunkban...

Ha ez az egész írásom amúgy valakit zavarna nyugodtan írjon Cifuéknak, csak legyen kedves vállalja már legalább a nickjét hogy ki az aki szerint helytelen amit írok, köszönöm.

Éééés innentől ON: